Sveikos,
gal zinote, kur pigiau galima siuliuku nusipirkti nei VCUP Vilniuje?
Aciu
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 16, 14:52)
etaeta nuostabus darbas
įrėminta labai gražiai
Gal gali papasakoti kaip darai atvirukus, esu visai žalia šiam reikale
įrėminta labai gražiai
Gal gali papasakoti kaip darai atvirukus, esu visai žalia šiam reikale
darau stai taip, issikerpu skyle kur bus paveiksliukas, priklijuoju paveiksliuka ir is kitos puses paklijuoju lapa, kad nesimatytu. Na nezinau ar cia aiskiai paaiskinau
Atrodo stai taip
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 14:44)
O as suvineju su nesiojamu kompiuteriu, visas schemas pasididinu ir negadinu akiu.
Tai su schemom viskas aišku Aš apie medžiagą kalbu. Siuvinėju daba ant 16 ir 18 Aidos, ir 32 lino. Na tai 16 aida dar dar, o 18 ir linas akis pjauna.
etaeta, atvirutės Pati kerpi, ar perki paruoštas?
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 16, 15:57)
Tai su schemom viskas aišku Aš apie medžiagą kalbu. Siuvinėju daba ant 16 ir 18 Aidos, ir 32 lino. Na tai 16 aida dar dar, o 18 ir linas akis pjauna.
Pati pjaunu britvele, o buna pirkti ispjautu tokio? As tokia ieko ezinanti esu Viska pati darau
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 16, 00:17)
aš irgi ant nieko nevynioju, tiesiog susuku lengvai į ritinuką įdedu į maišelį ir vežu, kolkas jokių nutikimų nebuvo, kad akas atsitiktų
parodysiu jau kiek širdelės išsiuvinėjau, galvoju dėt apvalų pasportą, kaip jūs manot?
parodysiu jau kiek širdelės išsiuvinėjau, galvoju dėt apvalų pasportą, kaip jūs manot?
aš čia pavasario (ir meilės ) išsiilgusi išsisiuvinėjau
tik toliau ir nebesugalvoju ką daryti.... gal pagalveles daryti?
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 13:35)
Tikiuosi rasiu kokiose rastines prekese
senukuose yra dvipuses lipnios juostos
gražūs darbeliai
QUOTE(Džeinė @ 2008 01 16, 17:17)
dekui uz pagyras ir info
QUOTE(draugė_lija @ 2008 01 16, 15:40)
aš čia pavasario (ir meilės ) išsiilgusi išsisiuvinėjau
skoniai sutapo o ant kokios tu aidos siuvinėjai?
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 14:52)
darau stai taip, issikerpu skyle kur bus paveiksliukas, priklijuoju paveiksliuka ir is kitos puses paklijuoju lapa, kad nesimatytu. Na nezinau ar cia aiskiai paaiskinau
Atrodo gražiai , o kokį popierių naudoji? Kokio dydžio atvirutę kerpi? Kuom klijuoji, dvipusia juosta ar pieštukiniais? Siuvinėtą darbelį ir prie atvirutės priklijuoji?
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 16, 17:47)
Atrodo gražiai , o kokį popierių naudoji? Kokio dydžio atvirutę kerpi? Kuom klijuoji, dvipusia juosta ar pieštukiniais? Siuvinėtą darbelį ir prie atvirutės priklijuoji?
ai as cia neprofesionaliai darau nusiperku paprasto storesnio spalvoto popieriaus rastines prekese, atvirute kerpu priklausomai nuo paveiksliuko dydzio, kad tilptu, klijavau iki siol pva klijais, bet banguojasi, o darbeli klijuoju prie atvirutes, o ant virsaus kita lapa uzklijuoju, kad nesimatytu siuvineto darbelio blogosios puses. Tai va taip
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 12:19)
Su reminimu tai cirkai buvo Nunesiau SAVAM i SAVEX tai turbut vadinasi.
siaip idomu o kiek reminimas kainuoa... pvz tokio paveiksliuko kiek kainavo? (kokio dydzio jis?)
Bet as neatsistebiu darbeliu groziu
Ir taip pavydas suima, kad per mokslus ir kitus darbus neturiu tiesiog kada siuvineti.
Ir taip pavydas suima, kad per mokslus ir kitus darbus neturiu tiesiog kada siuvineti.