Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(wioletukas @ 2008 01 06, 14:12)
Kokie nuostabūs darbai, o yapač adatinė  wub.gif . Man irgi reiktų pasisiūt, bo pastoviai adatas pametu ir tenka ilgai ieškot  doh.gif

Ten ne adatine. Tokie daikciukai angliskai vadinami scissor keeper, ju paskirtis kaip raktu pakabuku - kad daiktui pasimetus, ji butu galima greiciau rasti.
Atsakyti
Sveikos panelės.

Ilgai pasikuitus internete radau tai, kas visoms naudinga bus. Nulaužta programėlė savoms fotografijoms paversti siuvinėjimo schemomis. Išbandžiau veikia bigsmile.gif

Kas bus neaišku, rašykite man AŽ, paaiškinsiu kaip instaliuoti

Viskas yra čia
Atsakyti
ax.gif noriu pasigirti savo darbeliais... tiesa, dar neišliginti, bet labai jau norėjos parodit blush2.gif
pirmas darbas
user posted image

o ši katik baigiau ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2008 01 06, 16:16)
ax.gif  noriu pasigirti savo darbeliais... 

Nesvarbu, kad nelyginti .. Kita karta siuvinedama ziurek, kad visi kryziukai gultu i viena puse, t.y. virsutinis siulas visame siuvinyje turi buti pakrypes i ta pacia puse (nebent kitaip nurodyta schemoje).
Atsakyti
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 06, 14:07)

ačiū, tikrai reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 06, 16:24)
Nesvarbu, kad nelyginti .. Kita karta siuvinedama ziurek, kad visi kryziukai gultu i viena puse, t.y. virsutinis siulas visame siuvinyje turi buti pakrypes i ta pacia puse (nebent kitaip nurodyta schemoje).

ax.gif aišku...ir ačiū, man dar tikrai daug reikia mokintis..., bet taip malonu buvo atsipalaiduot siuvinėjant rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi siuvinejant atsipalaiduoju ir apsiraminu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 05, 02:13)
http://photofile.ru/...kovich/2591108/
http://photofile.ru/...3141711/?page=1

O tą, kurį rodei, turiu pas save schemą. Parašyk emailą, atsiusiu.

Merginos, patarčiau patinkančių paveikslų schemas išsisaugoti, nes jei tik nuorodą išsaugote, tai yra didelė rizika to albumo internete neberasti, ypač Picasa albumai "dingsta". Va ir šiuo atveju, turėjau išsisaugojus kelias nuorodas į nuogalių schemų albumus. Jie uždaryti  verysad.gif

Labai dekui uz nuorodas. Schemute siusk l.geciene@gmail.com
O del nuorodu dingimo tai ir man taip buvo doh.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 05, 15:08)
Kabinsiu, ant šaldytuvo(kaip viena merginų pasiūlė)

tik rinkdama spalvas kitai, pastebėjau, kad šiai netaip spalvas parinkau(rakto neradau), vietoj geltonos turėjo samaninė būti doh.gif  blush2.gif

Mašinytė

Tavo visi darbeliai labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 04, 20:17)
Labai daug cia visokiu groziu.
gal kas turi konors panasiaus schemu ar zino kur ju rasti.

As irgi gundausi siuvinet si grozi, idomu ar gerai ziuresis ant baltos aidos?
P.S as cia kalbu apie Vervaco apnuoginta panele.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo danguolet: 06 sausio 2008 - 18:46
QUOTE(danguolet @ 2008 01 06, 19:44)
As irgi gundausi siuvinet si grozi, idomu ar gerai ziuresis ant baltos aidos?
P.S as cia kalbu apie Vervaco apnuoginta panele.

Manau, kad reikėtų bent jau ecru kanvos, kažin, ar balta žiūrėtųsi?
Atsakyti
Laba visoms. Jau seniai landžioju po jūsų temą (tsakant, bendrauju neakivaizdžiai biggrin.gif ), ir tik dabar išdrįsiu parodyt vieną savo darbelį ... labai pomidorais nemėtykit - man siuvinėjimas vaidina raminamųjų vaidmenį.. blush2.gif Ačiū Saliuky už schemutes. 4u.gif 4u.gif
nuotraukoje matyti raukšlė, kurią sutvarkiau, bet nebenufotografavau... blush2.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 06, 17:06)
Manau, kad reikėtų bent jau ecru kanvos, kažin, ar balta žiūrėtųsi?

Dekui uz patarima, gana nemazai baltos aidos esu nusipirkusi, tai gal reiks pabandyt padazyt su arbata.
Atsakyti