Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 04, 23:21)
Ikisiu dar savo trigrasi i jusu diskusijas. Apie tai diskutavom ir su Viktorui bei Narajana prie arbatos. Internetas siuo metu yra uzpludes nuotraukomis. Tokiu fotografu kaip mes pilna. Ir visi iesko pripazinimo savo nuotraukoms.

priklauso galbūt nuo to, kokio masto pripažinimo mes norim 4u.gif

sėdžiu išsišiepus iki ausų. Kokią nuotrauką atspausdinau 4u.gif Man labai labai patinka. Galbūt nuskanuosiu parodysiu. Gal jum nepatiks biggrin.gif Gali būti, kad man patinka, nes ją lydi prisiminimai... Ai, betgi paaikčioti norėjau. va tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 01:18
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 00:46)
cia ne tave turejau omeny, o aptariamus asmenis biggrin.gif
bijau, kad kas nepriimtu kaip nors asmeniskai ar izeidzianciai  blush2.gif

kiekvienas turim savo nuomone ir puiku kai ja issakom  mirksiukas.gif

vvvv žinai dar pagalvojau kad dauguma iš jūsų keliat nuotraukas į įvairius pulapius kaip, kad fotokūdra ir kt. tai jums tas komentarų stygius ne taip labai pasijaučia ax.gif Atradau ir aš kur kelt ir laukt komentarų, tai pažadu būsiu ramesnė ir nebetrepsėsiu kojom daugiau (o daugiau skaitysiu ir domėsiuos, nors turint du hobius tai yra nelengva) 4u.gif O Gaziulka tikrai labai gerai viską pasakė ir apie skaičių (ką beje ir tu buvai paminėjus ir man įstrigo) ir apie konkretumą. 4u.gif
Atsakyti

Desiree, laukiam laukiam laukiam.............. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Getter @ 2008 01 05, 01:21)
vvvv žinai dar pagalvojau kad dauguma iš jūsų keliat nuotraukas į įvairius pulapius kaip, kad fotokūdra ir kt. tai jums tas komentarų stygius ne taip labai pasijaučia  ax.gif  Atradau ir aš kur kelt ir laukt komentarų, tai pažadu būsiu ramesnė ir nebetrepsėsiu kojom daugiau (o daugiau skaitysiu ir domėsiuos, nors turint du hobius tai yra nelengva)  4u.gif  O Gaziulka tikrai labai gerai viską pasakė ir apie skaičių (ką beje ir tu buvai paminėjus ir man įstrigo) ir apie konkretumą.   4u.gif

as si vakara parasau zinute istrinu, parasau istrinu.. tad susimasciau ar dabar vel rasyti biggrin.gif

na as i kudra ikeliau kelis darbus, kurie susilauke ivertinimo cia.... kazkaip nedrysciau ten kelt nuotraukos pasiklaiudama tik savo emocijom....
tad idejimas ten nieko nekompensuoja... tiesiog ten yra vieta kur saugosiu tuos ivertintus darbus.... tuos gerus darbus.... na jei galima taip pavadinti.. ziurint su kuo lygini biggrin.gif
noooooors....... pvz Sillwio pirma karta ten nepadejo vienintelio pliusiuko prie vieninteles nuotraukos, kuria laikiau geriausia.... tad gal ir kompensuoja kudra kazkiek biggrin.gif dabar to darbo negalesiu det i "metu albuma" verysad.gif
o ir tu gali bandyt kelti ten nuotraukas, juk kiekvienas gali tai daryti...

isduok ir mums ta paslapti kur keli nuotraukas ir sulauki komentaru.. gal dauguma pasinaudos tavo nuoroda.... ax.gif bet manau ir cia puiki vieta dalyvauti, deti, laukti, sulaukti ir toliau sekmingai dirbti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 05 sausio 2008 - 01:37
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 05, 00:21)
Ikisiu dar savo trigrasi i jusu diskusijas. Apie tai diskutavom ir su Viktorui bei Narajana prie arbatos. Internetas siuo metu yra uzpludes nuotraukomis. Tokiu fotografu kaip mes pilna. Ir visi iesko pripazinimo savo nuotraukoms. Kaip Sillwio rase, techniskos ismokti galima, o va meno gyslele reikia tureti. Ir ja turinciu yra nedaug. Sunkumai prasideda, kai technika ivaldoma ir atsiduriama akligatvyje.

