QUOTE(raige @ 2008 01 05, 14:26)
Nu pagaliau pasivijau
Ka kalbet apie kokybishka komentavima, jei skaityt vos speju
Mindoozai, sveikas atvykes. Senokai jau skaitau tavo komentarus fotografijos klausimais, vestuviu fotografu temoje tarkim. Nebuvau ish vis macius tavo nuotrauku. Aishku apibendrinimus daryti ish triju foto butu juokinga. Bet tuo, ka maciau as gana nusivyliau. Trecia visai sharminga. Taciau pries tai dvi... Man nepatinka konvertavimas i bw. Truksta kokybes. Tavo minti apie tai, kad nori vaika parodyt tarsi per plyshi supratau, man irgi taip patinka, bet idejos ishpildymas ne pats sekmingiausias. Rodyk daugiau foto
Ir nesugalvok isizheisti.
Kaip ir minejau, cia reportazas buvo, tai nesikuklindamas keliau iso, nevaliau triuksmu ir t.t.
Kadangi mano darbas yra kalbeti, komentuoti, tai vestuviu fotografijos skiltyje kartais apsilankau, bet ir tai, apleidau jau daug diskusiju.
Mano darbai guli mano svetainej ir kudroj, daugiau nelabai as ju platinu. Fotografuoju sau ir del saves, tiksliau mokausi fotografuoti, nes dar nei bum bum nemoku.
Isizeisti neimanoma, nes tai daro tik neismaneliai, kurie isizeidzia nuo komentaru arba zydi nuo liaupsiu.