Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(giege @ 2008 01 17, 23:00)

man man:))
tik schemos neįžiūrimos sad.gif
Atsakyti
o man va šitie super. Įmanyčiau, visus išsisiuvinėčiau SAU blush2.gif
http://picasaweb.goo...agiambroni/Rico
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 18, 01:08)
o man va šitie super. Įmanyčiau, visus išsisiuvinėčiau SAU  blush2.gif
http://picasaweb.goo...agiambroni/Rico

ir man gražu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 17, 16:34)
oi kaip aciu  notworthy.gif
Taigi kad, buvau vakar ten - neturi, tik rusiškus ir berods ariadna verysad.gif

g.gif keista, prieš pat šventes pirkau, tai visą stendą didžiausią turėjo, negali būt, kad išpardavė g.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 17, 22:51)
man man:))
tik schemos neįžiūrimos sad.gif

nugi gaila, nes ir man tokie patinka. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:47)
niu pradejau siuvinet ir kazkaip pasimeciau... lb storai gaunas... medziagele mano Aida 14.. o tai gal ta siuliuka reikia isskirti.. nes jis dbr yra is 5 siuliuku nesimato net kryziuko kai uzsiuvau g.gif
kaip jus darot?

QUOTE(Gytė @ 2008 01 17, 19:54)
As dabar irgi siuvu su Aida 14 - 2 gijos pats tas thumbup.gif  3 ju jau per daug g.gif ....o kur jau cia 5......... doh.gif

Aš ant A14 paprastai 3 gijom varau - 2 man jau per retos. Kai katinus siuvinėjau, ten tamsus fonas, jau ir per tris gijas vietomis šviečiasi, o dvi išvis kiaura būtų g.gif

user posted image

O dabar - pagyrų puodas biggrin.gif Vakar amarilį baigiau. Jį siuvinėjau ant A16 2 gijom. Dabar kankinu kalnų peizažą, tai jį ant A16 jau su trimis siuvinėju - kad tarpų nebūtų smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenya: 18 sausio 2008 - 07:33
QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 07:29)
Dabar kankinu kalnų peizažą, tai jį ant A16 jau su trimis siuvinėju - kad tarpų nebūtų smile.gif

16 su 3? Gal per stipriai sutempi?
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 18, 07:41)
16 su 3? Gal per stipriai sutempi?

Nesutempiu, tiesiog man gražiau, kai tarpai nešviečia. Pabandžiau, su dviem (amarilis) ir pabandžiau su trim (kalnai) - tai kalnams šiuo atveju trys gijos geriau.
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 08:29)
O dabar - pagyrų puodas biggrin.gif Vakar amarilį baigiau. user posted image

Grazu bigsmile.gif

<...>
(man irgi su 3 graziau atrodo mirksiukas.gif)
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2008 01 18, 08:07)
Nesutempiu, tiesiog man gražiau, kai tarpai nešviečia. Pabandžiau, su dviem (amarilis) ir pabandžiau su trim (kalnai) - tai kalnams šiuo atveju trys gijos geriau.

Na, sviecianciu tarpu ir skystu kryziuku as ir pati baisiai nemegstu. Tiesiog as pradejau siuvineti and 16 su 2 gijom ir man graziai viskas pasidengia. Tarpai gaunasi kai gijos susisukusios arba persistengiu tempdama.
Atsakyti
labas rytas.
labai gražūs amariliai... 4u.gif
O mano kolegė išeina į dekretą, tai ta proga va tokį darbelį išsiuvinėjau:
user posted image
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
gal kuri matėt siuvinėtų skirtukų knygoms? Reiktų bent poros schemučių. Tikriausiai galima būtų pasiimti tiesiog mažų paveiksliukų, bet pagalvojau, gal yra kokių gražučių tam pritaikytų. ax.gif
Atsakyti