Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(rugsėjė @ 2008 01 18, 15:33)
prie babinu

kaži dėl ko čia tau taip, man tai limpa g.gif Gal kokie prasti lipdukai ar babinos pasitaikė g.gif

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 01 18, 15:40)
Nesusilaikiau ir nusipirkau šiandien angliškąjį 'Cross Stitcher' siuvinėjimo žurnalą 'pasicekavinimui'. Schemų ne per daugiausiai, bet idėjų rasti galima. ax.gif

kur pirkai, inetu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 18, 16:04)
kur pirkai, inetu?  ax.gif

parduotuvėj, Anglijoj.
Atsakyti
Egverb, o jau paukštelių grožis wub.gif Ir ant tokios smulkio juodos Aidos - sveikinu wink.gif

QUOTE(willmara @ 2008 01 18, 11:54)
Sveikos darbštuolytės. Noriu jūsų paklausti(jei mokėsiu aprašyti), shemoje parodyta taip: viename langelyje parodytos dvi spalvos. Gal žinot kaip jas išsiuvinėti?

Turiu toki pavyzdėlį, kuris man labai padeda, kai nežinau kaip siuvinėt. Gal padės ir tau smile.gif
user posted image

Atsakyti
help.gif brangiosios - nu pasakykit, kokios firmos čia siūlų kodai g.gif http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=90631
galvojau gal anchor? bet neatitinka spalvos su kita schema unsure.gif tai pasimečiau..
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 18, 16:30)
help.gif brangiosios - nu pasakykit, kokios firmos čia siūlų kodai g.gif http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=90631
galvojau gal anchor? bet neatitinka spalvos su kita schema unsure.gif tai pasimečiau..

Aprašyme parašyta, kad Anchor ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 18, 17:30)

O su kokia kita schema tau neatitinka tos spalvos? Nes instrukcijoje parašyta, jog tai Anchor siūlai. Ir šiaip kiek žinau MP schemoms visada siūlomi Anchor siūlai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 18, 17:43)
Aprašyme parašyta, kad Anchor ax.gif

o, kokia žiopla - nepamačiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 17, 22:51)
man man:))
tik schemos neįžiūrimos sad.gif

Jau buvau išsigandus, kad be reikalo vakar visas parsisiunčiau. Bet dabar patikrinau, tai man viskas gerai matosi (išskyrus paskutinio paveiksliuko ir dar keleto per vidurį).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 18 sausio 2008 - 17:33
QUOTE(giege @ 2008 01 18, 18:29)
Jau buvau išsigandus, kad be reikalo vakar visas parsisiunčiau. Bet dabar patikrinau, tai man viskas gerai matosi (išskyrus paskutinio paveiksliuko ir dar keleto per vidurį).

Kaip gali gerai matytis 61KB dydžio failai?? wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 18, 15:29)
Kokie tavo tempai blink.gif Šaunuolė thumbup.gif

nėra sunkus darbelis, tai ir juda neblogai
Ačiū 4u.gif

Gal kuri turit savo lobynuose geresnės kokybės, jei ne bandysiu persipiešt doh.gif
user posted image
Atsakyti
Gal kuri nors žinot, kokios firmos čia siūlai? g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuikiniauskienė: 18 sausio 2008 - 18:14
Labai ačiū padėjusioms, dar nebandžiau, bet manau, kad viską supratau. AČIŪ! 4u.gif
Atsakyti