QUOTE(Reska @ 2008 01 16, 09:40)
Tik nesupyk, bet mes visos tikriausiai tokio norėtumėm. Aš siuvinėju per 2 skylutes durdama, bet vistiek labai ilgai siuvinėjasi. Belieka išbandyti "abra kadabra"
Toks jau tas mūsų pomėgis
Man neidomu butu, jei per daug greitai siuvinetusi...
Siuvineju pakankamai normaliu tempu sakyciau, tada tas darbelis toks "islauktas" buna, prie jo nemazai prasedeta, o tai suteikia jam dar daugiau silumos
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 16, 10:57)
Tik duriant per 2 skylutes reikia ziureti, kad nepertemtum. Kryziukai gausis pailgi.
Siaubingai nemegstu buku adatu. Labai sunku siuvineti kai schemoje yra 3/4 ar 1/4 kryziuku.
Kad nepertempti ir kad nebutu per laisva as prilaikau siula nagu, tada kryziukai lygus kaip is parodos gaunasi
QUOTE(Acacia @ 2008 01 16, 11:16)
Na vis galvoju galvoju, kaip čia su tuo badymu iškart per dvi skylutes, ir niekaip nesusidėlioja vaizdas, kaip tai turėtų atrodyt
Per dvi skylutes - ranka visada medziagos virsuje, nesokineji i abi puses
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 01 16, 11:48)
aš vis paskaitinėju jūsų temą, bet kažkaip neaptikau, kaip jūs nusivežat savo išsiuvinėtą darbelį rėminti, kad šis nesusilamdytų.
Jei kur vezu - tai susuku i ritinuka ir jokiu problemu
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 14:16)
Dar turiu viena klausimeli patyrusiomis auksarankems. Kokiais klijais klijuoti siuvineta darbeli prie popieriaus, man galutimas rezultate, klijavimo vieta susibanguoja. Gal kas zinot kokius specialius klijus?
Niekada neklijuoju! Tvirtinu siulais is kitos puses.
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 19:33)
Reminimas tikra prabanga. Dydis 48*53. Reminimas kainavo 93 lt. Tokio darbo kaina 400-500 lt.
Ojej kaip brangu... As dazniausiai pati reminu, nebent tai butu labai didelis paveikslas ir dar
matted.