Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(westa @ 2008 01 05, 14:56)
gal kas žino per kiek laiko į fotokūdrą patalpina foto? ar iš karto ar reik kiek palaukt ?

kelias sekundes, bent jau anksčiau taip buvo

Abo, simpatiška Abiukė mirksiukas.gif bet kaip foto, tai man tik trečia žiūrisi. bet pati ligoninėj ne ką gerersnių kadrų padariau. greičiau jau grįžtumėt namučių. namie daug geriau 4u.gif
Atsakyti
aš šiandien iki parduotuvės nušliaužiau ir supratau, kad visai nenoriu į lauką fotografuoti.. veidas net pusiau skyla nuo šalčio..sad.gif noriu prie Elinos židinio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 13:37)
asmeniškai man visai nesinori Kūdroj komentuot, todėl dažniausiai arba tyliai balsuoju, arba trumpai parašau  unsure.gif be to, nemanau, kad kokiai Vaišvilaitei, Jurgaičiui ar Blavaščiūnui yra įdomūs mano komentarai  ax.gif
neigiamai nerašau, nes po tokių komentarų padaugėja trejetų po darbais  g.gif

aš dažnai nepakomentuoju tų nuotraukų, kurios čia buvo anksčiau įdėtos. Kartais tiesiog nesinori kartotis. O V.V. ypač vertina visus be išimties komentarus. Dar ir tas mane joje žavi.
O trejetų žinok padaugėja ir po patariamo komentaro 4u.gif
QUOTE(westa @ 2008 01 05, 13:56)
gal kas žino per kiek laiko į fotokūdrą patalpina foto? ar iš karto ar reik kiek palaukt ?

iškart turėtų ikelti

Abo, balionai jum 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 15:23
Abo, sveikinu. Nuostabus mazylis;).Sveikatytes Jums visiems;)

O as dar,jums leidus ,pajuokausiu

Nescias langas:
user posted image
Atsakyti
"nusisukes nuo saules, bet laimingas"

user posted image

kaip jum j/b vertimas? vel eksperimentuoju.... cia isbandziau Wyshnios siusta action'a... bet jis man dar tamsus miskas....
ir siaip kadras tik man idomus? ar ir kita uzkabintu...?
veiksmo jokio, tik nuotaika... nebent... g.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 16:01)

user posted image

kaip jum j/b vertimas? vel eksperimentuoju.... cia isbandziau Wyshnios siusta action'a... bet jis man dar tamsus miskas....
veiksmo jokio, tik nuotaika... nebent...  g.gif

man patinka.. gal gali ir man atsiųst.. kaip tik vargstu su jb unsure.gif .. westulia@gmail.com.. ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 04, 21:53)
cia turbut idomiausias mano "pamatymas" sventiniu laikotarpiu

user posted image

fejerverku rezima ir mano muiline turejo bigsmile.gif

Kaip grazu, o sakykit, su SONY CYBER SHOT skaitmeniniu fotiku galima "rimtai" fotografuoti. Ar reikia rimtesni isigyti... Zaviuosi fotografijomis...
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 05, 14:54)
Abo, sveikinu. Nuostabus mazylis;).Sveikatytes Jums visiems;)

O as dar,jums leidus ,pajuokausiu

Nescias langas:

mane tai paskutiniu metu labiausiai žavi tavo pavadinimai lotuliukas.gif Tokio kaip paskutinis dar neteko girdėti.
Šiip pati nuotrauka man nelabai. Nors vėlgi, aš ir architektūros foto nemoku vertinti verysad.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 15:01)
veiksmo jokio, tik nuotaika... nebent...  g.gif

žinai, nesvarbu, kad nusisukęs nuo lango. Man patinka. Nuotaika. Tokia šilta, nuoširdi šypsena.
Gal tik daugokai sharpo, ypač ant marškinukų matosi, toks nei triukšmas, nei sharpas. Pamenu tavo ankstesnes jb. tai šita visai gerai gavosi.
Atsakyti
rodau ir aš savo bandymą unsure.gif ne foto o vertimą pakomentuokit unsure.gif

user posted image
Atsakyti
westa, mano galva - neblogas vertimas j/b ....
o as is misko nieko gero neparsiveziau verysad.gif
user posted image
reikia kirpt apacia, ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 sausio 2008 - 16:54
QUOTE(vauga @ 2008 01 05, 15:52)
westa, mano galva - neblogas  vertimas j/b ....
o as is misko nieko gero neparsiveziau  verysad.gif
reikia kirpt apacia, ane?

o man ne kirpti čia, o daugiau vaizdo norisi. Nors viršuje, kvadratas gal ir nieko žiūrėtųsi, tik versdama į juodai baltą triukšmo ar sharpo pridėjai. Jis man nelabai čia.

Westa, apie tavo foto. jb, gal ir ne pats geriausias, bet nėra jau toks ir blogas.
Nuotrauką karpei. Ar buvo kažkas kairėje, ar tik dešinėje daugiau? Dviratis gal pilnas buvo, o nenukirptas? Jei taip, palikčiau pilną dviratį, ir nukirpčiau tą kažkiek atsiskyrusį pmogeliuką vandenyje dešinėje. Matau bandai kvadratinę kompoziciją. smile.gif Beveik pataikei, nes galėjo būti geras jb kvadratukas. Ir pats momentas patinka. Iš vis man gražu vyrai nuotraukose su vaikiukais.
Atsakyti
aha biski sharpo, bet nedaug... einu dar pabandysiu biskiuka
Atsakyti