Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

egverb, man tavo paukštukai gražesni negu tie kur ant šviesios kanvos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif nu bet pas tave ir tempai, ogogo lotuliukas.gif laukiu šeštadienio - galutinio rezultato ax.gif
Atsakyti
Del nurodymu schemose.... (nemoku atsakyt pracituodama baltam langely.... blush2.gif )

Tai gi- klausau nurodymu, nes niekada nesiuvu pagal ta schema kurios rezultatas man nepatinka bigsmile.gif uztat kai jau siuvu tai ir dazniausiai atitinka rezultatas ta ka noriu gaut.... blink.gif
Bet siaip tai gal ir buvo atv ejis vienas kitas kai klaideles radau ar siaip spalvas pakeiciau, nes nederejo prie mano interjero....... O dabar kazkaip stengiuosi rinktis schemas tas, kurios man tinka visais atzvilgiais. smile.gif
Atsakyti
help.gif
Padėkit, merginos... blush2.gif
Va, sekantis ko gero bus šis paveiksliukas su lotosų žiedais, bet kaip matosi pvz. po žiedais gaunasi žiedo šėšėlis. Gal kuri taip jau siuvinėjote ir galite man paaiškinti...? blush2.gif
Taip pat gal galėtumėte išversti iš rusų kalbos raudonomis raidėmis parašytą tekstą, rušiskai nelabao moku. Gal čia ir yra mįslės įminimo raktas? g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Cacuk, jei aš gerai supratau, tai ten vieną kryžiuko brūkšniuką darai viena spalva, kitą - kita. Man rodos turėtų būti dvi schemos, vienoje nurodyti pusiniai kryžiukai viena spalva, o kitoje schemoje - pusiniai kryžiukai, kurie siuvinėjami ant pagal pirmą schemą išsiuvinėtų pusinių. Nežinau ar supratai:)

o čia iš kokio žurnalo? aš neseniai ieškojau lotusų schemos:)

O prie ženklų parašyta:
Pirma kryžiuko dalis vienu siūlu (1, 2 schemos)

Antra kryžiuko dalis vienu siūlu (1a, 2a schemos)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 18 sausio 2008 - 14:41
QUOTE(egverb @ 2008 01 18, 13:01)
siuo metu ant juodos 18 Aidos Vervaco pauksciukus "Three is Company"

oho kaip gražiai atrodo ir ant juodos kanvos tikrai liuksiškiau nei ant originalo wub.gif šilta daros žiūrint į tavo paukštukus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 18, 15:40)
Cacuk, jei aš gerai supratau, tai ten vieną kryžiuko brūkšniuką darai viena spalva, kitą - kita. Man rodos turėtų būti dvi schemos, vienoje nurodyti pusiniai kryžiukai viena spalva, o kitoje schemoje - pusiniai kryžiukai, kurie siuvinėjami ant pagal pirmą schemą išsiuvinėtų pusinių. Nežinau ar supratai:)

o čia iš kokio žurnalo? aš neseniai ieškojau lotusų schemos:)

O prie ženklų parašyta:
Pirma kryžiuko dalis vienu siūlu (1, 2 schemos)

Antra kryžiuko dalis vienu siūlu (1a, 2a schemos)

Labai dėkui, man atrodo, kad supratau. Ten ir yra 4 schemos, taigi ko gero pavyks. Čia iš žurnalo "Višytyje kartiny" 2007 m. 5 Nr. Jei nori, galiu atsiusti schemas, tik parasyk kur. mirksiukas.gif
Atsakyti
biski noriu pasiskust DMC plasmasiukais ir lipdukais
pradejo byret lipdukai nuo plasmasiuku, atrodo ir netrinu mad.gif , reiks koki markeri ieskot
net kai bandau priklijuot kita numeriuka nebelimpa prie plasmasiuku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 01 18, 14:59)
biski noriu pasiskust DMC plasmasiukais ir lipdukais
pradejo byret lipdukai nuo plasmasiuku, atrodo ir netrinu mad.gif , reiks koki markeri ieskot
net kai bandau priklijuot kita numeriuka nebelimpa prie plasmasiuku doh.gif

prie kokiu plastmasiukų? Prie babinų tų, ar laikiklių? g.gif
Atsakyti
o paukštuko koks grožis bigsmile.gif wub.gif wub.gif kaip gyvas thumbup.gif

Šios savaitės darbas ax.gif (didžioji dauguma spalvų pakeista)

user posted image
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 18, 15:21)
Šios savaitės darbas ax.gif (didžioji dauguma spalvų pakeista)

Kokie tavo tempai blink.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 18, 16:04)
prie kokiu plastmasiukų? Prie babinų tų, ar laikiklių?  g.gif

prie babinu
Atsakyti
Nesusilaikiau ir nusipirkau šiandien angliškąjį 'Cross Stitcher' siuvinėjimo žurnalą 'pasicekavinimui'. Schemų ne per daugiausiai, bet idėjų rasti galima. ax.gif

user posted image
Atsakyti