Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 19:48)
o kodėl čia netinkama vieta serijoms?  g.gif

kaip ir minejau, man patogiau butu cia matyti nuoroda i nuotrauku serija, nei vienam puslapi 8 nuotraukas. Bent jau man taip butu patogiau ir komentuojant nereiktu imesti visu 8 nuotrauku, o tiesiog pamineti nuoroda ir visi suprastu apie ka kalbam.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2008 01 05, 08:18)
Pasigendu taves 4u.gif  Sveikinu su nauju pirkiniu, geras senis siais metais buvo 4u.gif Koks objektyvas pas tave???
Tikiuosi greitai isvysti su darbais ax.gif

Kadangi nelabai aktyviai čia dalyvauju, tai labai gera girdėti, kad manęs kažkas pasigenda 4u.gif O darbų teks dar palaukti, nes dar neperskaičiau instrukcijos, o kadangi čia mano pirmas veidrodinukas, tai sunkiai man sekasi su juo dirbti. Objektyvui tai Senis pagailėjo pinigų, tai gavau kitinį Canon EFS 18-55mm. Nežinau ar čia objektyvas kaltas, bet man labai nepatinka spalvos, jos visos atrodo susiliejusios, jokio ryškumo. Labai norėčiau kada nors išmokti vaikus fotografuoti panašiai kaip ir tu, bet man dar iki toli toli......

QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 12:15)

"Po švenčių"

Man nuotrauka patinka, labai gražiai išsiliejęs fonas, o žaisliukas pakankamai ryškus, o tai man dabar su nauju fotiku jau aukštumos atrodo. Su muilinuke daug kas buvo žymiai paprasčiau blush2.gif Tik rėmelis man per šviesus atrodo, norėtųsi panašaus į eglutės šakeles, tada natūraliau žiūrėtųsi.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 12:39)
tai, kad ten tarp tulpių ne Sillwio  lotuliukas.gif

Tai kad ten kur Londonas net nemačiau tos nuotraukos su tulpėmis. Bet dabar atidžiau peržiūrėjusi radau lotuliukas.gif

QUOTE(Abo @ 2008 01 05, 15:21)
Sveiki smile.gif Mes daugiau nei savaitė jau valdiškuos namuos  doh.gif  smile.gif

Sveikinimai jums susilaukus stebukliuko 4u.gif Nuostabi mažylė, linkiu greičiau grįžti į namučius. O iš nuotraukų trečia labiausiai patiko.

QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 15:36)
Šilumėlės jums atnešiau bigsmile.gif , o ir pati sukaitau kol nufotkinau  karsta.gif

Tikrai šilta į ją žiurint . Nežinau, ar čia rėmėlis natūralus nuo židinio kraštų gavosi, ar tu jį uždėjai, bet tokie man patinka, nes labai natūraliai atrodo.

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 17:01)
"nusisukes nuo saules, bet laimingas"

kaip jum j/b vertimas? vel eksperimentuoju.... cia isbandziau Wyshnios siusta action'a... bet jis man dar tamsus miskas....
ir siaip kadras tik man idomus? ar ir kita uzkabintu...?
veiksmo jokio, tik nuotaika... nebent...  g.gif

Tikrai laimingas, nuotaika yra ir vertimas į j/b visai nelogas.

QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 18:46)
Ten buvau truputį priaugęs svorio smile.gif Dabar numečiau  lotuliukas.gif
Ne aš ten. Aš jau namų darbuose smile.gif

Va tik dabar pamačiau tą nuotrauką tulpėse bigsmile.gif O šiaip aš apie kitą foto kalbėjau, kur vaikinukas skuba su dviem kavos popieriniais puodeliais. Bet ten kaip suprantu irgi ne tu mirksiukas.gif Mačiau jau tavo autoportetą namų darbuose smile.gif Malonu susipažinti ir smagu, kad ištęsi savo pažadus.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 18:51)
kaip ir minejau, man patogiau butu cia matyti nuoroda i nuotrauku serija, nei vienam puslapi 8 nuotraukas. Bent jau man taip butu patogiau ir komentuojant nereiktu imesti visu 8 nuotrauku, o tiesiog pamineti nuoroda ir visi suprastu apie ka kalbam.

Praeitose temose buvo serijų, kažkaip niekam neužkliuvo. Kaip tik įdomiau.
O cituojant, juk galima ištrinti nuotraukas.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2008 01 05, 19:52)
Objektyvui tai Senis pagailėjo pinigų, tai gavau kitinį Canon EFS 18-55mm. Nežinau ar čia objektyvas kaltas, bet man labai nepatinka spalvos, jos visos atrodo susiliejusios, jokio ryškumo.

Canon'o Kit'as tikrai nera pacios geriausios kokybes is Kit'iniu serijos lyginant su kitais. Jokio astrumo, jokio ryskumo. Visuomet lengviausia kaltinti technika, taciau siuo atveju as drysciau pritarti tamstai ir pasakyti, kad gali buti siokia tokia objektyvo kalte del neryskumo, nesodrumo ir t.t. Beje, koks "kunas"?

Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 19:56)
Praeitose temose buvo serijų, kažkaip niekam neužkliuvo. Kaip tik įdomiau.

ok, dedam naujausia serija. TIk siek tiek info apie pozuotojus.

Taupymas: Pusantrų metų
Skaičiavimas: Pusantros valandos
Statistika:
0,01x1867
0,02x1406
0,05x497

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Getter: 05 sausio 2008 - 21:14
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:05)
Taupymas: Pusantrų metų
Skaičiavimas: Pusantros valandos
Statistika:
0,01x1867
0,02x1406
0,05x497

Čia ne serija. Bent jau man. Krūva vienodų skirtingo formato nuotraukų.
Atsakyti
Iš visos serijos palikčiau dvi nuotraukas. Pirmą, na ir dar kurią iš trijų paskutinių, gal priešpaskutinę. Pirma tik skiriasi nuo kitų. Kitos daugmaž panašios. Šiai serijai mano nuomonę reikia įvairesnių.
Juolab dėčiau kiek mažesnes. Ir bent mažytį tarpelį tarp nuotraukų palikčiau, kad taip į vieną nesusimatų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 20:13
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 20:10)
Čia ne serija. Bent jau man. Krūva vienodų skirtingo formato nuotraukų.

fokuso testas cia buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Pratryniau savo seriją, palikau tris nuotraukas. Bet ir tas pratrinsiu. Ir tikrai, kodėl aš negaudžiau emocijų doh.gif . Ech wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 20:11)
Juolab dėčiau kiek mažesnes. Ir bent mažytį tarpelį tarp nuotraukų palikčiau, kad taip į vieną nesusimatų

esu darbe, tai sumazinti nelabai turejau galimybiu, po to pasgalvojau, kad reikejo tarpo, bet anyway, nepalikau, parodziau ideja.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 21:14)
fokuso testas cia buvo  lotuliukas.gif

Kame fokusas? unsure.gif Matau dvi visiškai vienodas foto- 4 ir 6
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 20:17)
Kame fokusas? unsure.gif  Matau dvi visiškai vienodas foto- 4 ir 6

matyt keldamas susimaisiau.
focus test yra daromas del to, kad patikrintu kiek fokusas "grybauja".
Atsakyti
Nu? cool.gif Ar grybauja fokusas? Ką nusprendei? bigsmile.gif

Aš maniau, kad tu mums fokusus rodai, na tipo: rask skirtumus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 05 sausio 2008 - 20:26