Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

PASAGOS
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 00:52)
Aš, aišku, jau išbandžiau iš to nekantrumo, bet tikrai labai gedulingai atrodo, taigi išardžiau ir turbūt išvis nesiuvinėsiu  irnesakyk.gif

Gal Violeta siuvinės, pažiūrėsiu, kaip atrodo:)

Bet jau nusibodo, kaip ilgai nieko naujo nepradedu, tai ėmiau knistis savo lobyne. Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)

user posted image

Tikrai laaabai grazi gelyte wub.gif o gal galetume jos schema ideti? labai ir as noreciau kada tokia pabandyti issisiuvineti rolleyes.gif dabar tai pradejau suniuka(berno zenenhunda) kai pabaigsiu parodysiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(seteriuke @ 2008 01 07, 20:08)
Tikrai laaabai grazi gelyte wub.gif  o gal galetume jos schema ideti? labai ir as noreciau kada tokia pabandyti issisiuvineti rolleyes.gif  dabar tai pradejau suniuka(berno zenenhunda) kai pabaigsiu parodysiu blush2.gif  ax.gif

Į forumą nedėsiu, didelės fotkės, o ir tingiu kelti visas į photobucket'ą. Jei nori, duok pašto adresą, atsiųsiu smile.gif
Schema nėra super kokybiška, nes spalvota ir šiek tiek paplaukus.
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 00:52)
Aš, aišku, jau išbandžiau iš to nekantrumo, bet tikrai labai gedulingai atrodo, taigi išardžiau ir turbūt išvis nesiuvinėsiu  irnesakyk.gif

Gal Violeta siuvinės, pažiūrėsiu, kaip atrodo:)

Bet jau nusibodo, kaip ilgai nieko naujo nepradedu, tai ėmiau knistis savo lobyne. Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)

user posted image

tikrai labai grazi gelyte wub.gif o gal galetumet ideti jos siuvinejimo schema? as irgi noreciau ateity tokia issisiuvineti ax.gif neas dabar siuvineju suniuka(berno zenenhunda) kai baigsiu parodysiu blush2.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 06, 23:52)
Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)

Winia, gal gali ir man įmesti schemą į meilą pls? ax.gif Man labai patinka amariliai, seniai ieškojau gražaus amarilio paveikslėlio, bet tokio gražaus dar nebuvau mačiusi rolleyes.gif Įdomu tik, kada rasiu laiko siuvinėt...

Beje, kas turite patirties su linu - parašykit, koks geriausias linas, kad žinočiau ką siųstis iš kur nors, nes kaip suprantu, mūsų parduotuvėse gero lino nėr (kaip čia taip? - užsieniečiai pas mus liną perka kaip privalomą suvenyrą g.gif biggrin.gif )

Ir dar prašymas - merginos, cituodamos ankstesnes žinutes, NECITUOKITE NUOTRAUKŲ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 01 07, 20:27)

Beje, kas turite patirties su linu - parašykit, koks geriausias linas, kad žinočiau ką siųstis iš kur nors, nes kaip suprantu, mūsų parduotuvėse gero lino nėr (kaip čia taip? - užsieniečiai pas mus liną perka kaip privalomą suvenyrą  g.gif  biggrin.gif )

Manau, kad mūsų linas gražus ir geras, bet jis nėra skirtas siuvinėjimui, kaip koks ten dmc linas:) man jis pasirodė per minkštas ir t.t. nors kaip audinys man jis labai gražus:)

Idun man davė fainos lino parduotuvės ebay'juje linkąsmile.gif gal ji nesupyks, jei viešai jį paskelbsiu? 4u.gif http://stores.ebay.c...me-Needlecrafts

einu siųsti schemos, jei atsirinksiu, kuris tavo e-mail:) jei kuri kita netyčia gaus, sorry cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 sausio 2008 - 19:41
Pumpurėli, man atrodo, kad čia lelija, ne amarilis, nors, aišku, labai panašu g.gif O jei dar spalvą pakeitus į raudoną... Amariliai - mano mėgstamiausios žiemos gėlės biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
atidaviau siandien savo darbelius reminti.
Ateinanciu metu planuoju siuvineti paveiksliuka ant juodos kavos.
Gal galite patarti kur geriausia ja galima butu isigyti?
I ka kreipti demesi renkantis ir kiek geriausia siuliuku imti siuvineti, kad juoda medziaga is apacios nepersimatytu?

Niekada ant juodos nesiuvinejau ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Sodriai raudonas amarilis ant natūralios ar panašios spalvos lino būtų fantastique:)
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 21:01)
Sodriai raudonas amarilis ant natūralios ar panašios spalvos lino būtų fantastique:)

Aha, ant natūralios rolleyes.gif Net silpna pasidarė, kaip būtų gražu ax.gif
Kaip reikia žiūrėti, atsiimant darbus doh.gif Aš viską darau bėgte - ir štai rezultatai: du darbus iš trijų "Juozapo pasaže" įrėmino su stiklu, o aš patenkinta, kad prieš tai buvo įrėminti puikiai, net nepasižiūrėjau...Teko šiandien nešti atgal - sugaištas laikas ir sugadinta nuotaika. Nedraugauju su rėmintojais bigsmile.gif
Va, šitie:

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 19:39)
Idun man davė fainos lino parduotuvės ebay'juje linkąsmile.gif gal ji nesupyks, jei viešai jį paskelbsiu? 4u.gif http://stores.ebay.c...me-Needlecrafts

Tai kad iš kokio http://www.willowfabrics.com beveik tas pats išeina ax.gif Na gal pora litukų daugiau (už Fat Quarter), o daugiau imant ir pigiau išeina, nes iš tos ebay parduotuvės siuntimui nuolaidos praktiškai nėra (Combined Shipping) g.gif Ir iš JAV ilgiau eina, negu iš UK ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 07, 21:20)
Tai kad iš kokio http://www.willowfabrics.com beveik tas pats išeina ax.gif Na gal pora litukų daugiau (už Fat Quarter), o daugiau imant ir pigiau išeina, nes iš tos ebay parduotuvės siuntimui nuolaidos praktiškai nėra (Combined Shipping) g.gif Ir iš JAV ilgiau eina, negu iš UK ax.gif

Nu tai gerai, kuo daugiau variantų, tuo daugiau galimybių rinktis;)

Loretoidas, bet rėmai tai geruliai:)
Kėdę jau mačiau, o tas antras irgi labai gražus, toks paprastutis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 sausio 2008 - 20:29