QUOTE(winia @ 2008 01 07, 00:52)
Aš, aišku, jau išbandžiau iš to nekantrumo, bet tikrai labai gedulingai atrodo, taigi išardžiau ir turbūt išvis nesiuvinėsiu
Gal Violeta siuvinės, pažiūrėsiu, kaip atrodo:)
Bet jau nusibodo, kaip ilgai nieko naujo nepradedu, tai ėmiau knistis savo lobyne. Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)
Bet jau nusibodo, kaip ilgai nieko naujo nepradedu, tai ėmiau knistis savo lobyne. Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)
Tikrai laaabai grazi gelyte o gal galetume jos schema ideti? labai ir as noreciau kada tokia pabandyti issisiuvineti dabar tai pradejau suniuka(berno zenenhunda) kai pabaigsiu parodysiu
QUOTE(seteriuke @ 2008 01 07, 20:08)
Tikrai laaabai grazi gelyte o gal galetume jos schema ideti? labai ir as noreciau kada tokia pabandyti issisiuvineti dabar tai pradejau suniuka(berno zenenhunda) kai pabaigsiu parodysiu
Į forumą nedėsiu, didelės fotkės, o ir tingiu kelti visas į photobucket'ą. Jei nori, duok pašto adresą, atsiųsiu
Schema nėra super kokybiška, nes spalvota ir šiek tiek paplaukus.
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 00:52)
Aš, aišku, jau išbandžiau iš to nekantrumo, bet tikrai labai gedulingai atrodo, taigi išardžiau ir turbūt išvis nesiuvinėsiu
tikrai labai grazi gelyte o gal galetumet ideti jos siuvinejimo schema? as irgi noreciau ateity tokia issisiuvineti neas dabar siuvineju suniuka(berno zenenhunda) kai baigsiu parodysiu
QUOTE(winia @ 2008 01 06, 23:52)
Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)
Winia, gal gali ir man įmesti schemą į meilą pls? Man labai patinka amariliai, seniai ieškojau gražaus amarilio paveikslėlio, bet tokio gražaus dar nebuvau mačiusi Įdomu tik, kada rasiu laiko siuvinėt...
Beje, kas turite patirties su linu - parašykit, koks geriausias linas, kad žinočiau ką siųstis iš kur nors, nes kaip suprantu, mūsų parduotuvėse gero lino nėr (kaip čia taip? - užsieniečiai pas mus liną perka kaip privalomą suvenyrą )
Ir dar prašymas - merginos, cituodamos ankstesnes žinutes, NECITUOKITE NUOTRAUKŲ
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 01 07, 20:27)
Beje, kas turite patirties su linu - parašykit, koks geriausias linas, kad žinočiau ką siųstis iš kur nors, nes kaip suprantu, mūsų parduotuvėse gero lino nėr (kaip čia taip? - užsieniečiai pas mus liną perka kaip privalomą suvenyrą )
Manau, kad mūsų linas gražus ir geras, bet jis nėra skirtas siuvinėjimui, kaip koks ten dmc linas:) man jis pasirodė per minkštas ir t.t. nors kaip audinys man jis labai gražus:)
Idun man davė fainos lino parduotuvės ebay'juje linką gal ji nesupyks, jei viešai jį paskelbsiu? http://stores.ebay.c...me-Needlecrafts
einu siųsti schemos, jei atsirinksiu, kuris tavo e-mail:) jei kuri kita netyčia gaus, sorry
Pumpurėli, man atrodo, kad čia lelija, ne amarilis, nors, aišku, labai panašu O jei dar spalvą pakeitus į raudoną... Amariliai - mano mėgstamiausios žiemos gėlės
Sveikutes,
atidaviau siandien savo darbelius reminti.
Ateinanciu metu planuoju siuvineti paveiksliuka ant juodos kavos.
Gal galite patarti kur geriausia ja galima butu isigyti?
I ka kreipti demesi renkantis ir kiek geriausia siuliuku imti siuvineti, kad juoda medziaga is apacios nepersimatytu?
Niekada ant juodos nesiuvinejau
atidaviau siandien savo darbelius reminti.
Ateinanciu metu planuoju siuvineti paveiksliuka ant juodos kavos.
Gal galite patarti kur geriausia ja galima butu isigyti?
I ka kreipti demesi renkantis ir kiek geriausia siuliuku imti siuvineti, kad juoda medziaga is apacios nepersimatytu?
Niekada ant juodos nesiuvinejau
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 21:01)
Sodriai raudonas amarilis ant natūralios ar panašios spalvos lino būtų fantastique:)
Aha, ant natūralios Net silpna pasidarė, kaip būtų gražu
Kaip reikia žiūrėti, atsiimant darbus Aš viską darau bėgte - ir štai rezultatai: du darbus iš trijų "Juozapo pasaže" įrėmino su stiklu, o aš patenkinta, kad prieš tai buvo įrėminti puikiai, net nepasižiūrėjau...Teko šiandien nešti atgal - sugaištas laikas ir sugadinta nuotaika. Nedraugauju su rėmintojais
Va, šitie:
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 19:39)
Idun man davė fainos lino parduotuvės ebay'juje linką gal ji nesupyks, jei viešai jį paskelbsiu? http://stores.ebay.c...me-Needlecrafts
Tai kad iš kokio http://www.willowfabrics.com beveik tas pats išeina Na gal pora litukų daugiau (už Fat Quarter), o daugiau imant ir pigiau išeina, nes iš tos ebay parduotuvės siuntimui nuolaidos praktiškai nėra (Combined Shipping) Ir iš JAV ilgiau eina, negu iš UK
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 07, 21:20)
Tai kad iš kokio http://www.willowfabrics.com beveik tas pats išeina Na gal pora litukų daugiau (už Fat Quarter), o daugiau imant ir pigiau išeina, nes iš tos ebay parduotuvės siuntimui nuolaidos praktiškai nėra (Combined Shipping) Ir iš JAV ilgiau eina, negu iš UK
Nu tai gerai, kuo daugiau variantų, tuo daugiau galimybių rinktis;)
Loretoidas, bet rėmai tai geruliai:)
Kėdę jau mačiau, o tas antras irgi labai gražus, toks paprastutis