Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 22:38)
sakyk kokia blykstė, parodysiu ko reiktų.

EF-530 dg super
Atsakyti
user posted image

man čia šiek tiek peršarpinta, per daug užaštrinta.
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 21:32)

Taip pat noriu pasipasakoti, kad su draugu, Desiree įkvėpti, įsigijom Hasselblad 501c (6x6) - fotografuojam, džiaugiamės, ryt nešim ryškint juostas, tikiuosi nors viena nuotrauka bus ryški blink.gif
O šiandien fotografavau labai gražią mergaitę, "išpleškinau" dvi juodai baltas kodak 400cn juostas, labai nekantrauju išryškint, gaila, kad fotolaboratorija šalia jau seniai nebedirba doh.gif 
O belaukiant nespalvotų rezultatų rodau jums tą nuostabiai gražią mergaitę skaitmeniniame pavidale biggrin.gif  Gal kas nors įkels tiesiai blush2.gif

Mortutė

sveikinu su tokiu nerealiu pirkiniu 4u.gif
čia Avytes gražioji mergaitė wub.gif
user posted image
Papildyta:
[quote=avytess,2008 01 05, 21:37]
Bite Maja,

Nuostabi serija, trečia bei ketvirta nuotraukos gal nelabai tinka į seriją, jas dėčiau atskirai.. O jau koks grožis pirmų dviejų!!! Labai klysti, kad tik tau vienai su katinu patiks, man ji labai labai labiausiai! biggrin.gif
[/]

taip, taip, tos dvi paskutinės visai ne į temą drinks_cheers.gif

dėl katino aš dar palauksiu, ar Desiree pakomentuos, ar praleis lotuliukas.gif tada bus viskas aišku.
Atsakyti
Avytess, gaila, kad jau nusipirkot Hasselį. Būčiau savo pardavusi jums lotuliukas.gif bet ir mergytės grožis wub.gif wub.gif wub.gif )
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 21:40)
EF-530 dg super

o, zigma, pas mane panasi, tik 500, tai va, keli gala i virsu, prie jos prisimontuoji kokia vizitine kortele, ja pritvrtini su gumele ir saudai sau i sveikata. smile.gif

i darbo pabaiga dar viena panorama. Latvija.Saldus

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 sausio 2008 - 22:00
Bitute, nesupyksi? ax.gif
Man patiko būtent tik ta su katinu 4u.gif Ganėtinai paprasta, bet lengva į ją žiūrėti. kadravimas pats patinka. Akys neklaidžioja niekur bet žiūri tik ten kur jis sau ramiai tupi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 21:51
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 22:48)
o, zigma, pas mane panasi, tik 500, tai va, keli gala i virsu, prie jos prisimontuoji kokia vizitine kortele, ja pritvrtini su gumele ir saudai sau i sveikata. smile.gif

unsure.gif o kam ta vizitinė? Matai dar ten atstumus galima prisizoominti, tai aš vis nepataikau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 21:50)
unsure.gif  o kam ta vizitinė? Matai dar ten atstumus galima prisizoominti, tai aš vis nepataikau doh.gif

tam, kad tam tikra sviesos srauta nukreiptu i fotografuojama objekta.
Atsakyti
Desiree, o ką tu parduodi savo???? doh.gif
Bite maja (nerealus nick'as tavas), o kodėl tik tada bus aišku? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 20:51)
Desiree, o ką tu parduodi savo???? doh.gif

na taip. Po kiekvieno Silwio darbo. Ir po tavo darbų. ir dar po kelių šiaip pavienių aš noriu parduoti saviškį biggrin.gif Ir keisti hobby lotuliukas.gif
p.s. kaip aš norėčiau pabūti tavo asistente per kokią fotosesiją ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 21:55
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 21:48)
i darbo pabaiga dar viena panorama. Latvija.Saldus

o šitą aš prisimenu iš kūdros. man labai patiko.

QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 21:50)
Bitute, nesupyksi?  ax.gif
Man patiko būtent tik ta su katinu  4u.gif  Ganėtinai paprasta, bet lengva į ją žiūrėti.  kadravimas pats patinka. Akys neklaidžioja niekur bet žiūri tik ten kur jis sau ramiai tupi

o ko čia man pykt mirksiukas.gif tik maloniai nustebau, kad ši nuotrauka patiko.

QUOTE(avytess @ 2008 01 05, 21:51)

Bite maja (nerealus nick'as tavas), o kodėl tik tada bus aišku?  blink.gif  blink.gif

matai, ji paprastai nekomentuoja tokio tipo nuotraukų su gyvūnais tongue.gif o jei jau pakomentuoja, tai nuotrauka gal ir nėra beviltiška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 21:54)
na taip. Po kiekvieno Silwio darbo. Ir po tavo darbų. ir dar po kelių šiaip pavienių aš noriu parduoti saviškį  biggrin.gif Ir keisti hobby  lotuliukas.gif

g.gif
Koks sutapimas! mane kartais užvaldo lygiai toks pat jausmas pamačius kai kuriuos tavo darbus! hihi biggrin.gif
Atsakyti