QUOTE(californiagirl @ 2008 01 05, 08:18)
Pasigendu taves
Sveikinu su nauju pirkiniu, geras senis siais metais buvo
Koks objektyvas pas tave???
Tikiuosi greitai isvysti su darbais
Kadangi nelabai aktyviai čia dalyvauju, tai labai gera girdėti, kad manęs kažkas pasigenda
O darbų teks dar palaukti, nes dar neperskaičiau instrukcijos, o kadangi čia mano pirmas veidrodinukas, tai sunkiai man sekasi su juo dirbti. Objektyvui tai Senis pagailėjo pinigų, tai gavau kitinį Canon EFS 18-55mm. Nežinau ar čia objektyvas kaltas, bet man labai nepatinka spalvos, jos visos atrodo susiliejusios, jokio ryškumo. Labai norėčiau kada nors išmokti vaikus fotografuoti panašiai kaip ir tu, bet man dar iki toli toli......
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 12:15)
Man nuotrauka patinka, labai gražiai išsiliejęs fonas, o žaisliukas pakankamai ryškus, o tai man dabar su nauju fotiku jau aukštumos atrodo.
Su muilinuke daug kas buvo žymiai paprasčiau Tik rėmelis man per šviesus atrodo, norėtųsi panašaus į eglutės šakeles, tada natūraliau žiūrėtųsi.
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 12:39)
tai, kad ten tarp tulpių ne Sillwio
Tai kad ten kur Londonas net nemačiau tos nuotraukos su tulpėmis. Bet dabar atidžiau peržiūrėjusi radau
QUOTE(Abo @ 2008 01 05, 15:21)
Sveiki
Mes daugiau nei savaitė jau valdiškuos namuos
Sveikinimai jums susilaukus stebukliuko
Nuostabi mažylė, linkiu greičiau grįžti į namučius. O iš nuotraukų trečia labiausiai patiko.
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 15:36)
Šilumėlės jums atnešiau
, o ir pati sukaitau kol nufotkinau
Tikrai šilta į ją žiurint . Nežinau, ar čia rėmėlis natūralus nuo židinio kraštų gavosi, ar tu jį uždėjai, bet tokie man patinka, nes labai natūraliai atrodo.
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 17:01)
"nusisukes nuo saules, bet laimingas"
kaip jum j/b vertimas? vel eksperimentuoju.... cia isbandziau Wyshnios siusta action'a... bet jis man dar tamsus miskas....
ir siaip kadras tik man idomus? ar ir kita uzkabintu...?
veiksmo jokio, tik nuotaika... nebent...
Tikrai laimingas, nuotaika yra ir vertimas į j/b visai nelogas.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 18:46)
Ten buvau truputį priaugęs svorio
Dabar numečiau
Ne aš ten. Aš jau namų darbuose
Va tik dabar pamačiau tą nuotrauką tulpėse
O šiaip aš apie kitą foto kalbėjau, kur vaikinukas skuba su dviem kavos popieriniais puodeliais. Bet ten kaip suprantu irgi ne tu
Mačiau jau tavo autoportetą namų darbuose
Malonu susipažinti ir smagu, kad ištęsi savo pažadus.