Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 20:25)
Nu? cool.gif  Ar grybauja fokusas? Ką nusprendei? bigsmile.gif

taip ,siek tiek yra netikslumu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mindoozas: 05 sausio 2008 - 20:27
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 19:23)
matyt keldamas susimaisiau.
focus test yra daromas del to, kad patikrintu kiek fokusas "grybauja".

Gal vis tik iškart reikėjo parašyti, kad čia tik fokuso testavimas. Nemažai čia skaitančių yra, galbūt net nedrįstančių prisijungi, nes nelabai dar išmano ką fotografijoje, o gal tiesiog išmano, bet gėdinasi tų menkų žinių. Vat ateis jie. Peržiūrės tavo seriją. nebus parašyta, kad tai fokuso testavimas, ir vargs jie bandydami suprasti, ką norėta pasakyti. Bandys įžvelgti kažką, kai to kažko nėra.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 20:28)
Gal vis tik iškart reikėjo parašyti, kad čia tik fokuso testavimas.  Nemažai čia skaitančių yra, galbūt net nedrįstančių prisijungi, nes nelabai dar išmano ką fotografijoje, o gal tiesiog išmano, bet gėdinasi tų menkų žinių. Vat ateis jie. Peržiūrės tavo seriją. nebus parašyta, kad tai fokuso testavimas, ir vargs jie bandydami suprasti, ką norėta pasakyti. Bandys įžvelgti kažką, kai to kažko nėra.

Mielieji ir mielosios, cia anoks testas nebuvo, cia buvo serija foto is mano sutaupytu centu, tik tiek. Kadangi buvo pasisakymu, kad tai nepanasu i serija, tai as pasakiau, kad cia fokuso testas, taciau tikrai taip nera. Kazka bandziau isspausti is supiltos centu kruvos.
As irgi ziniu neturiu tiek, kiek noreciau, nes paprasciausiai neskaitau tos literaturos kuri butina ir del to mano darbais buna siek tiek nelabai gerai, tai bijoti rodyti tikrai neverta, nusisneketi irgi. Niekas neuzsipuls ir plytomis neuzmetys, jei kazka pasakysi.
Gatter yra, jei gerai pamenu, ji nikona turi D300, mamamia pagalvojau, is komentaru sprendziu, kad ji yra tokia pati mokine kaip ir as, taciau turi fotoaparata, kuris yra naujesnis uz mano keliais metais, turi daugiau funkciju ir t.t. ir ar ji isnaudoja jo teikiamas funkcijas.
As tikrai daug ko nemoku, ir visuomet klausiu tu, kurie fotografuoja ne pirma desimtmeti, men negeda, kad jie is manes juokiasi, nes isgirdo kazkoki kvauila elementaru klausima, nes kvaila yra neuzduoti klausima, o ne uzduoti ir sulaukti atsakymo.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:36)
Mielieji ir mielosios, cia anoks testas nebuvo, cia buvo serija foto is mano sutaupytu centu, tik tiek.

tada aš nesuprantu. seriją aš visai kitaip įsivaizduoju g.gif o čia, kaip Sillwio sakė, tos pačios krūvos keli variantai. va Elinos yra serija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 05 sausio 2008 - 20:40
nebesuprantu vis tik čia buvo testas ar ne testas. Gal apsispręsk 4u.gif
Gana plepėti. Einu fotografuoti
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 20:39)
tada aš nesuprantu. seriją aš visai kitaip įsivaizduoju  g.gif o čia, kaip Sillwio sakė, tos pačios krūvos keli variantai. va Elinos yra serija.

Kuomet talpinau sias nuotraukas i kudra, kitokios kategorijos nebuvo, jei nori patalpinti kelias panasias nuotraukas, tik "serija", del to cia ir pavadinau serija. Mesti viena nuotrauka butu "be rysio", nes jos, man atrodo, turi ideja.
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 20:42)
Gana plepėti. Einu fotografuoti

ir as taip padaryciau, bet darba negaliu iskeisti i malonuma.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:44)
Kuomet talpinau sias nuotraukas i kudra, kitokios kategorijos nebuvo, jei nori patalpinti kelias panasias nuotraukas, tik "serija", del to cia ir pavadinau serija. Mesti viena nuotrauka butu "be rysio", nes jos, man atrodo, turi ideja.

o kokia idėja šitos krūvos ir dar serijos? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 20:50)
o kokia idėja šitos krūvos ir dar serijos?  unsure.gif

parodyti centus, pamėginti juos nufotkinti ir kažką išspausti. Nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:44)

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:54)
parodyti centus, pamėginti juos nufotkinti ir kažką išspausti. Nepavyko.

Idėja tavo gera, bet neišdirbta iki galo. Aš įsivaizduoju taip - nuotraukose matosi tavo ranka, skaičiuojanti monetas ir dedanti jas į skirtingo aukščio krūveles (bokštelius iš monetų). Pradėti galėtum nuo krūvos, toliau parodyti keletą bokštelių šalia centų krūvos, dar vėliau - pats galvok. Būtų kažkoks tęstinumas ir idėja aiški. Svarbiausia, žinoma, vienodas formatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 05 sausio 2008 - 21:03
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 21:02)
Idėja tavo gera, bet neišdirbta iki galo. Aš įsivaizduoju taip - nuotraukose matosi tavo ranka, skaičiuojanti monetas ir dedanti jas į skirtingo aukščio krūveles (bokštelius iš monetų). Pradėti galėtum nuo krūvos, toliau parodyti keletą bokštelių šalia centų krūvos, dar vėliau - pats galvok. Būtų kažkoks tęstinumas ir idėja aiški. Svarbiausia, žinoma, vienodas formatas.

as labai retai isbaigiu savo darbus, labai retai, vien del skubejimo. Aciu uz ideja, gal skaiciuodamas kita karta santaupas taip ir padarysiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ištryniau aną seriją, gerai, kad maniškiai vis dar žaidžia, pabandžiau su emocijom unsure.gif . Nepykit už puokštę nuotraukų, pratrinsiu po kiek laiko

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 sausio 2008 - 21:09
Elina, kodel susaudei juos su blykste?
Visgi man truksta kazkokio akcento.
Atsakyti