Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(bugyte @ 2008 01 17, 10:15)

Dar daugiau staltiesėlių:

Siuvinėti rankšluoščiai  wub.gif

Uoj tiek daug grožio, kad visko aš čia nesudėsiu, žygiuokit tiesiai į Amy galeriją  mirksiukas.gif
http://picasaweb.google.com/amyamy0001

Šitam albume labai daug prastos kokybės schemų. Pasižiūrėkit prieš parsisiųsdamos ax.gif Aš vos ne visas parsipompavau, o tik tada apsižiūrėjau doh.gif

QUOTE(Reska @ 2008 01 17, 10:38)
Na va, pamažu, "skersai" mokslų pabaigiau savo darbelį, liko tik išskalbti ir įsirėminti.
Bonsas ir Buda:

Šaunuolė thumbup.gif O kas ten parašyta? blush2.gif

Gytės pagalvėlė nereali wub.gif
Atsakyti
Cenzura, zinok labai gerai siuvinejasi su vaikais namie sedint arba nestuke.gif smile.gif pamenu is savo praktikos bigsmile.gif O vat kai vaikai paauge buna- lenda, taso siulus ir t.t.- tada buna atostogos nuo siuvinejimo. Bent jau man taip buvo. Dabar, Kai vaikai jau nebemazi, ir patys ivertina mamos sukurta grozi, tai pora metu vel kaip prisiminiau sena pomegi.....bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 01 17, 11:25)
mergynos!!! va kaip reikia!!! 3 vaikai, is ju 2 pametinukai - visai maziukai!!! ir laiko randa mamyte tokius didelius ir razius darbus siuvinet  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ką tu joms siulai- 3 vaikus gimdyti lotuliukas.gif ? Čia ir be manęs yra daugiavaikių su mažais vaikais ir laaabai gražiais darbais. Galliu pavardinti: Kasiopėja, Hindevaid, dar kuri ten su 4 vaikai, nebepamenu. Matot, jau atmintis net šlūbuoja. Per tą bonsą mokslam nepasiruošiau, o jau pirmadienį sesija, taip norėjau pabaigti doh.gif . Einu mokytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 17, 12:31)
Šitam albume labai daug prastos kokybės schemų. Pasižiūrėkit prieš parsisiųsdamos ax.gif Aš vos ne visas parsipompavau, o tik tada apsižiūrėjau doh.gif

hmm... g.gif aš nesipompinau, bet atkirai seivinausi Kalėdines staltieses tai kokybė visai nebloga buvo, netgi sakyčiau labai gera smile.gif
Atsakyti
Visoms ACIU uz ivertinimus ax.gif
Nors man asmeniskai jie ant sienos kabantys grazesni nei nuotraukose..... doh.gif Na bet kai pasigirt nori, tai.....gal visos priemones tada geros...???? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 01 17, 11:30)
sveikutes, ohoho kiek groziu uzderejo  thumbup.gif  visu darbeliai labai grazus  thumbup.gif
o as deja net nepradejau siuvineti, nelemta buvo... vos tik Mb atveze siuvini i ligonine, iskeliavom i gimdykla  lotuliukas.gif

sveikinam!!! jau namuose?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 17, 11:31)
Šaunuolė thumbup.gif O kas ten parašyta? blush2.gif

Galvoji nežinau tongue.gif lotuliukas.gif
Zuikiniauskienė man jau senai išvertė, ačiū jai drinks_cheers.gif
Blyn, neberandu. Na ten meilė, taika, ramybė, harmonija... Vėl reiks išsiversti doh.gif

Agnytea, sveika sugryžus ir sveikinimai susilaukus mergytės. Kokį vardą išrinkot?
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 01 17, 13:40)
sveikinam!!! jau namuose?

QUOTE(Reska @ 2008 01 17, 13:41)
Agnytea, sveika sugryžus ir sveikinimai susilaukus mergytės. Kokį vardą išrinkot?

aciukas, mes dar ne namie, bet tikimes siandien isvaziuoti thumbup.gif Pavadinom sazo zuika - Kamile mirksiukas.gif
o dabar reikia kazka parasyti, kad butu i tema g.gif tikiuosi bus rami ir leis mamkai siuvineti lotuliukas.gif nes kudikio zvilgsnis taip ir guli - juoda kanva ir siuliukai.. tiek tesugebejau padaryti - susipirkti viska lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 17, 11:41)
Galvoji nežinau  tongue.gif  lotuliukas.gif
Zuikiniauskienė man jau senai išvertė, ačiū jai  drinks_cheers.gif
Blyn, neberandu. Na ten meilė, taika, ramybė, harmonija... Vėl reiks išsiversti  doh.gif

Galvoju, kad žinai mirksiukas.gif Tik ir man cekava buvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 17, 10:38)
Na va, pamažu, "skersai" mokslų pabaigiau savo darbelį, liko tik išskalbti ir įsirėminti.
Bonsas ir Buda:

user posted image

Vau vau kaip gražu thumbup.gif thumbup.gif Net,kad siuvinėta nesimato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 17, 11:53)
Galvoju, kad žinai mirksiukas.gif Tik ir man cekava buvo bigsmile.gif

Nu va, pasicekavink. Tik išvers kuri kita, aš nemoku gerai.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Agnytea @ 2008 01 17, 11:30)
sveikutes, ohoho kiek groziu uzderejo  thumbup.gif  visu darbeliai labai grazus  thumbup.gif
o as deja net nepradejau siuvineti, nelemta buvo... vos tik Mb atveze siuvini i ligonine, iskeliavom i gimdykla  lotuliukas.gif

Kuo dideliausi sveikinimai thumbup.gif thumbup.gif
Na ką-ir vėl pas siuvinėtoją dukrytė lotuliukas.gif
Atsakyti