Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 21:57)
Tavo hasseliškas j/b kvadratas ir baltas rėmas dera. Deja jis dera ne visur.

dabar aš kvailai paklausiu blush2.gif nori pasakyt, kad haselis kvadratu fotografuoja?

QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 21:59)
Dauguma nuotraukų dubliuojasi,  bet geriau turėti daugiau kopijų, nei rizikuoti viską prarasti. Reiktų viską kažkaip susisteminti. Bet vis laiko neatsiranda, tai ir perrašinėju  tą pati, laikas nuo laiko pratrinu. (Kol kas visas mano turtas į 1 DVD telpa).

dabar kaip tik nauji metai prasidėjo, tai pasižadėjau sau, kad viską tvarkingai dėliosiu. ką tik "uždariau" hihihi.gif praeitus metus - viską perrašiau.
Atsakyti
O kaip šita žalia? Didinant kontrastą automatiškai žalia "sukontrastėja" rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
skaiciau skaiciau visa diena prabegom, o pacituot tai pamirsau doh.gif
dabar neatsimenu nuotrauku doh.gif bet nepykit antra karta neisiu atgal si karta.. blush2.gif

o man siandien pavyko atkartot bardakelio apdirbima kaip buvo padarius Desiree ax.gif
labai dziaugiuosi, nes jau galvoju ta kadra det ir prie metu darbo.. vien del j/b... kazkaip vis neatsiziuriu kaip taip gavosi....
na nebent Kudroj kas leptels kad labai prastas tai nedesiu blush2.gif

ms, patiko tavo zodziai.. as daznai tai sau sakau... labai svrabu is kart fotografuoti taip, kad gaut galutini rezultata... bet koks tai mums dar tolimas ir sunkiai pasiekiamas reikalas... matyt juosta privercia pasitempti, o skaitmena leidzia patinginiaut rolleyes.gif
ir smagu kai PS vos patobulini kadra, o ne nupiesi nauja...
visa tai taip graziai skamba ir linkiu visiems bei sau eiti link to 4u.gif

Elina, lygiai to paties norejau paklaust del akiu ir smakro uzkelima... tiek daug gal bandyk nekelt.. vos veiduka suktelk ar greta ziurek... manau bus dar sauniau... nors graziam zmogui kur bepasisuktu visaip tinka rolleyes.gif

Sillwio akmenuka mete i mano darza... as cia su tais remais kopijuojuos... ypac nuo Desiree.. matyt nuotrauku negalim nukopijuot tai bent remais megaujames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 22:06)
dabar aš kvailai paklausiu  blush2.gif nori pasakyt, kad haselis kvadratu fotografuoja?

ax.gif Taip
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 22:08)
Sillwio akmenuka mete i mano darza... as cia su tais remais kopijuojuos... ypac nuo Desiree.. matyt nuotrauku negalim nukopijuot tai bent remais megaujames  biggrin.gif

Ai, mečiau šiaip, į orą. Ne tu viena tą darai. Tiesiog žinau, kad jūsų nuotraukos ir be rėmelių ir be kopijavimų puikios ir greit bus dar puikesnes.
Atsakyti
Inc.. sveika pargryzus... jau masciau siandien apie tave.. kaip laikaisi...
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 21:01)
doh.gif tik idek ka gerai nepagalvojus. komentaras aplenke nuotrauka biggrin.gif

oi, gal nelabai gerai išsireiškiau. Ten aš apie save rašiau. kad man tiesiog be ryšio žiūrėti į savo nuotraukas be balto rėmo, kuris atskiria nuotrauka nuo šito SM pink 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:06)
dabar aš kvailai paklausiu  blush2.gif nori pasakyt, kad haselis kvadratu fotografuoja?

vidutinis formatas 6x6 Kartais aš savo nuotraukaus darau arba horizontalias arba vertikalias. Tiesiog išsididinu ir atsispausdinu kaip man norisi. Ne visada atitaikau gerą kompoziciją kvadratui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 04 sausio 2008 - 22:15
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 22:01)
Idėja gera. Aš matyt būč žengęs į kairę, kad pirmam lange būtų medis, antram ir trečiam namai. Per pusę padalintas namas man nelabai. Pasikartosiu - idėja smagi.

esu žengus ir į kairę, ir į dešinę, ir vieną žingsnį, ir du, bet namus vis tiek sunku buvo palikt nepadalintus, daug ten jų - nei vieną, tai kitą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 04 sausio 2008 - 22:39
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 21:16)
esu žengus ir į kairę, ir į dešinę, ir vieną žingsnį, ir du, bet namus vis tiek sunku buvo palikt nepadalintus, daug ten jų - nei vieną, tai kitą. ir rėmeliūkštį uždėjau, tik kad nesimato man jo čia net.. aj, aš kol kas dar tolokai nuo rėmelių stadijos

ta pirma, kur dėjai įdomesnė. O įdomumą kelia to geltono namo stogas. Yra akims už ko užkibti. O šito lakstau žiūrinėju, bet nelabai yra už ko užkliūti. Nors šiaip, tvarkingesnis kiek už pirmą
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 22:16)
esu žengus ir į kairę, ir į dešinę, ir vieną žingsnį, ir du, bet namus vis tiek sunku buvo palikt nepadalintus, daug ten jų - nei vieną, tai kitą. ir rėmeliūkštį uždėjau, tik kad nesimato man jo čia net.. aj, aš kol kas dar tolokai nuo rėmelių stadijos

Čia panašu, kad atsitraukei ir pazoominai, o ne žengei į šona. Iš 2 anas geresnis.
Atsakyti
Kažkaip peržvelgiau nuotraukas ir kai ką randu, kas mano akims labai gražu.
Kaip jums šita? (ryškumo deja čia nerasta sad.gif )
user posted image

Ji nekirpta nei mm, tik versta į j/b, ir tvarkyta su levels.
Kaip kompozicija? Kaip j/b?
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2008 01 04, 22:59)
Dėl rėmelių. Kai kurioms nuotraukoms rėmeliai tinka. Nuotrauka išbaigtesnė atrodo.

aptikau kaip daryti rėmelius, bet visai netycia. bet man nereikia dar rėmelių rolleyes.gif dar kol kas apie foto išbaigtumą negalvoju, tik apie meniškumą.
Atsakyti
ar nesupyksite, jei aš į jau praėjusių ND albumą "Šventinės akimirkos" įdėčiau nuotrauką. Tiesog seniai ND dalyvavau, sąžinė griaužia blush2.gif
Atsakyti