Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuot

QUOTE(Elina @ 2008 01 04, 23:39)
Getter, o tu perimk mano taktiką bigsmile.gif . Aš dar čia- pakankamai naujokė. Žinai kaip darydavau? Kadien po kelias foto keldavau, kol jiems nusibosdavau laugh.gif , tekdavo ir mane pastebėti. Tik pasakydavo kas ne taip, eidavau ir perfotkindavau, tada jau jiems būdavo nepadoru nepakomentuoti laugh.gif . Taip tyliai ramiai, nekaltu kaip avinėlis veideliu, ir prisiprašydavau komentarų. mirksiukas.gif

oi, tu gudruole laugh.gif laugh.gif laugh.gif na, bet jau savęs naujoke tikrai gali nelaikyt.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2008 01 05, 00:20)
aaa, šita gera buvo  thumbup.gif prisimenu aš ją gerai.

visos taip skaniai prisimena, norėčiau ir aš pamatyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 23:42)
aš vis paskutiniu metu mąstau ko aš išmokau šioje temoje. Vis dar esu apmąstymuose.... Nesu profesionalė, bet tuo paču ar aš čia mokausi? Tai gal ir man nelabai vieta čia  smile.gif

tu taip daugiau nemastyk.... unsure.gif tu esi musu mokytoja, musu muza... tokia jau tavo dalia biggrin.gif neiseik, nepalik ir pasikartosiu net negalvok apie tai!!!!!!!!!!!!!!!
tikiuosi ir mes kartais tave ikveiam naujiems darbams, naujoms idejoms, naujiems poziuriams blush2.gif

Uzuolaida, is kart pagalvojau paziurejus i foto "girtas kampas"... negraziai kazkaip skamba biggrin.gif bet matyt taip pavadinau, nes daug visko, akyse raibuliuoja ir dar kreiva biggrin.gif tikros svenets biggrin.gif siltas kadriukas, tik ciut ciut man per margas, per daug akcentu.. ir eglute ir maistas, o va tas pagrindinis ryskus ispraustas, pasislepes... visai tampa nebe pagrindiniu biggrin.gif
bet cia as matyt taip matau po visu sunkiu svenciu biggrin.gif

Mindoozas, pasikartosiu... kazkoks sarmas tavo nuotraukose yra....
toks nesantis i juostelini.... kazkuo zavi... dvelkia senove.... tikrai ne sia diena...

QUOTE(inc @ 2008 01 05, 00:14)

gal tiesiog pavargau, todel sunku komentuot...
bet siaip gan vyriska biggrin.gif o va Sillwio visos foto man be galo moteriskos.. gerai, kad prasitare apie muza.. dabar suprantu kodel jos tokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindoozas @ 2008 01 04, 23:12)
kadangi tai buvo reportažinio stiliaus fotosesija, tai šiukšles pakęsti galima. wink.gif

Bandai išsisukinėti. Liksiu prie nuomonės, kad dviems jb tavo nuotraukoms kokybės stinga.

QUOTE(inc @ 2008 01 04, 23:14)
jei kas leistų, tai pasidaryčiau pačio diždžiausio formato ir pakabinčiau ant savo  didžiosios 4 metrų aukščio sienos  biggrin.gif  mirksiukas.gif ot būtų grožis thumbup.gif  thumbup.gif

o ką, jei labai nori galiu ir atsiųsti. Tas tiltelis pas wyshnia į namučius iškeliavo. Bet ir sau kilo noras atsispausdinti. Nes vienintelis peizažas vykęs. kažkoks magiškas. Tądien liūdėjau kažko. Ir pastebėjau, kad mano geresni darbai būnai, kai liūdžiu, ar šiaip ne kokia nuotaika. Tai prašom mane liūdinti lotuliukas.gif būsiu labai dėkinga lotuliukas.gif

O jei rimtai, Inc, kelk originalą į variacijas. o visi kiti, turintįs noro pabandyti kaip nors pakadruoti iš ten pasiims ir paskui ten pat įkels savo variantus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 05 sausio 2008 - 00:28
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 05, 00:21)
Ikisiu dar savo trigrasi i jusu diskusijas. Apie tai diskutavom ir su Viktorui bei Narajana prie arbatos. Internetas siuo metu yra uzpludes nuotraukomis. Tokiu fotografu kaip mes pilna. Ir visi iesko pripazinimo savo nuotraukoms. Kaip Sillwio rase, techniskos ismokti galima, o va meno gyslele reikia tureti. Ir ja turinciu yra nedaug. Sunkumai prasideda, kai technika ivaldoma ir atsiduriama akligatvyje.

