Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juoda-raudona @ 2008 01 18, 09:01)
Sveikutės  4u.gif
gal kuri matėt siuvinėtų skirtukų knygoms? Reiktų bent poros schemučių. Tikriausiai galima būtų pasiimti tiesiog mažų paveiksliukų, bet pagalvojau, gal yra kokių gražučių tam pritaikytų.  ax.gif

Keletas čia
http://picasaweb.goo.../PopcornPESerie

Kenya wub.gif

dangiuk wub.gif tik sunkiai įskaitau kas parašyta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 18 sausio 2008 - 09:09
Prašom rinktis - knygų skirtukai wink.gif

http://streamphoto.ru/users/bookmarks/
http://photofile.ru/...liandr/2414076/

Atsakyti
Ačiū jums labai labai. 4u.gif
Čia jau visą kolekciją galima sudaryt...
Atsakyti
[quote=Gytė,2008 01 17, 16:48]
[/quote]
Dekui smile.gif Man asmeniskai tai siek tiek per tamsus, noretusi jo sviesesnio.... na bet yra kaip yra:) Dabar pradejau siuvinet Prancuzijos piliu peizaza- irgi ytariu Tavo skonio butu.... Padarywsi- paroduysiu kada nors:)
[/quote]
Na ka gi, lauksiu ta "kada nors", bet gal leisi paziureti ir anksciau? Na nors viena akele mirksiukas.gif
Papildyta:
Atsiprasau, bet niekaip negaliu ismokti siusti zinutes, kad JUSU komentarai butu BALTAME FONE ... g.gif blush2.gif
Del to buna nesusipratymu ... blush2.gif
Gal cia po naktines pamainos labai noriu miegoti ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lilialiliok: 18 sausio 2008 - 09:46
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 18, 11:07)
dangiuk wub.gif  tik sunkiai įskaitau kas parašyta blush2.gif

Aš ir pati sunkiai įskaitau tą žydrą užrašą.... blush2.gif blush2.gif blush2.gif gal kai išskalbsiu, bus lengviau. Šiaip ten parašyta - gandrai sugrįš 2008-05.
Atsakyti
Sveikos darbštuolytės. Noriu jūsų paklausti(jei mokėsiu aprašyti), shemoje parodyta taip: viename langelyje parodytos dvi spalvos. Gal žinot kaip jas išsiuvinėti?
Atsakyti
QUOTE(dangiuk @ 2008 01 18, 09:43)
Aš ir pati sunkiai įskaitau tą žydrą užrašą.... blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif gal kai išskalbsiu, bus lengviau. Šiaip ten parašyta - gandrai sugrįš 2008-05.

Tai tu raides apsiuvinėk tamsesniu siūlu
Atsakyti
Gal kas matėt/turit bitučių schemų ?

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 07:29)
O dabar - pagyrų puodas biggrin.gif Vakar amarilį baigiau. Jį siuvinėjau ant A16 2 gijom. Dabar kankinu kalnų peizažą, tai jį ant A16 jau su trimis siuvinėju - kad tarpų nebūtų smile.gif

O jau amarilio grožis mirksiukas.gif
Aš dabar ir paveiksliuką ant 16Aidos siuvinėju DMC siūliukais,tai man 2gijos taip dengia,kad jau kai reikia kur kokį pavienį kryželį įterpt-tai dar jėgos reikia-jokio tarpelio,net menkiausio,nelieka...
Atsakyti
labarytis 4u.gif

Visų pirma, sveikinam AGNYTEA 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Reska @ 2008 01 17, 10:38)
Na va, pamažu, "skersai" mokslų pabaigiau savo darbelį, liko tik išskalbti ir įsirėminti.
Bonsas ir Buda:

RESKA labai šiltas darbelis, nekantriai lauksim įrėminto wub.gif

QUOTE(bugyte @ 2008 01 17, 10:52)
Gytės prašymu įkeliu jos darbelius 
Namukas
Pagalvėlė
Paukščiukai
Saulėgrąžų laukas
Vaisiai
Venecija
Ir iškart pridursiu kad visi darbeliai labai gražūs 

oho, kiek darbų bigsmile.gif saulėgrąžos labai labai gražios.... 4u.gif

QUOTE(musone @ 2008 01 17, 12:25)
Įdedu savo pirmąjį blyną, kurį dariau

nu kaip pirmas blynas tai labai apetytnai atrodo mirksiukas.gif šaunuolė esi, sėkmės kuriant grožį 4u.gif

QUOTE(usnis @ 2008 01 17, 19:25)
Jau gyriausi pagyrūnuose,bet dar ir čia pasirodysiu. Po darbo,atsipalaidavimui per pora vakaru pasidariau biscornu.

kruopštu ir gražu wub.gif o siuvai iš internetinės kokios schemos ar iš kokio rinkinuko, nes aš niekad nesigilindavau, kaip ten reiktų susiūti, kad tokią formą išgauti, jaučiu nėra lengva g.gif

QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 07:29)
O dabar - pagyrų puodas  Vakar amarilį baigiau. Jį siuvinėjau ant A16 2 gijom. Dabar kankinu kalnų peizažą, tai jį ant A16 jau su trimis siuvinėju - kad tarpų nebūtų

vuau, kokis amarilis bigsmile.gif thumbup.gif
Aš ant 16 aidos 3 gijom niekaip, tikrai per daug, bet čia matyt priklauso nuo siuvinėtojos mirksiukas.gif Dėl skonio nesiginčyjama 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(willmara @ 2008 01 18, 09:54)
Sveikos darbštuolytės. Noriu jūsų paklausti(jei mokėsiu aprašyti), shemoje parodyta taip: viename langelyje parodytos dvi spalvos. Gal žinot kaip jas išsiuvinėti?

Jei gerai supratau-tai pusę langelio reik viena spalva,kitą puaę kita. Taip būna,kai reikia siuvinėti piešinio kraštą apvaliai-gražiau gaunasi. Na kaip čia paaiškinus g.gif (parodyt būtų lengviau blush2.gif ):
na langelyje darai viena spalva vieną pilną pusinį kryželį,o kitą pusinuką užbaigi langelio centre,po to likusią langelio dalį užpildai taip pat,tik su kita spalva blush2.gif
Na nežinau ar supratai g.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 18, 11:16)
Aš ant 16 aidos 3 gijom niekaip, tikrai per daug, bet čia matyt priklauso nuo siuvinėtojos  mirksiukas.gif Dėl skonio nesiginčyjama  4u.gif

Aš pafotkinsiu ir sekmadienį įdėsiu, kaip atrodo smile.gif
Atsakyti