QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 22:40)
man patiko Tavo auto, kuriame žiūri į viršų. kokybi6kas. kiti nea, kažkas ne taip..
QUOTE(sillwio @ 2008 01 04, 22:41)
gyveno kartą senelis šaltis, turėjo jis kalėdų bobutę.. pasaka..
QUOTE(Getter @ 2008 01 04, 23:17)
Nius taip...nesakau gi kad visiškai ne, ale, negaliu susidaryt nuomonės kai pakomentuoja kažkas vienas, nes kaip be būtų fotografiją vienaip mato vieni, kitaip kiti, todėl daugumos nuomonė šį tą reiškia

Bet suprantu ir iš tos pusės, kad norisi komentuoti tas kurios įstringa giliau, nei visai pradedančių petskeliones, tai tos pradedančiųjų nuotraukos ir pasislepia po keliais puslapiais ir lieka nepastebėtos, ale kaip tada šioje temoje mokintis

Kažkaip nebesmagu "lyst" į akis ir kaulyti komentarų

Gal kai šio to būsiu pasiekusi, ar kaip sakoma įkelsiu tą giliai įkrintatntį darbuką, tada ir bus komentarai, bet kaip to pasiekti? Pati iš savęs nelabai daug gali išmokt (nors grot pianinu pati išmokau beveik

).
Kažkaip liūdnoka man, žiemos depresija
čia jau apsisprendimo klausimas. jei mokaisi - turi pakęsti ir praignoravimą. tiesiog pasidarai išvadą: arba nuotrauka nieko verta, arba stipriai išsiskiria skoniai. svarbiausia, man rodos, turėti savo nuomonę apie savo fotografijas, bet kartu ir priimti konstruktyvią kritiką.
aš irgi tik pradedanti. kartais gaunu komentarų, kartais - nė vieno. bet kažkaip įplaučius neimu. gal ateis laikas, kai pakomentuos.
pvz., šį rytą. prisėdau. žiūriu, naujos temos jau 13 psl. o palikau senoje temoje 49 psl. KADA pakomentuoti viską??? tad nekomentavimo priežastis gali būti tiesiog noras skaityti temą kartu su visais, o ne lindėti senuose psl. ir komentuoti

kita vertus, aš kol pati kiekvienos nuotraukos nepakomentuoju, tai iš kitų nereikalauju mano visų komentuoti, nes elementariai nepsėjama to padaryti.
QUOTE(Mintibutė @ 2008 01 04, 23:42)
Kadaise jusu temeleje daug naujoku atbaidete
aš pati naujokė. neatbaidyta. jautrumą mokantis reik pasidėt kur į šalį..
jei išmanantys sako, kad neįdomi, nekokybiška nuotrauka, tai reiškia, reikia susimąstyti..

o ne įsižeisti..

sėkmės. užeikit dažniau, pasimokysim kartu
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 05, 00:09)
o štai šita man labai patinka. su cinkeliu.. formatas, sutinku, gali būti ir kitoks, bet ir šitas man pacink..

maladiec.
apie rėmus. aš nemoku jų dėti.. bet norėčiau išmokti, nes kartais jaučiu, kad nuotraukai reikia rėmų.. bet kadangi nemoku, nespėju sugaudyti instrukcijas, kaip juos dėti, klausinėti gėda, taip ir lieka

o tas pink Sm fonas tikrai biaka..