Sioje temoje maciau skirtingu aidu dydzius, tik va kad dabar neberandu
Gal kas galetu vel parasyti?
Ketinu issiuvineti kelis konturinius paveiksliukus, bet jie labai dideli, o kur noriu kabinti vietos nelabai daug, tai sakau, jei ant smuklesnes aidos siuvineciau, tai ir paveisksliukas mazesnis butu
QUOTE(Rufi @ 2008 01 18, 11:55)
Sioje temoje maciau skirtingu aidu dydzius, tik va kad dabar neberandu
Ketinu issiuvineti kelis konturinius paveiksliukus, bet jie labai dideli, o kur noriu kabinti vietos nelabai daug, tai sakau, jei ant smuklesnes aidos siuvineciau, tai ir paveisksliukas mazesnis butu
http://www.cyberstit...eCalculator.asp
Ivesk paveiksliuko dydi kryziukais, nustatyk, kad butu centimentai ir gausi koks bus issiuvinetas paveiksliukas ant skirtingu Aidu
Sveikutės
Ačiū O kur tie Kulių vartai kažkaip pasimečiau... na reiks apvažinėti, nors susiradau kodų atitkmenis su DMC ir Madeira - įdomu, kurie geresni siūliukai?
Nu bet tai čia toj parduotuvėj, kur siuvėjoms ir mezgėjoms, kaip aš suprantu - tai tikrai nebuvo, klausiau
Ačiū
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 17, 21:15)
Musone, kaip supratau tu klaipėdietė. Tai va, Burda moden salone Kulių vartuose tikrai yra Anchor siūlų. DMC yra Žardės IKI rankdarbių parduotuvikėj ir Debreceno 61 (prie Grūstės parduotuvės).Ligu Anchor mačiau ir Žardėj,bet negarantuoju. Šiaip ant matkelio būna užrašyta kokia firma ir siūliukų numeriukas
Ačiū O kur tie Kulių vartai kažkaip pasimečiau... na reiks apvažinėti, nors susiradau kodų atitkmenis su DMC ir Madeira - įdomu, kurie geresni siūliukai?
QUOTE(sizike @ 2008 01 18, 02:17)
keista, prieš pat šventes pirkau, tai visą stendą didžiausią turėjo, negali būt, kad išpardavė
Nu bet tai čia toj parduotuvėj, kur siuvėjoms ir mezgėjoms, kaip aš suprantu - tai tikrai nebuvo, klausiau
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 18, 12:16)
nu kaip pirmas blynas tai labai apetytnai atrodo šaunuolė esi, sėkmės kuriant grožį
Ačiū
QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 11:44)
Aš pafotkinsiu ir sekmadienį įdėsiu, kaip atrodo
tu nepagalvok, kad tavim netikiu, ar kažkas tokio, tu siuvinėji, tau geriau matosi, aš pasakiau, kaip man siuvinejasi ant 16 aidos, neprivalai nieko įrodineti
QUOTE(musone @ 2008 01 18, 13:14)
O kur tie Kulių vartai kažkaip pasimečiau...
Tai yra prie seno turgaus tik kitoje puseje, kur daro raktus ir aukso dirbtuve +"Burda".
Labai gražūs amariliai aš ir turiu ta chemute, kadanors siuvinėsiu
o man kėdainiuois siulu pasirinkimo visai ner tik lenkiški "muline"
o man kėdainiuois siulu pasirinkimo visai ner tik lenkiški "muline"
Dabar galvoju apie tas siuvinejimo gijas.... Aisku, viskas yra skonio ir kitu siuvinejimo subtilybiu reikalas..... bet..... kaip jus darot- imat giju skaiciu savo nuoziura ar pagal schemos autoriaus nurodymus....?
Anksciau kai tik pradejau siuvinet (na pries 15-20 meteliu....) - tai visada darydavau savo nuoziura- pabandau vienaip, pabandau kitaip. Ir kaip graziau taip ir darydavau tada ir schemos labai prastos budavo ir tos pacios "deficitas" ir siulai tik rusiski.... aisku ir paveikslu sudetingumas zemo lygio buvo Dabar man vis norisi ka nors sudetingiau, graziau ir t.t.- todel siulo giju ir Aidos Nr. imu tvarkingai kaip rekomenduojama....... va kokia visa paklusni esu Ar negerai darau..? Ka manot....???????
Anksciau kai tik pradejau siuvinet (na pries 15-20 meteliu....) - tai visada darydavau savo nuoziura- pabandau vienaip, pabandau kitaip. Ir kaip graziau taip ir darydavau tada ir schemos labai prastos budavo ir tos pacios "deficitas" ir siulai tik rusiski.... aisku ir paveikslu sudetingumas zemo lygio buvo Dabar man vis norisi ka nors sudetingiau, graziau ir t.t.- todel siulo giju ir Aidos Nr. imu tvarkingai kaip rekomenduojama....... va kokia visa paklusni esu Ar negerai darau..? Ka manot....???????
QUOTE(egverb @ 2008 01 18, 13:01)
siuo metu ant juodos 18 Aidos Vervaco pauksciukus "Three is Company"
o bus tokie pauksciukai, tik as pasirinkau juoda Aida, kad labiau isryskintu pauksciukus
o bus tokie pauksciukai, tik as pasirinkau juoda Aida, kad labiau isryskintu pauksciukus
kaip gražu bus
QUOTE(Gytė @ 2008 01 18, 12:59)
va kokia visa paklusni esu Ar negerai darau..? Ka manot....???????
Viską tu darai gerai
QUOTE(Gytė @ 2008 01 18, 12:59)
Dabar galvoju apie tas siuvinejimo gijas.... Aisku, viskas yra skonio ir kitu siuvinejimo subtilybiu reikalas..... bet..... kaip jus darot- imat giju skaiciu savo nuoziura ar pagal schemos autoriaus nurodymus....?
Schemos autorius duoda ne nurodymus, o pasiulymus. Arba pasako kaip jis dare/darytu. I nurodymus atsizvelgti reikia, jei tik pradedi ir nezinai kas gausis jei ka nors pakeisi. O jei tau patinka paveiksliukas, bet nepatinka spalvos - keisk. Nepatinka pasiulyta kanva - keisk. Darai sau, daryk pagal savo skoni.
Pvz., as paskutini darbeli issiuvinejau viena paveiksliuka is serijos 'iliuzija kavos puodelyje'. Pagal schema reikejo viska siuvineti viena gija, o garus - 2. Pradejau ir man baisiai nepatiko. Sukeiciau vietomis - rezultatas mane tenkina . Manau, schemoje padaryta klaida. O klaidu niekas neisvengia, todel pries aklai sekant schemas ir raktus, vertetu pagalvoti.