Aciu aciu visoms uz pagyras- garsias ir tylias
O as asmeniskai labai megstu Madeira siuliukus. Ju ir ruost siuvinejant nereikia- trauki is pakelio ir siuvi o jei lieka kiek po kurio nors paveiksliuko- tai pakely guledami nedulka, neirsta kol sulaukia vel savo eiles
niu pradejau siuvinet ir kazkaip pasimeciau... lb storai gaunas... medziagele mano Aida 14.. o tai gal ta siuliuka reikia isskirti.. nes jis dbr yra is 5 siuliuku nesimato net kryziuko kai uzsiuvau
kaip jus darot?
kaip jus darot?
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:47)
niu pradejau siuvinet ir kazkaip pasimeciau... lb storai gaunas... medziagele mano Aida 14.. o tai gal ta siuliuka reikia isskirti.. nes jis dbr yra is 5 siuliuku nesimato net kryziuko kai uzsiuvau
kaip jus darot?
kaip jus darot?
Būtinai skelk-po 2 arbe 3gijas. Pabandyk ir taip ir taip-matysi kaip gražiau gaunasi
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 17, 19:52)
Būtinai skelk-po 2 arbe 3gijas. Pabandyk ir taip ir taip-matysi kaip gražiau gaunasi
aciu uz ats varau siuvinet
merginos,
labai gražūs darbeliai, šaunuolės
labai gražūs darbeliai, šaunuolės
Musone, kaip supratau tu klaipėdietė. Tai va, Burda moden salone Kulių vartuose tikrai yra Anchor siūlų. DMC yra Žardės IKI rankdarbių parduotuvikėj ir Debreceno 61 (prie Grūstės parduotuvės).Ligu Anchor mačiau ir Žardėj,bet negarantuoju. Šiaip ant matkelio būna užrašyta kokia firma ir siūliukų numeriukas
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 17, 13:03)
Matyt taip jau lemta, kad paskui butu kam patirti perduoti
As irgi mergytes laukiu...
QUOTE(Gytė @ 2008 01 17, 20:54)
As dabar irgi siuvu su Aida 14 - 2 gijos pats tas 3 ju jau per daug ....o kur jau cia 5.........
Kartais 2 per mazai - jei didelis kontrastas tarp aidos ir siulu spalvu. Tai kad nesisviestu medziaga pro siulus, 3 buna pats tas
QUOTE(cacukas @ 2008 01 17, 15:38)
Labukas, aš čia dar su siuvinėjimo žurnalais patrukdysiu... Jau prenumeruoju Vyšityje kartini, Lena-rukodelije. Gal dar žinote kokių žurnalų, kuriuos galite prenumeruoti? Geriau būtų, kad schemelės nebūtų mažos, man labiau patinka didelės . Aš čia tokį archyvą renku. Iš interneto schemos nelabai patinka, net spalvotai nėra kur atsispausdinti.
Aš perku Rankdarbių kraitėlė, man šis žurnalas labai patinka Jį galima ir prenumeruot
o darbelių kiek užderėjo
QUOTE(Benitta @ 2008 01 17, 20:28)
Kartais 2 per mazai - jei didelis kontrastas tarp aidos ir siulu spalvu. Tai kad nesisviestu medziaga pro siulus, 3 buna pats tas
niu as siuvineju dbr su 3 .. pas mane tamsi medziaga.. siuvineju sviesiais siuliukai.. pro 2 gijas jau manau labai prasisviestu..