QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 20:28)
Gal vis tik iškart reikėjo parašyti, kad čia tik fokuso testavimas. Nemažai čia skaitančių yra, galbūt net nedrįstančių prisijungi, nes nelabai dar išmano ką fotografijoje, o gal tiesiog išmano, bet gėdinasi tų menkų žinių. Vat ateis jie. Peržiūrės tavo seriją. nebus parašyta, kad tai fokuso testavimas, ir vargs jie bandydami suprasti, ką norėta pasakyti. Bandys įžvelgti kažką, kai to kažko nėra.
Mielieji ir mielosios, cia anoks testas nebuvo, cia buvo serija foto is mano sutaupytu centu, tik tiek. Kadangi buvo pasisakymu, kad tai nepanasu i serija, tai as pasakiau, kad cia fokuso testas, taciau tikrai taip nera. Kazka bandziau isspausti is supiltos centu kruvos.
As irgi ziniu neturiu tiek, kiek noreciau, nes paprasciausiai neskaitau tos literaturos kuri butina ir del to mano darbais buna siek tiek nelabai gerai, tai bijoti rodyti tikrai neverta, nusisneketi irgi. Niekas neuzsipuls ir plytomis neuzmetys, jei kazka pasakysi.
Gatter yra, jei gerai pamenu, ji nikona turi D300, mamamia pagalvojau, is komentaru sprendziu, kad ji yra tokia pati mokine kaip ir as, taciau turi fotoaparata, kuris yra naujesnis uz mano keliais metais, turi daugiau funkciju ir t.t. ir ar ji isnaudoja jo teikiamas funkcijas.
As tikrai daug ko nemoku, ir visuomet klausiu tu, kurie fotografuoja ne pirma desimtmeti, men negeda, kad jie is manes juokiasi, nes isgirdo kazkoki kvauila elementaru klausima, nes kvaila yra neuzduoti klausima, o ne uzduoti ir sulaukti atsakymo.