uf, pagaliau prisivijau
kazkaip jauciu pareiga perskaityti ka prirasot...prilipau as sitam skyrelyje
priklausomybe...
as nekomentuoju nuotrauku, kurios arbe beviltiskos arbe nepriekaistingos...nemegstu girti jei kazkas pries mane jau pagyre trylika kartu
ir jei beviltiska nuotrauka kazkas jau teisingai pakritikavo - kam reikalingas dar vienas patvirtinimas
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 20:07)
O ir šiaip dalyvaujančių namų darbuose mažėja..
as nedalyvavau paskutiniuose...pradzioj maniau, kad vistiek kazka pagaminsiu bet tinginys eme virsu...nemegstu visu tu sventiniu - kalediniu, velykiniu ir pan. temu
nieko negaliu sau padaryt...
bet nemanau, kad mazeja...visgi per sventes daug kas isvaziuoja, cia galejo buti momentinis apmazejimas
Del PS tai man baisiausia kai nuotrauka "nutvarkoma" i blogesne puse
gal ir pati dar persistengiu bet imu suvokti, kad naturalumas ir pradinis isgautas geras kadras yra esme...
Inc man tavo kadre su konstrukcijomis idomiausi zmoniu siluetai
kirpciau, vertikalu kadra, kad visi zmogeliukai ten tilptu na o daugiau ten man nieko nesinori matyti aplink juos
QUOTE(bite maja @ 2008 01 04, 21:36)
o kodėl jis toks
skaudžiai žalias?
QUOTE(MyWay @ 2008 01 04, 21:39)
Ką Jūs darot, kai nuotraukų pridarot sočiai, kad kompe netelpa?
reguliariai surasau i DVD, pas mane nuotraukos tvarkingai sandeliuojamos kol prisikaupia, tada surasau...kai kada pasilieku ir RAW formata kai zinau, kad po laiko galiu ten pastebeti kadra, kuris pradzioje neuzkliuvo ir gal visai kitaip ji noresiu pateikti...
labai uzmusa mane kai varai i koki rengini, fotografuoji, dirbi tuo tarpu kai kiti linksminasi (na zinoma pacios toks pasirinkimas
) ir dar renginiui nesibaigus atsiranda zmogeliuku, kurie praso kita diena atsiusti nuotraukas o dar juokingiau kai praso persirasyti tiesiai is korteles
imi aiskinti, kad cia RAW formatu, kad nematys jo kompe...sako - kokiu? RAR formatu? (archyvavimo formatas
) na o po sventes turi skubiai tvarkyti nuotraukas nes visi gi laukia...
po laiko grizti perziureti seniau darytu kadru ir atrandi labai idomiu, kuriu pradzioje nepastebejai...
Papildyta:
Linokas, man patiko tas kabantis zmogus
sviesinti visgi reiketu kazkaip atsargiai bet turi kabliuka kadras