http://photo.163.com...926/2500236029/
Kaip jus manote, ar cia dmc nurodymai siuliuku?
Aciu
QUOTE(Acacia @ 2008 01 17, 15:17)
Ir DMC, ir Madeiros yra daugumoje siuvimo reikmenų parduotuvių. Gerose akyse taip pat
oi kaip aciu
QUOTE(sizike @ 2008 01 17, 13:53)
Anchora pardavinėja Burda Moden salonuose. Vilniuj Trakų g., Klaipėdoj prie Senojo turgaus.
Taigi kad, buvau vakar ten - neturi, tik rusiškus ir berods ariadna
o man dar tokiai žaliai, gal galit mestelt nuorodą apie tuos "french knots", pusiniai ir backstich? ar jūs tai jau aptarinėjot ankstesnėse temose ir aš dabar įkyriai jus kamantinėju
Tiesa, kokia aš begėda - norėjau labai pagirti pasakiški darbeliai Reska ir bugyte - man labai patiko saulėgrąžų laukas
Oi kaip atsiprašau, čia gi ne bugytės, o gytės darbeliai
Sorry, kad taip be galo be krašto trukdau, bet jau radau "pradžiamokslius"
Pradedu įtarti, kad užsikabliusiu ir aš, jei tik pavyks susipirkti reikiamus siūlus
Pradedu įtarti, kad užsikabliusiu ir aš, jei tik pavyks susipirkti reikiamus siūlus
QUOTE(musone @ 2008 01 17, 17:32)
Sorry, kad taip be galo be krašto trukdau, bet jau radau "pradžiamokslius"
Mūsų ratas akyse didėja
Visų darbeliai fantastiški
na, merginos, visoms ačiū už pagyrimus Skubėsiu rėmelį užsisakyti ir vėl jums pasirodysiu
DMC
Prašom
QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 01 17, 16:33)
DMC
Prašom
ni as ir jau susiruosiau siuvineti... nusipirkau siuliuku, medziagos... tik va siuliukus ne DMC pirkau.. nes jie po 1.8lt ... nusipirkau kazkokius cekiskus mouline firmos.. (po 0.8 lt) kazin kaip jie.. man tai atrodo visai tokie patys kaip ir DMC
ka jus manot?
ir po kiek perkat tuos DMC.. gal as cia i lb brangia parduotuve pataikiau..
ka jus manot?
Aš perku DMC po 1,80 Lt, o kartais Anchor (jie panašiai kainuoja). DMC arba Anchor perku todėl, kad schemose siūlų kodai dažniausiai nurodomi būtent šių firmų. Dėl kokybės negaliu nieko pasakyt, nes kitų firmų siūlų nesu naudojusi.
Vis dar ieškau:
http://show.7ya.ru/p...?...691327&ob=0
Vis dar ieškau:
http://show.7ya.ru/p...?...691327&ob=0
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:09)
ni as ir jau susiruosiau siuvineti... nusipirkau siuliuku, medziagos... tik va siuliukus ne DMC pirkau.. nes jie po 1.8lt ... nusipirkau kazkokius cekiskus mouline firmos.. (po 0.8 lt) kazin kaip jie.. man tai atrodo visai tokie patys kaip ir DMC
ka jus manot?
ka jus manot?
po tiek ir perkam. Dar jei 'Gerose akyse' nuolaidą turi, tai šiek tiek pigiau gaunasi. Bet užtat kaip maloniai siuvinėjasi ir koks puikus rezultatas būna siuvinėjant su gerais siūliukais.
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 01 17, 19:14)
po tiek ir perkam. Dar jei 'Gerose akyse' nuolaidą turi, tai šiek tiek pigiau gaunasi. Bet užtat kaip maloniai siuvinėjasi ir koks puikus rezultatas būna siuvinėjant su gerais siūliukais.
o tai nuo tu paprastu lb skiriasi jie? su detis tai juk ta patis..
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:18)
o tai nuo tu paprastu lb skiriasi jie? su detis tai juk ta patis..
sudėtis gal ir ta pati, bet kokybė tai skiriasi.
Jau gyriausi pagyrūnuose,bet dar ir čia pasirodysiu .Po darbo,atsipalaidavimui per pora vakaru pasidariau biscornu.