QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 22:14)
Nu vat su blykste vis dar nesusitvarkau . Gal tikrai man reikėjo imt mažiau sudėtingo valdymo
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 21:19)
Nu vat su blykste vis dar nesusitvarkau . Gal tikrai man reikėjo imt mažiau sudėtingo valdymo
bouncerį įsimontuoji, pakeli į lubas ir fotografuoji.
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:36)
Getter yra, jei gerai pamenu, ji nikona turi D300, mamamia pagalvojau, is komentaru sprendziu, kad ji yra tokia pati mokine kaip ir as, taciau turi fotoaparata, kuris yra naujesnis uz mano keliais metais, turi daugiau funkciju ir t.t. ir ar ji isnaudoja jo teikiamas funkcijas.
Kolkas neišnaudoju, bet mokausi ir kada nors išnaudosiu visas Praėjo tik porą sav kai aš jį turiu (po muilinės), o jau žinau nemažai ir visai pakenčiamai susitvarkau su nustatymais
Tavo pinigėlių krūvelė buvo labai didelė - tai pamažinau Ir man asmeniškai ji nuobodoka ir neužkabino... O vat gamtovaizdiz sužavėjo, gražu
Elina man tavo j/b šiek tiek pilkokas Ne visos, paskutinė ypač
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 21:09)
Ištryniau aną seriją, gerai, kad maniškiai vis dar žaidžia, pabandžiau su emocijom . Nepykit už puokštę nuotraukų, pratrinsiu po kiek laiko
emociškai ir man patinka, ypač pirma - įtariu, kad vaikis prakišinėja man mergaitės portretas visai patiko, tik gal peršviestas.
jaučiu, kad nusibosiu jums su Norvegija
o šita įtariu, kad tik man patinka
Laba vakara,
Iš karto labai atsiprašau visų, kad taip ilgai nesirodžiau ir nedalyvavau jūsų diskusijose..Kalėdos, Naujieji, o tuo pačiu ir netikėtos geriausios draugės vestuvės sujaukė visus darbus ir naršymus internete..
Jūs čia tiek prirašėt per tą laiką, kad aš kad ir kaip stengiausi viską perskaityt, manau, kad man nelabai pavyko..Tai nepykit, kad šį kartą neįsitraukiu į kai kurias diskusijas
Dar viena iš tos pačios operos
[/quote]
Labai be galo patinka šita nuotrauka..Spalvos ir matosi, kad fotografo sritis - gamta, taip ir toliau!
Taip pat puikus darbas.. niūri nuotaika, bet tuo pačiu ir labai šilta..pilna paslaptingumo..
Taip pat noriu pasipasakoti, kad su draugu, Desiree įkvėpti, įsigijom Hasselblad 501c (6x6) - fotografuojam, džiaugiamės, ryt nešim ryškint juostas, tikiuosi nors viena nuotrauka bus ryški
O šiandien fotografavau labai gražią mergaitę, "išpleškinau" dvi juodai baltas kodak 400cn juostas, labai nekantrauju išryškint, gaila, kad fotolaboratorija šalia jau seniai nebedirba
O belaukiant nespalvotų rezultatų rodau jums tą nuostabiai gražią mergaitę skaitmeniniame pavidale Gal kas nors įkels tiesiai
Mortutė
Iš karto labai atsiprašau visų, kad taip ilgai nesirodžiau ir nedalyvavau jūsų diskusijose..Kalėdos, Naujieji, o tuo pačiu ir netikėtos geriausios draugės vestuvės sujaukė visus darbus ir naršymus internete..
Jūs čia tiek prirašėt per tą laiką, kad aš kad ir kaip stengiausi viską perskaityt, manau, kad man nelabai pavyko..Tai nepykit, kad šį kartą neįsitraukiu į kai kurias diskusijas
Dar viena iš tos pačios operos
[/quote]
Labai be galo patinka šita nuotrauka..Spalvos ir matosi, kad fotografo sritis - gamta, taip ir toliau!
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 00:09)
Taip pat puikus darbas.. niūri nuotaika, bet tuo pačiu ir labai šilta..pilna paslaptingumo..
Taip pat noriu pasipasakoti, kad su draugu, Desiree įkvėpti, įsigijom Hasselblad 501c (6x6) - fotografuojam, džiaugiamės, ryt nešim ryškint juostas, tikiuosi nors viena nuotrauka bus ryški
O šiandien fotografavau labai gražią mergaitę, "išpleškinau" dvi juodai baltas kodak 400cn juostas, labai nekantrauju išryškint, gaila, kad fotolaboratorija šalia jau seniai nebedirba
O belaukiant nespalvotų rezultatų rodau jums tą nuostabiai gražią mergaitę skaitmeniniame pavidale Gal kas nors įkels tiesiai
Mortutė
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 22:31)
Nerealios tos tavo foto. Mano sesė Norvegijoj gyvena, bet nė iš tolo tokių vaizdelių neatsiunčia
Man ypač žvejai patiko. Kompoziciškai
[quote=bite maja,2008 01 05, 21:31]
emociškai ir man patinka, ypač pirma - įtariu, kad vaikis prakišinėja man mergaitės portretas visai patiko, tik gal peršviestas.
Bite Maja,
Nuostabi serija, trečia bei ketvirta nuotraukos gal nelabai tinka į seriją, jas dėčiau atskirai.. O jau koks grožis pirmų dviejų!!! Labai klysti, kad tik tau vienai su katinu patiks, man ji labai labai labiausiai!
Bite Maja,
Nuostabi serija, trečia bei ketvirta nuotraukos gal nelabai tinka į seriją, jas dėčiau atskirai.. O jau koks grožis pirmų dviejų!!! Labai klysti, kad tik tau vienai su katinu patiks, man ji labai labai labiausiai!
Sorry, bet fiziskai 20 psl as neperskaitysiu
Siandien gavau C-girl nuotraukyte mainu. Didelis dekui uz toki grozi
Siandien gavau C-girl nuotraukyte mainu. Didelis dekui uz toki grozi