Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Elina @ 2008 01 05, 11:15)
Eik tu sau blink.gif , o Klaipėdoj kaip šalta, vėtra

salta salta, jau grizau - batarkes pasikraut, greit nusedo. Kai vejas papucia, tai tik laikykis, ale saule labai ryski smile.gif
maciau stirnas, bet aisku arciau prieit nepavyko sad.gif
ir uzklimpusi buvau - apsisukt miske norejau, galiniai ratai i uzsnigta griovi ilipo ir pakibau ant pilvo, tai kvieciausi "brigada", trauke mane laugh.gif
bet pasikrausiu batarke ir vel leksiu prie gelezinkelio - ten viena dekinga vietele nusiziurejau bigsmile.gif
klausimelis: cia ličio batarke, tai ar ja butina kraut iki galo, ar galima biski pakraut ir naudot? bijau kad oras nepasikeistu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vauga: 05 sausio 2008 - 13:42
QUOTE(vauga @ 2008 01 05, 13:41)
klausimelis: cia ličio batarke, tai ar ja butina kraut iki galo, ar galima biski pakraut ir naudot? bijau kad oras nepasikeistu  doh.gif

As naudoju ir pusiau pakrauta smile.gif g.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus 4u.gif Trečioj nuotraukoj ir man daugiau to pasisukimo norėtusi... na bet ji jau sukasi smile.gif ir tuoj varys. O dėl ryškumo - aš akcentavau šešėlius, ne žmones. Žmonės tik priedas smile.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 02:58)
Degute  bigsmile.gif  pataikei į mano  10ką  biggrin.gif  Aš išprotėjusi dėl čiuožimo (tas antrasis hobis), tai man beveik visos, o ypač kokybiškos nuotraukos ant ledo yra užburiančios. Gal gali nustatymus parašyt norisi ir man ant ledo pafotografuot kada (ale kiek bandžiau tai nėra pavykę).

ISO-1600, išlaikymas 1/20, F-10. Sunku buvo pagaut neišplaukusius smile.gif

QUOTE(Sansara @ 2008 01 05, 10:59)
Mūsų Sea_ šiandien gimė sūnelis  4u.gif

Dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2008 01 05, 14:35)
Skambiu nepasakysiu. Kadras smagus savo veikeju. bet man kliun , kad balta bangelene balta,o pilka. Norisi siek tiek spalvu tikrumo. Beje si neapkirpta man geresne;)

p.s. ka turi omenyje "daug nenatūralumo "?

neapkarpytoj daugiau erdvės, bet tuo pačiu ir daugiau tuštumos ax.gif

man nenatūralu pvz. mano buvo su višta ir gaidžiu medyje, nes spalvos buvo gyvintos dirbtinai, kaip ir nenatūraliai žalias atrodė žiogas.

O savo darbe jei keisčiau marių spalvą, tai man būtų nenatūralu, nebent kas nors mokės jas pakeisti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 10:30)
Aš tai geriausius komentarus gaunu čia. Kūdroje jau nervina nebylus balsavimas, arba pliusiukai ar šypseniukai. Gerą komentarą ten sunku gauti, jei aišku nenori tik to, kad gražu, puiku, super.
Todėl vertinkim tai, ką turim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Niu aš ten įkėliau tą nuotrauką kuri nemažai kam patiko čia mirksiukas.gif Labai jau savo nuomonė dar nesivadovauju ax.gif

QUOTE(Degutė @ 2008 01 05, 13:57)
ISO-1600, išlaikymas 1/20, F-10. Sunku buvo pagaut neišplaukusius smile.gif
Dideliausi sveikinimai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Oho koks ISO blink.gif reiks bandyt doh.gif

Dar pasakysiu, kad ką norėjau pasakyt - pasakiau vakar, šiandien kita nuotaika, diskusija manau buvo naudinga abiems pusėms mirksiukas.gif
Dirbu toliau, mokausi, turėsiu ką gero - įkelsiu, jei ne - darbuosiuos toliau 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Mes daugiau nei savaitė jau valdiškuos namuos doh.gif smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 05 sausio 2008 - 14:27
Nu pagaliau pasivijau doh.gif Ka kalbet apie kokybishka komentavima, jei skaityt vos speju lotuliukas.gif

