Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 17:20)
o man ne kirpti čia, o daugiau vaizdo norisi. Nors viršuje, kvadratas gal ir nieko žiūrėtųsi, tik versdama į juodai baltą triukšmo ar sharpo pridėjai. Jis man nelabai čia.
Westa, apie tavo foto. jb, gal ir ne pats geriausias, bet nėra jau toks ir blogas.
Nuotrauką karpei. Ar buvo kažkas kairėje, ar tik dešinėje daugiau? Dviratis gal pilnas buvo, o nenukirptas? Jei taip, palikčiau pilną dviratį, ir nukirpčiau tą kažkiek atsiskyrusį pmogeliuką vandenyje dešinėje. Matau bandai kvadratinę kompoziciją.  smile.gif Beveik pataikei, nes galėjo būti geras jb kvadratukas. Ir pats momentas patinka. Iš vis man gražu vyrai nuotraukose su vaikiukais.

ačiū Desiree ... šiaip man kvadratas irgi visai patinka.. tik ne visada ir visur jis tinka.. šitai foto norėjau kvadrato.. bet va, foto daryta senai, dabar tikrai dviratį įtalpinčiau unsure.gif ... kirpau tik dešinę..
labai norėčiau , kad parašytum kaip darai jb.. buvau kaip tik dabar tavo psl .. man tavo jb tokie, kokius norėčiau mokėt daryt unsure.gif .. kažkada rašei, kad lyg per saturation darai ir kontrastini... g.gif man vis tiek tokie nesigauna unsure.gif

šiandien peržiūrėjau sesers vestuvių foto.. rugpjūtį buvo.. samdė fotografą.. mokėjo pinigus.. gėda žiūrėt, tiesą sakant unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
user posted image
nuemaiu visus sharpus ir paplatinau
ant objektyvo nuo salcio per pati viduri uzsidejo blynas. Kaip aprasojimas kazkoks. Turiu kelias mano akimis neblogas foto, bet per pati viduri tas blynas. verysad.gif Kai palaukiau fotika masinoj, jis diongo. matyt, per salta visgi buvo fotkint sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 sausio 2008 - 17:40
Vauga, man antras geriau, bet labai norėtųsi žemės daugiau.. gal turi? gal nukirpai ?
man toks blynas nuo lietaus buvo užsidėjęs.. gal snigo kai fotografavai? nors kiek? buvai užsidėjus blendą?

va dar vienas jb unsure.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 05 sausio 2008 - 17:41
QUOTE(westa @ 2008 01 05, 17:32)
šiandien peržiūrėjau sesers vestuvių foto.. rugpjūtį buvo.. samdė fotografą.. mokėjo pinigus.. gėda žiūrėt, tiesą sakant  unsure.gif  unsure.gif

o as siandien radau kelias foto albume, kurias dare 'tikras fotografas", reiks pasitikslinti paskiau. tai irgi reakcija zinok tokia, kaip ir tavo.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 01:32)
noooooors....... pvz Sillwio pirma karta ten nepadejo vienintelio pliusiuko prie vieninteles nuotraukos, kuria laikiau geriausia.... tad gal ir kompensuoja kudra kazkiek  biggrin.gif dabar to darbo negalesiu det i "metu albuma"  verysad.gif
o ir tu gali bandyt kelti ten nuotraukas, juk kiekvienas gali tai daryti...

Negi mano pliuso nebuvimas reiškia, kad nuotrauka nėra gera?

QUOTE(Vilika @ 2008 01 05, 01:59)
Nuėjau ir aš  smile.gif Pažiūrėjau  ax.gif Bet man labiau patinka Sillwio toks, kokį aš visada avatare matau  tongue.gif

Ten buvau truputį priaugęs svorio smile.gif Dabar numečiau lotuliukas.gif
Ne aš ten. Aš jau namų darbuose smile.gif

QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 11:15)
"Po švenčių"

Geriau žaisliukas būtų stiklinis, būtų ryški nors viena eglės šakelė, raudonas žaisliukas fone neblaškytų dėmesio smile.gif

QUOTE(valanda @ 2008 01 05, 12:53)
Kabantys Semiramidės sodai..

Man plokštoka.

QUOTE(Linokas @ 2008 01 05, 12:55)
Čia mano vienas kadriukas iš vasaros, diena buvo niūri ir lietinga, bet kai kam tai nebuvo trukdis  biggrin.gif

"Tarp žemės ir dangaus..."

Momentas gal ir įdomus, bet galėtų bent kiek kokybė geresnė būti. Man ne.

QUOTE(valanda @ 2008 01 05, 15:54)
Nescias langas:

Pavadinimas liuks smile.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 16:01)
"nusisukes nuo saules, bet laimingas"
kaip jum j/b vertimas? vel eksperimentuoju.... cia isbandziau Wyshnios siusta action'a... bet jis man dar tamsus miskas....
ir siaip kadras tik man idomus? ar ir kita uzkabintu...?
veiksmo jokio, tik nuotaika... nebent...  g.gif

j/b neblogai. Nuotaika yra.