Įdomi pastaba. Ir aš apie kažką panašaus kartais pamąstau. Aš vis dėlto manyčiau, kad meno gyslelę (ne visą gyslą) arba aš tai net kiek paprasčiau pavadinčiau "išlavintu estetiniu pajautimu/skoniu" irgi galima išugdyti, lavinti ir pan. Aišku, laiko tam reikia metai ir dar metai ir dar: albumai, parodos, kiti giminingi menai pagaliau aplinkui, geri mokytojai, praktikos begalybė - formuojasi tas žvilgsnis po truputį, dar techniką gerą pridėjus visai neblogą fotomenininką būtų galima gauti. Išskirtiniai, labai saviti, sugebantys ir taip jau idėjų, vaizdų ir technikos perkrautame pasaulyje suvirpinti tai jau tikrai vienetai. Bet tik laikas juos atsijos mirksiukas.gif

be to, nežinau, ar tokioms diskusijoms šis skyrelis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 04, 23:42)
Nesu profesionalė, bet tuo paču ar aš čia mokausi? Tai gal ir man nelabai vieta čia  smile.gif

nesugalvok niekur dingt triniti.gif tongue.gif per tave atradau kvadratą ir juostinio j/b grožį. va, sugalvojau, ko tu iš mūsų išmokai. anksčiau niekada nefotografavai gamtos tongue.gif o dabar po truputį pradėjai.

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 04, 23:49)
ech nemaciau avataro... o gaila... labai idomu pamatyti asmenybe kuriancia tokius sedevrus... tad nekantriai laukiu autoportreto....

kiek atsimenu avataras sulaukė labai didelio dėmesio. komentarai ėjo per kelis psl lotuliukas.gif

QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 05, 00:22)
visos taip skaniai prisimena, norėčiau ir aš pamatyt rolleyes.gif

nueik į jo galeriją. žiūrėk prie Londono mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 05 sausio 2008 - 00:33
QUOTE(Uzuolaida* @ 2008 01 05, 00:21)
Ikisiu dar savo trigrasi i jusu diskusijas. Apie tai diskutavom ir su Viktorui bei Narajana prie arbatos. Internetas siuo metu yra uzpludes nuotraukomis. Tokiu fotografu kaip mes pilna. Ir visi iesko pripazinimo savo nuotraukoms. Kaip Sillwio rase, techniskos ismokti galima, o va meno gyslele reikia tureti. Ir ja turinciu yra nedaug. Sunkumai prasideda, kai technika ivaldoma ir atsiduriama akligatvyje.

mmmm kaip protingai pasakyta.... thumbup.gif

tik dauguma musu siaip uzsiima kaip hobiu ir labai didelio pripazinimo manau nelaukia..... tiesiog "dirbam" savo malonumui...
o va kas is to duona valgo ir dar sviesto uzsitepa tai manau jau siekia kazko daugiau... o tokiu tikrai ne milijonai....
zodziu daug musu ir visi esam tokie skirtingi, bet smagu, kad esam visi cia ir drauge "mokomes" 4u.gif manau saunesnes vieteles ir buti negali wub.gif

QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 00:26)
Tai prašom mane liūdinti  lotuliukas.gif  būsiu labai dėkinga  lotuliukas.gif

tai tavo muza visgi liudesys, o ne du vyriokai kaip minejai biggrin.gif
per liudesi gimsta daug siam pasauly... ir muzika ir nuotraukos ir eiles ir labai daug kas....
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2008 01 05, 00:26)
Bandai išsisukinėti. Liksiu prie nuomonės, kad dviems jb tavo nuotraukoms kokybės stinga.

šiek tiek teisinuos, šiek tiek nusakau kaip fotografavau ir kodėl būtent taip dariau "nevalydamas" kadro.
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 00:26)
bet siaip gan vyriska  biggrin.gif o va Sillwio visos foto man be galo moteriskos.. gerai, kad prasitare apie muza.. dabar suprantu kodel jos tokios  biggrin.gif

nu jau, nu jau schmoll.gif ta švara jose tikrai jau ne kvapo moteriško neturi - nu čia mano skoniui, aišku. einu to Londono ieškot
Atsakyti
tiek tos.. matyt vel nusisnekejau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 05 sausio 2008 - 01:17
štai apie ką jūs! lotuliukas.gif tOKIA komiŠka man pasirodė iš pirmo žvilgsnio, tie tiulpanai biggrin.gif Labai lively-lovely thumbup.gif

QUOTE(vvvvv @ 2008 01 05, 00:39)
na zodziu uzmetysit si vakara mane akmenimis....  doh.gif jauciu laikas miegot.....

a čia užmetimas? tiesiog manau kitaip drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaziulka: 05 sausio 2008 - 00:42
QUOTE(Gaziulka @ 2008 01 05, 00:42)
štai apie ką jūs! lotuliukas.gif tOKIA komiŠka man pasirodė iš pirmo žvilgsnio, tie tiulpanai biggrin.gif Labai lively-lovely thumbup.gif
a čia užmetimas? tiesiog manau kitaip drinks_cheers.gif

cia ne tave turejau omeny, o aptariamus asmenis biggrin.gif
bijau, kad kas nepriimtu kaip nors asmeniskai ar izeidzianciai blush2.gif

kiekvienas turim savo nuomone ir puiku kai ja issakom mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vvvvv: 05 sausio 2008 - 00:47