Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Sioje temoje maciau skirtingu aidu dydzius, tik va kad dabar neberandu doh.gif
Gal kas galetu vel parasyti?

Ketinu issiuvineti kelis konturinius paveiksliukus, bet jie labai dideli, o kur noriu kabinti vietos nelabai daug, tai sakau, jei ant smuklesnes aidos siuvineciau, tai ir paveisksliukas mazesnis butu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 18, 11:55)
Sioje temoje maciau skirtingu aidu dydzius, tik va kad dabar neberandu  doh.gif
Gal kas galetu vel parasyti?

Ketinu issiuvineti kelis konturinius paveiksliukus, bet jie labai dideli, o kur noriu kabinti vietos nelabai daug, tai sakau, jei ant smuklesnes aidos siuvineciau, tai ir paveisksliukas mazesnis butu  blush2.gif

http://www.cyberstit...eCalculator.asp
Ivesk paveiksliuko dydi kryziukais, nustatyk, kad butu centimentai ir gausi koks bus issiuvinetas paveiksliukas ant skirtingu Aidu
Atsakyti
Sveikutės biggrin.gif

QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 17, 21:15)
Musone, kaip supratau tu klaipėdietė. Tai va, Burda moden salone Kulių vartuose tikrai yra Anchor siūlų. DMC yra Žardės IKI rankdarbių parduotuvikėj ir Debreceno 61 (prie Grūstės parduotuvės).Ligu Anchor mačiau ir Žardėj,bet negarantuoju. Šiaip ant matkelio būna užrašyta kokia firma ir siūliukų numeriukas  ax.gif

Ačiū biggrin.gif O kur tie Kulių vartai g.gif kažkaip pasimečiau... na reiks apvažinėti, nors susiradau kodų atitkmenis su DMC ir Madeira - įdomu, kurie geresni siūliukai?

QUOTE(sizike @ 2008 01 18, 02:17)
g.gif keista, prieš pat šventes pirkau, tai visą stendą didžiausią turėjo, negali būt, kad išpardavė  g.gif

Nu bet tai čia toj parduotuvėj, kur siuvėjoms ir mezgėjoms, kaip aš suprantu - tai tikrai nebuvo, klausiau schmoll.gif

QUOTE(mažiausia @ 2008 01 18, 12:16)
nu kaip pirmas blynas tai labai apetytnai atrodo  mirksiukas.gif šaunuolė esi, sėkmės  kuriant grožį  4u.gif

Ačiū blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 11:44)
Aš pafotkinsiu ir sekmadienį įdėsiu, kaip atrodo smile.gif

tu nepagalvok, kad tavim netikiu, ar kažkas tokio, tu siuvinėji, tau geriau matosi, aš pasakiau, kaip man siuvinejasi ant 16 aidos, neprivalai nieko įrodineti mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 18, 13:14)
O kur tie Kulių vartai g.gif kažkaip pasimečiau...

Tai yra prie seno turgaus tik kitoje puseje, kur daro raktus ir aukso dirbtuve +"Burda".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilialiliok: 18 sausio 2008 - 12:29
Labai gražūs amariliai bigsmile.gif aš ir turiu ta chemute, kadanors siuvinėsiu ax.gif

o man kėdainiuois siulu pasirinkimo visai ner tik lenkiški "muline" verysad.gif
Atsakyti
Dabar galvoju apie tas siuvinejimo gijas.... g.gif Aisku, viskas yra skonio ir kitu siuvinejimo subtilybiu reikalas..... bigsmile.gif bet..... kaip jus darot- imat giju skaiciu savo nuoziura ar pagal schemos autoriaus nurodymus....? g.gif

Anksciau kai tik pradejau siuvinet (na pries 15-20 meteliu....) doh.gif - tai visada darydavau savo nuoziura- pabandau vienaip, pabandau kitaip. Ir kaip graziau taip ir darydavau bigsmile.gif tada ir schemos labai prastos budavo ir tos pacios "deficitas" ir siulai tik rusiski.... schmoll.gif doh.gif aisku ir paveikslu sudetingumas zemo lygio buvo doh.gif Dabar man vis norisi ka nors sudetingiau, graziau ir t.t.- todel siulo giju ir Aidos Nr. imu tvarkingai kaip rekomenduojama....... bigsmile.gif va kokia visa paklusni esu doh.gif Ar negerai darau..? Ka manot....??????? g.gif
Atsakyti
siuo metu ant juodos 18 Aidos Vervaco pauksciukus "Three is Company"
user posted image user posted image
o bus tokie pauksciukai, tik as pasirinkau juoda Aida, kad labiau isryskintu pauksciukus ax.gif
user posted image

paveiksla uzbaigsiu iki sestadienio, dabar jau daugiau yra issiuvineta, nuotraukos darytos treciadienio vakara ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egverb: 18 sausio 2008 - 13:09
egverb,oi kaip grazu bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(egverb @ 2008 01 18, 13:01)
siuo metu ant juodos 18 Aidos Vervaco pauksciukus "Three is Company"

o bus tokie pauksciukai, tik as pasirinkau juoda Aida, kad labiau isryskintu pauksciukus    ax.gif

kaip gražu bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2008 01 18, 12:59)
bigsmile.gif va kokia visa paklusni esu doh.gif Ar negerai darau..? Ka manot....??????? g.gif

Viską tu darai gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gytė @ 2008 01 18, 12:59)
Dabar galvoju apie tas siuvinejimo gijas.... g.gif Aisku, viskas yra skonio ir kitu siuvinejimo subtilybiu reikalas..... bigsmile.gif bet..... kaip jus darot- imat giju skaiciu savo nuoziura ar pagal schemos autoriaus nurodymus....? g.gif

Anksciau kai tik pradejau siuvinet (na pries 15-20 meteliu....) doh.gif - tai visada darydavau savo nuoziura- pabandau vienaip, pabandau kitaip. Ir kaip graziau taip ir darydavau bigsmile.gif tada ir schemos labai prastos budavo ir tos pacios "deficitas" ir siulai tik rusiski....  schmoll.gif  doh.gif  aisku ir paveikslu sudetingumas zemo lygio buvo  doh.gif  Dabar man vis norisi ka nors sudetingiau, graziau ir t.t.- todel siulo giju ir Aidos Nr. imu tvarkingai kaip rekomenduojama.......  bigsmile.gif va kokia visa paklusni esu doh.gif Ar negerai darau..? Ka manot....??????? g.gif

Schemos autorius duoda ne nurodymus, o pasiulymus. Arba pasako kaip jis dare/darytu. I nurodymus atsizvelgti reikia, jei tik pradedi ir nezinai kas gausis jei ka nors pakeisi. O jei tau patinka paveiksliukas, bet nepatinka spalvos - keisk. Nepatinka pasiulyta kanva - keisk. Darai sau, daryk pagal savo skoni.

Pvz., as paskutini darbeli issiuvinejau viena paveiksliuka is serijos 'iliuzija kavos puodelyje'. Pagal schema reikejo viska siuvineti viena gija, o garus - 2. Pradejau ir man baisiai nepatiko. Sukeiciau vietomis - rezultatas mane tenkina smile.gif. Manau, schemoje padaryta klaida. O klaidu niekas neisvengia, todel pries aklai sekant schemas ir raktus, vertetu pagalvoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 18 sausio 2008 - 13:38