Nu pagaliau pasivijau
Ka kalbet apie kokybishka komentavima, jei skaityt vos speju
Labai noreciau tureti daugiau laiko siam skyreliui - ir paskaityt ne prabegom, ir pakomentuot rimciau prie nuotraukos pabuvus... Nu ner kada
Todel ir atsirandu cia taip epizodishkai. Matyt niekas ateity ir nepasikeis, todel nepykit, kad pakomentuosiu tik man labiau, nebutinai tik geraja prasme, istrigusias foto.
Mindoozai, sveikas atvykes. Senokai jau skaitau tavo komentarus fotografijos klausimais, vestuviu fotografu temoje tarkim. Nebuvau ish vis macius tavo nuotrauku. Aishku apibendrinimus daryti ish triju foto butu juokinga. Bet tuo, ka maciau as gana nusivyliau. Trecia visai sharminga. Taciau pries tai dvi... Man nepatinka konvertavimas i bw. Truksta kokybes. Tavo minti apie tai, kad nori vaika parodyt tarsi per plyshi supratau, man irgi taip patinka, bet idejos ishpildymas ne pats sekmingiausias. Rodyk daugiau foto
Ir nesugalvok isizheisti.
Desiree, buk chia
Kartais duoti net smagiau nei imti
ms, bichiuli, nustebinai mane cia ateidamas, bet dabar labai tuo dzhiaugiuosi
Zhinai kas man tavyje labai patinka - kad tu pirmiausia vertini nuotraukos ideja. Jos emocini uztaisa. Dvasia. Tik paskui nuklydusi i lankas fokusa
Ir po ilgos perziuros stulbinancios kokybes skaitmeniniu fotografiju, vakar buvo be galo smagu sugrizhti prie tavo juostos. Su grudu ir shiukshlem. Ir Marijonu Mikutavichium