panasiai jauciuosi... akligatvyje, tik gal per stipriai butu pasakyta, kad technika visiskai valdau... atrodo fotografuoju ir kasdien, bet kuo toliau, tuo labiau nebepatinka rezultatai... ech... unsure.gif
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif Visus sveikinu su prabėgusiom šventėm ir atėjusiais naujais metais 4u.gif Jau kelintą temą aš itraukta į senokai nesirodančių sąrašą, nes niekaip nespėju su jūsų tempais blush2.gif Nepabėgau aš niekur iš šio skyrelio, tik dažniausiai aš čia tyliai vaidenuosi ir vos spėju viską perskaityti.
Pasirodo aš šiais metais visai gera buvau ir gavau dovanų fotoaparatą Canon 400D, bet lietuvišką instrukcija tik šiandien pas mane pateko, tad dar nieko gero nepavyko nufotografuoti ax.gif Tikiuosi, kad išstudijavus intrukciją man pavyks su juo labiau susidraugauti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 05, 01:33)
panasiai jauciuosi... akligatvyje, tik gal per stipriai butu pasakyta, kad technika visiskai valdau... atrodo fotografuoju ir kasdien, bet kuo toliau, tuo labiau nebepatinka rezultatai... ech...  unsure.gif

gal kaip tik tobuleji, daugiau nori is saves ir savo darbu... todel ir nuvertini esamus...
o tavo darbai beje nuostabus ir noretusi juos matyti cia dazniau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2008 01 05, 00:33)
panasiai jauciuosi... akligatvyje, tik gal per stipriai butu pasakyta, kad technika visiskai valdau... atrodo fotografuoju ir kasdien, bet kuo toliau, tuo labiau nebepatinka rezultatai... ech...  unsure.gif

ir namų darbuose nedalyvauji verysad.gif Aš tai pasiilgstu tavo darbų 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, sveiki naujokai, patyrę ir nelabai 4u.gif

Įmesiu jau kai kur matytą darbelį, paskutinės praeitų metų dienos ax.gif Norėčiau, kad pakomentuotumėt bigsmile.gif
Galutinis pavadinimas "... kodėl?"

user posted image
user posted image
user posted image

Aš jau visiškai nebespėju jūsų skaityti.....
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 00:42)
oaš vis paskutiniu metu mąstau ko aš išmokau šioje temoje. Vis dar esu apmąstymuose.... Nesu profesionalė, bet tuo paču ar aš čia mokausi? Tai gal ir man nelabai vieta čia  smile.gif

Va tokios tavo mintys man visai nepatinka unsure.gif Kuo toliau, tuo labiau tavimi žaviuosi, tavo darbais, mintimis, komentarais ir tavęs labai čia trūktų.
QUOTE(sillwio @ 2008 01 05, 00:48)
Nepykit ant manęs. Ne iš piktos valios aš komentuoju jūsų nuotraukas ne taip kaip jums norisi girdėti smile.gif Jei darbas vertas, pagyrimų gaunat gi smile.gif

O mane tokie komentarai veža tongue.gif Trumpi, tikslūs, be jokių išvedžiojimų ir griežti. Tada ir pagyrimai daug vertesni atrodo mirksiukas.gif

QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 01:31)
nueik į jo galeriją. žiūrėk prie Londono  mirksiukas.gif

Nuėjau ir aš smile.gif Pažiūrėjau ax.gif Bet man labiau patinka Sillwio toks, kokį aš visada avatare matau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 05 sausio 2008 - 02:00
QUOTE(Degutė @ 2008 01 05, 00:50)
Sveiki visi, sveiki naujokai, patyrę ir nelabai  4u.gif

Įmesiu jau kai kur matytą darbelį, paskutinės praeitų metų dienos  ax.gif Norėčiau, kad pakomentuotumėt  bigsmile.gif
Galutinis pavadinimas  "... kodėl?"
Aš jau visiškai nebespėju jūsų skaityti.....

man patiko ši tavo serija. Tik trečioji foto kiek klaidina rodos. Pavadinimas kiek suprantu byloja apie išsiskyrimą, todėl trečioje nuotraukoje norėtųsi moters nusisukusios, išeinančios.... Ai, betgi kabinėjuosi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 02:02
Degute, man patiko tavo čiuožikai.. trečiai šiek tiek ryškumo, stabilumo trūksta.. bet šiaip fain

o aš vargstu su jb unsure.gif nuimu spalvą, o tada bandau kiek kontrasto dėt.. man vis tiek kažkokie peršviesti veidai

Emocijos

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 05 sausio 2008 - 02:13
Ka tik grizau nuo pasto dezutes visa laiminga, pakyleta yahoo.gif tiek apsidziaugiau pamaciusi nuotrauka (net susigraudinau kaip maza mergaite pamaciusi miela Vilniaus vaizdeli blush2.gif ), net zodziu neturiu...Aciu Pupeliuk, ACIU 4u.gif Nuostabi nuotrauka, jau pradejau mastyti kokioj vietoj ant sienos kabinsiu rolleyes.gif
Tik viena "bedele" kaip as ja kabinsiu, nes pas mus formatu standartai kiti... g.gif pas mus inciais viskas... Remelio tokio nerasiu paprastoj parduotuvej, nebent eisiu i spec. remu parduotuve. O kaip tu, pupeliuk, jas be remelio jokio ant sienos pritvirtini??? maciau buvai idejusi savo siena su darbais, kiek supratau be jokiu remeliu g.gif

Sakykit, o jus visi siuntet nuotraukas paklijuotas ant kardono??? Nes as tai ne... blush2.gif net nezinau ar pas mus tai daro...reiks pasidometi g.gif

Itariu, ma savo nuotraukos siuntima teks pakartoti...nes jau tikrai turejo gauti g.gif

Atsakyti