Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Winia, labai graži magnolija - puikus pasirinkimas thumbup.gif Bet ant juodos kanvos aš tai nesiuvinėčiau - ji tokia trapi, skaidri, lyg krištolinė, norėtųsi, kad tas skaidrumas ir išliktų. Bet, aišku, rinktis Tau, dabar pagalvojau, kad juodos kanvos išvis labai nemėgstu, nebent tamsiai mėlyną išskirtinais atvejais... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loretoidas: 06 sausio 2008 - 22:46
QUOTE(Loretoidas @ 2008 01 06, 23:45)
Winia, labai graži magnolija - puikus pasirinkimas  thumbup.gif Bet ant juodos kanvos aš tai nesiuvinėčiau - ji tokia trapi, skaidri, lyg krištolinė, norėtųsi, kad tas skaidrumas ir išliktų. Bet, aišku, rinktis Tau, dabar pagalvojau, kad juodos kanvos išvis labai nemėgstu, nebent tamsiai mėlyną išskirtinais atvejais... ax.gif

Aš, aišku, jau išbandžiau iš to nekantrumo, bet tikrai labai gedulingai atrodo, taigi išardžiau ir turbūt išvis nesiuvinėsiu irnesakyk.gif

Gal Violeta siuvinės, pažiūrėsiu, kaip atrodo:)

Bet jau nusibodo, kaip ilgai nieko naujo nepradedu, tai ėmiau knistis savo lobyne. Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 06 sausio 2008 - 22:53
Merginos, gal aš truputi ne į temą.... bet aš suliūkus laikau vienkartiniuose plastikiniuose maišeliuose su užspaudėju. Ant jų permanentiniu markeriu užrašau numeriukus ir į batų dežutę. O kai jų jau daug prisirinko tai po šimtą surišu ant vielutės. Juos parduoda įmonėse prekiaujančios vienkartiniais indais. Kažkada mačiau ir senukuose prie vienkartinių indų. Maišelyje jų daug gal porą šimtų. O tai buvau sugalvojusi iš biednumo prieš septynetą metų. Nors dabar jau galėčiau sau leisti dežutę ir firminę nusipirkti - nesinori. Šioje sistemoje ką supratau - tai beieškant reikiamo siūlo ir atidarinėjant nesitepa ir neblunka kiti siūlai.
Atsakyti
QUOTE(ameba @ 2008 01 06, 23:57)
Merginos, gal aš truputi ne į temą.... bet aš suliūkus laikau vienkartiniuose plastikiniuose  maišeliuose su užspaudėju. Ant jų permanentiniu markeriu užrašau numeriukus ir į batų dežutę. O kai jų jau daug prisirinko tai  po šimtą surišu ant vielutės. Juos parduoda įmonėse prekiaujančios vienkartiniais indais. Kažkada mačiau ir senukuose prie vienkartinių indų. Maišelyje jų daug gal porą šimtų. O tai buvau sugalvojusi iš biednumo prieš septynetą metų. Nors dabar jau galėčiau sau leisti dežutę ir firminę nusipirkti - nesinori. Šioje sistemoje ką supratau - tai beieškant reikiamo siūlo ir atidarinėjant nesitepa ir neblunka kiti siūlai.

Aš irgi panašiai laikau:) tik tuos maišelius iš eilės pagal numerius esu suvėrus ant specialių atsisegančių žiedųsmile.gif ant vieno žiedo pvz., nuo 100 iki 300, toliau nuo 300 iki 400 ir t.t.wink.gif o visą tą turtą esu į didelę dėžę sudėjus. Visai patogu:)

Atsakyti
Winia, šita lelija tai išvis fantastiška wub.gif wub.gif Man tai dar gražesnė už magnoliją ax.gif Ar nežadi lino užsisakinėti (nepamiršk ir manęs)?
Na, jūs ir šaunuolės 4u.gif O aš tai siūlus sukišu bet kur, ir vėl naujus perku blush2.gif Guodžiuosi bent tuo, kad ne mažiau kaip pusę darbų siuvinėju rinkdama spalvas "iš akies" ( taip ir sunaudoju likučius biggrin.gif )
Atsakyti
labas vakarelis

ir vel pasirodau su mazais savo darbeliais, cia mano sio savaitgalio darbeliai ir jau abu padovanoti sivakar smile.gif (1 - 9x13 cm, 2 - 13x18 cm)

user posted image user posted image

Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 06, 23:22)
Mergaite su zuikiu ir berniukas su meskiu
http://photofile.nam...2077045/?page=7
P.S. kinieciu puslapiai "rules" - beieskant sakuru, radau trukstancio raktu lapo kitai schemai

Dekui 4u.gif
Atsakyti
Prieš tai buvusioje temoje viena darbštuolė rodė savo Rafaelio angelus - pasigirsiu ir aš savaisiais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 01 07, 11:44)
Prieš tai buvusioje temoje viena darbštuolė rodė savo Rafaelio angelus - pasigirsiu ir aš savaisiais smile.gif
user posted image

Labai dailus. Ir remas puikiai priderintas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 01 06, 21:10)
Winia, šita lelija tai išvis fantastiška  wub.gif  wub.gif Man tai dar gražesnė už magnoliją  ax.gif Ar nežadi lino užsisakinėti (nepamiršk ir manęs)?

Lelija tikrai graži. Dar panašaus stiliaus gėlė, nepamenu pavadinimo, yra
Annoj gruodžio mėnesio. Spalvas jeigu paderinti abiejų paveiksliukų, turėtų gautis neprastas komplektukas biggrin.gif

Merginos, o kur jūs užsisakinėjat tokį gražutį liną?
Aš dabar vieną projektą ketinu pradėti. Buvau sugalvojusi paminti savo principus ir siuvinėti ant kanvos, bet ranka niekaip nekyla. O to lino, kurį dar turiu, neužteks. Šiandien galvojau į paieškas leistis, gal kas gali pasufleruoti, ar verta sukti ienas į GA? Ir dar galvojau į Burdą užvažiuoti g.gif O gal verčiau tiesiai į medžiagų parduotuvę prie Kalvarijų turgaus? g.gif
Atsakyti
As siuvinesiu Magnolija ant lino ecru spalvos bet man jis per stambus jei kito negausiu tai bandysiu ka nors ziuret gal rasiu aidos baltos 18 smile.gif
grazus darbeliai visu saunuoles thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 06, 18:24)

Tavo visi darbeliai labai grazus  thumbup.gif

Didelis ačiū

QUOTE(winia @ 2008 01 06, 22:52)
Bet jau nusibodo, kaip ilgai nieko naujo nepradedu, tai ėmiau knistis savo lobyne. Va šitas žiedas man taaaaip gražu:) bet čia reikia kokio gražaus lino:)

bigsmile.gif Labai graži, o nemėginot lino parduotuvėse lino pirkti, kaip ten kokybė?
Atsakyti