QUOTE(nep @ 2008 01 05, 16:15)
...sakykit, su SONY CYBER SHOT skaitmeniniu fotiku galima "rimtai" fotografuoti. Ar reikia rimtesni isigyti... Zaviuosi fotografijomis...

Labas. Galima ir su sony ericsson telefonu "rimtai" fotografuoti smile.gif Pagooglink

QUOTE(vauga @ 2008 01 05, 16:52)
westa, mano galva - neblogas  vertimas j/b ....
o as is misko nieko gero neparsiveziau  verysad.gif
reikia kirpt apacia, ane?

QUOTE(vauga @ 2008 01 05, 17:37)
nuemaiu visus sharpus ir paplatinau

Kadravimas prastas. Kišai saulę į trečdalį, o nereikėjo. Reikėjo kokios proskynos paieškot, kad gylis atsirastų. Dabar - plokščias šabakštynas 4u.gif
Atsakyti
i kompanija "Drakulos nakciai" doh.gif lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2008 01 05, 16:32)
labai norėčiau , kad parašytum kaip darai jb.. buvau kaip tik dabar tavo psl .. man tavo jb tokie, kokius norėčiau mokėt daryt  unsure.gif .. kažkada rašei, kad lyg per saturation darai ir kontrastini... g.gif man vis tiek tokie nesigauna  unsure.gif
šiandien peržiūrėjau sesers vestuvių foto.. rugpjūtį buvo.. samdė fotografą.. mokėjo pinigus.. gėda žiūrėt, tiesą sakant  unsure.gif  unsure.gif

mano puslapyje visos nuotraukos juostinuku datrytos. Ir paskutinės foto, kur čia dėjau taip pat. Aš jas tik nuskanuoju ir tiek. Tampzdama levelius niekada neišgavau tokių pat rezultatų. O jei norisi skaitmeninio juodai balto, tai priklauso daug nuo nuotraukos. Kiekvieną kitaip versčiau. Sunku nupasakoti, nes ne žinovė photoshopo. Darau kaip atrodo ir tiek.

Vauga, pirmasis variantas kur įdėjai, perdaug jau suspaustas buvo. Kvėpuot rodos nebuvo net kuo. O juk gamta.. Originalas iš šios pusės geriau, bet vis tiek daug nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 05, 02:33)
panasiai jauciuosi... akligatvyje, tik gal per stipriai butu pasakyta, kad technika visiskai valdau... atrodo fotografuoju ir kasdien, bet kuo toliau, tuo labiau nebepatinka rezultatai... ech...  unsure.gif

4u.gif Technikos (jos be gaaalo daug ir visokios) iki absoliutizmo ivaldyti neimanoma (o gal ir taip g.gif ). Labai suprantu apire ka kalbi. Nors man daug ko mokytis, bet ideju ir man patinkancio ju realizavimo man truksta. Fotografuoju sunu kasdien. Gaunasi gerai, bet noriu daugiau. Galvoju apie j/b fotografijos kursus su ryskinimo pamokomis. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 17:46)
Kadravimas prastas. Kišai saulę į trečdalį, o nereikėjo. Reikėjo kokios proskynos paieškot, kad gylis atsirastų. Dabar - plokščias šabakštynas  4u.gif

sutinku. Einu paskaitinet apie kadravima smile.gif
Yra viena, kur gylis yra, bet ten kiti techniniai dalykai koja kisha doh.gif
isemiau. nieko gero blush2.gif

gelzkelis.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 sausio 2008 - 18:12
QUOTE(westa @ 2008 01 05, 16:40)

va dar vienas jb  unsure.gif

man nelabai čia jb. Aš nebesuprantu kaip jūs verčiat? Įdomu, avo paskutinis portretas ir tarkim Elinos du paskutiniai draugės portretai, tuo pačiu būdu versti?
Visai gera foto, o vaikas atrodo iš plastmasės padarytas. Nežinau ar čia paties vertimo į jb tuo būdu kaltė, ar tiesiog beverčiant kažkas ne taip padaryta.
Į pravertą burnytę žvilgtelkit ir paskui į originalą. Ar ir originale taip išplauta viskas? Kur detalės? Dievinu vaikų odelę, bet šito berniuko ji tokia jau išplauta. ta prasme man rodos kažkiek bruožai išplauti.
Žodžiu, rašau rašau ir nebepamenu ką norėjau pasakyti. Tik tiek, kad man rodos mažiau reikėtų PS liesti foto. Minimaliai. Nes kartais tikrai tai tik sugadina.
Pabandyk įdėti šią foto kadruodama su kiek daugiau erdės aplinkui ir kitokiu, paprastesniu jb būdu. Jei nori atsiųsk man el. paštu. buuuchepaula@ahoo.com
Pabandysiu savaip padaryti, paskui surašysiu visus žingsnius.
Atsakyti
vvvvv, man patinka tavo foto smile.gif Emocija. Konvertavimas neblogas i j/b. smile.gif
Atsakyti
isemiau. nieko gero. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 sausio 2008 - 18:12