Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

http://photo.163.com...926/2500236029/

Kaip jus manote, ar cia dmc nurodymai siuliuku?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 01 17, 15:17)
Ir DMC, ir Madeiros yra daugumoje siuvimo reikmenų parduotuvių. Gerose akyse taip pat  smile.gif

oi kaip aciu notworthy.gif

QUOTE(sizike @ 2008 01 17, 13:53)
Anchora pardavinėja Burda Moden salonuose. Vilniuj Trakų g., Klaipėdoj prie Senojo turgaus.

Taigi kad, buvau vakar ten - neturi, tik rusiškus ir berods ariadna verysad.gif

o man dar tokiai žaliai, gal galit mestelt nuorodą apie tuos "french knots", pusiniai ir backstich? ar jūs tai jau aptarinėjot ankstesnėse temose ir aš dabar įkyriai jus kamantinėju rolleyes.gif

Tiesa, kokia aš begėda - norėjau labai pagirti pasakiški darbeliai Reska ir bugyte - man labai patiko saulėgrąžų laukas wub.gif
Oi kaip atsiprašau, čia gi ne bugytės, o gytės darbeliai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musone: 17 sausio 2008 - 16:35
Sorry, kad taip be galo be krašto trukdau, bet jau radau "pradžiamokslius" mirksiukas.gif
Pradedu įtarti, kad užsikabliusiu ir aš, jei tik pavyks susipirkti reikiamus siūlus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 17, 17:32)
Sorry, kad taip be galo be krašto trukdau, bet jau radau "pradžiamokslius" mirksiukas.gif
Pradedu įtarti, kad užsikabliusiu ir aš, jei tik pavyks susipirkti reikiamus siūlus blush2.gif

drinks_cheers.gif Mūsų ratas akyse didėja thumbup.gif
Atsakyti
Visų darbeliai fantastiški thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, merginos, visoms ačiū už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skubėsiu rėmelį užsisakyti ir vėl jums pasirodysiu tongue.gif

QUOTE(Darlingkrbe @ 2008 01 17, 16:33)
Kaip jus manote, ar cia dmc nurodymai siuliuku?
Aciu 4u.gif

DMC
Prašom mirksiukas.gif
Atsakyti
ni as ir jau susiruosiau siuvineti... nusipirkau siuliuku, medziagos... tik va siuliukus ne DMC pirkau.. nes jie po 1.8lt blink.gif ... nusipirkau kazkokius cekiskus mouline firmos.. (po 0.8 lt) g.gif kazin kaip jie.. man tai atrodo visai tokie patys kaip ir DMC
ka jus manot?
ir po kiek perkat tuos DMC.. gal as cia i lb brangia parduotuve pataikiau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratata: 17 sausio 2008 - 19:10
Aš perku DMC po 1,80 Lt, o kartais Anchor (jie panašiai kainuoja). DMC arba Anchor perku todėl, kad schemose siūlų kodai dažniausiai nurodomi būtent šių firmų. Dėl kokybės negaliu nieko pasakyt, nes kitų firmų siūlų nesu naudojusi.

Vis dar ieškau:
http://show.7ya.ru/p...?...691327&ob=0
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giege: 17 sausio 2008 - 19:22
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:09)
ni as ir jau susiruosiau siuvineti... nusipirkau siuliuku, medziagos... tik va siuliukus ne DMC pirkau.. nes jie po 1.8lt  blink.gif ... nusipirkau kazkokius cekiskus mouline firmos.. (po 0.8 lt)  g.gif  kazin kaip jie.. man tai atrodo visai tokie patys kaip ir DMC
ka jus manot?
ir po kiek perkat tuos DMC.. gal as cia i lb brangia parduotuve pataikiau..

po tiek ir perkam. Dar jei 'Gerose akyse' nuolaidą turi, tai šiek tiek pigiau gaunasi. Bet užtat kaip maloniai siuvinėjasi ir koks puikus rezultatas būna siuvinėjant su gerais siūliukais. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2008 01 17, 19:14)
po tiek ir perkam. Dar jei 'Gerose akyse' nuolaidą turi, tai šiek tiek pigiau gaunasi. Bet užtat kaip maloniai siuvinėjasi ir koks puikus rezultatas būna siuvinėjant  su gerais siūliukais. rolleyes.gif

o tai nuo tu paprastu lb skiriasi jie? su detis tai juk ta patis.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 17, 19:18)
o tai nuo tu paprastu lb skiriasi jie?  su detis tai juk ta patis.. g.gif

sudėtis gal ir ta pati, bet kokybė tai skiriasi.
Atsakyti
Jau gyriausi pagyrūnuose,bet dar ir čia pasirodysiu blush2.gif .Po darbo,atsipalaidavimui per pora vakaru pasidariau biscornu.
user posted imageuser posted image
Atsakyti