Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Aciu aciu visoms uz pagyras- garsias ir tylias bigsmile.gif 4u.gif

O as asmeniskai labai megstu Madeira siuliukus. Ju ir ruost siuvinejant nereikia- trauki is pakelio ir siuvi thumbup.gif o jei lieka kiek po kurio nors paveiksliuko- tai pakely guledami nedulka, neirsta kol sulaukia vel savo eiles thumbup.gif
Atsakyti
niu pradejau siuvinet ir kazkaip pasimeciau... lb storai gaunas... medziagele mano Aida 14.. o tai gal ta siuliuka reikia isskirti.. nes jis dbr yra is 5 siuliuku nesimato net kryziuko kai uzsiuvau g.gif
kaip jus darot?
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:47)
niu pradejau siuvinet ir kazkaip pasimeciau... lb storai gaunas... medziagele mano Aida 14.. o tai gal ta siuliuka reikia isskirti.. nes jis dbr yra is 5 siuliuku nesimato net kryziuko kai uzsiuvau g.gif
kaip jus darot?

Būtinai skelk-po 2 arbe 3gijas. Pabandyk ir taip ir taip-matysi kaip gražiau gaunasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 17, 19:52)
Būtinai skelk-po 2 arbe 3gijas. Pabandyk ir taip ir taip-matysi kaip gražiau gaunasi  blush2.gif

aciu uz ats mirksiukas.gif varau siuvinet smile.gif
Atsakyti
As dabar irgi siuvu su Aida 14 - 2 gijos pats tas thumbup.gif 3 ju jau per daug g.gif ....o kur jau cia 5......... doh.gif
Atsakyti
merginos,
labai gražūs darbeliai, šaunuolės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Musone, kaip supratau tu klaipėdietė. Tai va, Burda moden salone Kulių vartuose tikrai yra Anchor siūlų. DMC yra Žardės IKI rankdarbių parduotuvikėj ir Debreceno 61 (prie Grūstės parduotuvės).Ligu Anchor mačiau ir Žardėj,bet negarantuoju. Šiaip ant matkelio būna užrašyta kokia firma ir siūliukų numeriukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 17, 13:03)
Kuo dideliausi sveikinimai  thumbup.gif
Na ką-ir vėl pas siuvinėtoją dukrytė  lotuliukas.gif

Matyt taip jau lemta, kad paskui butu kam patirti perduoti bigsmile.gif mirksiukas.gif
As irgi mergytes laukiu... ax.gif 4u.gif

QUOTE(Gytė @ 2008 01 17, 20:54)
As dabar irgi siuvu su Aida 14 - 2 gijos pats tas thumbup.gif  3 ju jau per daug g.gif ....o kur jau cia 5......... doh.gif

Kartais 2 per mazai - jei didelis kontrastas tarp aidos ir siulu spalvu. Tai kad nesisviestu medziaga pro siulus, 3 buna pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Na taip jei kontrastas didelis arba Aida stambesne- tada per mazai smile.gif O kai Aida 14- tai 2 gijos pats tas.... 3-ju giju jau per daug smile.gif Dar aisku ir nuo rasto priklauso. Pas mane paveiksluose kai kur yra ir kryziukai didesni ir siuvama tik 1 gija (protarpiais) - vel gi daug kas itakoja tai......
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 01 17, 15:38)
Labukas, aš čia dar su siuvinėjimo žurnalais patrukdysiu...  blush2.gif Jau prenumeruoju Vyšityje kartini, Lena-rukodelije. Gal dar žinote kokių žurnalų, kuriuos galite prenumeruoti? Geriau būtų, kad schemelės nebūtų mažos, man labiau patinka didelės  wub.gif . Aš čia tokį archyvą renku. Iš interneto schemos nelabai patinka, net spalvotai nėra kur atsispausdinti.  doh.gif

Aš perku Rankdarbių kraitėlė, man šis žurnalas labai patinka wub.gif Jį galima ir prenumeruot

o darbelių kiek užderėjo wub.gif wub.gif
Atsakyti
Gal kam tokie patinka:
http://picasaweb.goo...roni/LiliPoints
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Benitta @ 2008 01 17, 20:28)

Kartais 2 per mazai - jei didelis kontrastas tarp aidos ir siulu spalvu. Tai kad nesisviestu medziaga pro siulus, 3 buna pats tas  thumbup.gif

niu as siuvineju dbr su 3 thumbup.gif .. pas mane tamsi medziaga.. siuvineju sviesiais siuliukai.. pro 2 gijas jau manau labai prasisviestu.. ax.gif
Atsakyti