Labai noreciau tureti daugiau laiko siam skyreliui - ir paskaityt ne prabegom, ir pakomentuot rimciau prie nuotraukos pabuvus... Nu ner kada doh.gif Todel ir atsirandu cia taip epizodishkai. Matyt niekas ateity ir nepasikeis, todel nepykit, kad pakomentuosiu tik man labiau, nebutinai tik geraja prasme, istrigusias foto. blush2.gif

Mindoozai, sveikas atvykes. Senokai jau skaitau tavo komentarus fotografijos klausimais, vestuviu fotografu temoje tarkim. Nebuvau ish vis macius tavo nuotrauku. Aishku apibendrinimus daryti ish triju foto butu juokinga. Bet tuo, ka maciau as gana nusivyliau. Trecia visai sharminga. Taciau pries tai dvi... Man nepatinka konvertavimas i bw. Truksta kokybes. Tavo minti apie tai, kad nori vaika parodyt tarsi per plyshi supratau, man irgi taip patinka, bet idejos ishpildymas ne pats sekmingiausias. Rodyk daugiau foto 4u.gif Ir nesugalvok isizheisti.

Desiree, buk chia wub.gif Kartais duoti net smagiau nei imti ax.gif

ms, bichiuli, nustebinai mane cia ateidamas, bet dabar labai tuo dzhiaugiuosi smile.gif Zhinai kas man tavyje labai patinka - kad tu pirmiausia vertini nuotraukos ideja. Jos emocini uztaisa. Dvasia. Tik paskui nuklydusi i lankas fokusa smile.gif Ir po ilgos perziuros stulbinancios kokybes skaitmeniniu fotografiju, vakar buvo be galo smagu sugrizhti prie tavo juostos. Su grudu ir shiukshlem. Ir Marijonu Mikutavichium ax.gif

Atsakyti
Linokas, bet tavo foto spalvos nenatūralios, bangelės nėra mėlynos, tai suklydo fotoaparatas atpažįstant jas. ir šviesumas tikrai nemanau, kad toks buvo, juk ne temstant fotografavai. fotoaparatas neteisingai nustatė aplinkos šviesumą. ar tai natūralu? g.gif
pareguliavau tik kontrastą/šviesumą ir nustačiau, kad bangos būtų baltos. nieko su spalvom daugiau nedariau, nesodrinau, nekeičiau.
beje, ar man vaidenas, ar labai vinjetavimas jaučiasi šiame kadre. pirmą kart su tuo susiduriu, tai gal pakomentuos kas iš nusimanačių daugiau už mane g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Abo @ 2008 01 05, 15:21)
Sveiki smile.gif Mes daugiau nei savaitė jau valdiškuos namuos  doh.gif  smile.gif

Bučkis lialiai, Abo wub.gif
Papildyta:
Šilumėlės jums atnešiau bigsmile.gif , o ir pati sukaitau kol nufotkinau karsta.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 10:30)
Aš tai geriausius komentarus gaunu čia. Kūdroje jau nervina nebylus balsavimas, arba pliusiukai ar šypseniukai. Gerą komentarą ten sunku gauti, jei aišku nenori tik to, kad gražu, puiku, super.
Todėl vertinkim tai, ką turim  4u.gif  4u.gif  4u.gif

asmeniškai man visai nesinori Kūdroj komentuot, todėl dažniausiai arba tyliai balsuoju, arba trumpai parašau unsure.gif be to, nemanau, kad kokiai Vaišvilaitei, Jurgaičiui ar Blavaščiūnui yra įdomūs mano komentarai ax.gif
neigiamai nerašau, nes po tokių komentarų padaugėja trejetų po darbais g.gif
Atsakyti
Elina, pavydzhiu tau zidinio wub.gif Tokia vat emocija ziurint i tavo nuotrauka smile.gif
Atsakyti
gal kas žino per kiek laiko į fotokūdrą patalpina foto? ar iš karto ar reik kiek palaukt ?

o vėjas jau visai nusibodo unsure.gif .. noriu į gamtą, noriu fotografuot unsure.gif nors sniego iškristų
Atsakyti