QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 17:20)
o man ne kirpti čia, o daugiau vaizdo norisi. Nors viršuje, kvadratas gal ir nieko žiūrėtųsi, tik versdama į juodai baltą triukšmo ar sharpo pridėjai. Jis man nelabai čia.
Westa, apie tavo foto. jb, gal ir ne pats geriausias, bet nėra jau toks ir blogas.
Nuotrauką karpei. Ar buvo kažkas kairėje, ar tik dešinėje daugiau? Dviratis gal pilnas buvo, o nenukirptas? Jei taip, palikčiau pilną dviratį, ir nukirpčiau tą kažkiek atsiskyrusį pmogeliuką vandenyje dešinėje. Matau bandai kvadratinę kompoziciją. Beveik pataikei, nes galėjo būti geras jb kvadratukas. Ir pats momentas patinka. Iš vis man gražu vyrai nuotraukose su vaikiukais.
Westa, apie tavo foto. jb, gal ir ne pats geriausias, bet nėra jau toks ir blogas.
Nuotrauką karpei. Ar buvo kažkas kairėje, ar tik dešinėje daugiau? Dviratis gal pilnas buvo, o nenukirptas? Jei taip, palikčiau pilną dviratį, ir nukirpčiau tą kažkiek atsiskyrusį pmogeliuką vandenyje dešinėje. Matau bandai kvadratinę kompoziciją. Beveik pataikei, nes galėjo būti geras jb kvadratukas. Ir pats momentas patinka. Iš vis man gražu vyrai nuotraukose su vaikiukais.
ačiū Desiree ... šiaip man kvadratas irgi visai patinka.. tik ne visada ir visur jis tinka.. šitai foto norėjau kvadrato.. bet va, foto daryta senai, dabar tikrai dviratį įtalpinčiau ... kirpau tik dešinę..
labai norėčiau , kad parašytum kaip darai jb.. buvau kaip tik dabar tavo psl .. man tavo jb tokie, kokius norėčiau mokėt daryt .. kažkada rašei, kad lyg per saturation darai ir kontrastini... man vis tiek tokie nesigauna
šiandien peržiūrėjau sesers vestuvių foto.. rugpjūtį buvo.. samdė fotografą.. mokėjo pinigus.. gėda žiūrėt, tiesą sakant