Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(vauga @ 2008 01 05, 18:05)
isemiau. nieko gero.  blush2.gif

ai, vauga, tik nepergyvenk, jei kas nesigauna.
aš irgi šiandien vaiką fotografavau visą rytą (daugiau nelabai yra ką). ir ką? neturiu, ką parodyti. nuleisiu rankas? nė pro kur..smile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2008 01 05, 14:26)
Nu pagaliau pasivijau  doh.gif Ka kalbet apie kokybishka komentavima, jei skaityt vos speju  lotuliukas.gif

Mindoozai, sveikas atvykes. Senokai jau skaitau tavo komentarus fotografijos klausimais, vestuviu fotografu temoje tarkim. Nebuvau ish vis macius tavo nuotrauku. Aishku apibendrinimus daryti ish triju foto butu juokinga. Bet tuo, ka maciau as gana nusivyliau. Trecia visai sharminga. Taciau pries tai dvi... Man nepatinka konvertavimas i bw. Truksta kokybes. Tavo minti apie tai, kad nori vaika parodyt tarsi per plyshi supratau, man irgi taip patinka, bet idejos ishpildymas ne pats sekmingiausias. Rodyk daugiau foto  4u.gif Ir nesugalvok isizheisti.

Kaip ir minejau, cia reportazas buvo, tai nesikuklindamas keliau iso, nevaliau triuksmu ir t.t.
Kadangi mano darbas yra kalbeti, komentuoti, tai vestuviu fotografijos skiltyje kartais apsilankau, bet ir tai, apleidau jau daug diskusiju.
Mano darbai guli mano svetainej ir kudroj, daugiau nelabai as ju platinu. Fotografuoju sau ir del saves, tiksliau mokausi fotografuoti, nes dar nei bum bum nemoku.
Isizeisti neimanoma, nes tai daro tik neismaneliai, kurie isizeidzia nuo komentaru arba zydi nuo liaupsiu.
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 18:14)
Kaip ir minejau, cia reportazas buvo, tai nesikuklindamas keliau iso, nevaliau triuksmu ir t.t. 
Kadangi mano darbas yra kalbeti, komentuoti, tai vestuviu fotografijos skiltyje kartais apsilankau, bet ir tai, apleidau jau daug diskusiju.
Mano darbai guli mano svetainej ir kudroj, daugiau nelabai as ju platinu. Fotografuoju sau ir del saves, tiksliau mokausi fotografuoti, nes dar nei bum bum nemoku.
Isizeisti neimanoma, nes tai daro tik neismaneliai, kurie isizeidzia nuo komentaru arba zydi nuo liaupsiu.

Gal gali parasyt adresa kur paziuret? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 05, 17:32)

šiandien peržiūrėjau sesers vestuvių foto.. rugpjūtį buvo.. samdė fotografą.. mokėjo pinigus.. gėda žiūrėt, tiesą sakant  unsure.gif  unsure.gif

kita karta pinigai mokami vien uz tai, kad nereiketu patiems lakstyti ir fotkinti biggrin.gif na o kokybe tiesiogiai proporcinga sumokamu pinigu sumai mirksiukas.gif
imesk nors viena pvz, visgi idomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2008 01 05, 18:24)
kita karta pinigai mokami vien uz tai, kad nereiketu patiems lakstyti ir fotkinti biggrin.gif na o kokybe tiesiogiai proporcinga sumokamu pinigu sumai mirksiukas.gif

uj, nea... tikrai ne. Bet, kadangi cia mokomes fotografuoti, tai diskusiju sia tema neeskaluosiu.
Atsakyti
pasipanoraminam

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 20:13)
pasipanoraminam

user posted image

Oi bigsmile.gif , kaip gražu. Man patinka toks formatas bigsmile.gif
Papildyta:
Ar nepyksit už seriją? unsure.gif Kažkada mergaitė ( nepamenu kuri) buvo įdėjusi su konstruktorium, labai patiko, nusižiūrėjau idėją, kaip tyčia šeima žaidžia, tai ir įgyvendinau 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
as kazkaip pabijojau cia deti serijas. Jei ne bw, sakyciau, kad grynai seimos albumas, bet siuo atveju kai kurios bw suteikia siek tiek zavesio. Bet nera kazkokio kabliuko, nekabina taip, kaip noretusi.
Atsakyti
Aš neužilgo ištrinsiu, kad neteršt temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 19:13)
pasipanoraminam

Suklijuota tvarkingai. Gerai, kad mergaitę į kampą įkišai.

QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 19:32)
Ar nepyksit už seriją? unsure.gif  Kažkada mergaitė ( nepamenu kuri) buvo įdėjusi su konstruktorium, labai patiko, nusižiūrėjau idėją, kaip tyčia šeima žaidžia, tai ir

Per daug, Elina. Galėtų būti 3-4 nuotraukos su emocijom veiduose, aistra smile.gif Techninei pusei šį kartą rykščių nebus smile.gif Neblogai.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 19:38)
as kazkaip pabijojau cia deti serijas.

Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 19:43)
Aš neužilgo ištrinsiu, kad neteršt temos 4u.gif

po jungtuko "kad" negali eiti zodis su bendratimi biggrin.gif
serijos yra liuks, taciau cia nelabi tinkama vieta joms, galilma nuoroda duoti, tuomet, manau, butu daug patogiau jas ziureti ir komentuoti.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 18:32)
Oi bigsmile.gif , kaip gražu. Man patinka toks formatas bigsmile.gif
Papildyta:
Ar nepyksit už seriją? unsure.gif  Kažkada mergaitė ( nepamenu kuri) buvo įdėjusi su konstruktorium, labai patiko, nusižiūrėjau idėją, kaip tyčia šeima žaidžia, tai ir įgyvendinau  4u.gif

per daug man. ir kaip nekeista spalvų norisi.

QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 18:45)
po jungtuko "kad" negali eiti zodis su bendratimi biggrin.gif
serijos yra liuks, taciau cia nelabi tinkama vieta joms, galilma nuoroda duoti, tuomet, manau, butu daug patogiau jas ziureti ir komentuoti.

o kodėl čia netinkama vieta serijoms? g.gif
Atsakyti