Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 13:16)
Dar turiu viena klausimeli patyrusiomis auksarankems. Kokiais klijais klijuoti siuvineta darbeli prie popieriaus, man galutimas rezultate, klijavimo vieta susibanguoja. Gal kas zinot kokius specialius klijus?  4u.gif

Aš klijuoju paprasčiausiais pieštukiniais klijais, labai patogu, nes greit nesudžiūna ir galima pataisyti, jei iškart nepasisekė.
Atsakyti
Bandziau ir su piestukiniais ir PVA niekas graziai nesigauna. O del lipnios dvipuses juostos, tai mintis labai gera thumbup.gif Tikiuosi rasiu kokiose rastines prekese ax.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 14:35)
Tikiuosi rasiu kokiose rastines prekese  ax.gif

Manau kokioj statybinių medžiagų parduotuvėj stipresnių rastum, viena mergina minėjo kad klijuoja su ta lipnia juostele kur kilimus tvirtina smile.gif na bet jei paveiksliukas nedidukas, tai turėtų tikti ir paprastutė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bugyte @ 2008 01 16, 14:38)
Manau kokioj statybinių medžiagų parduotuvėj stipresnių rastum, viena mergina minėjo kad klijuoja su ta lipnia juostele kur kilimus tvirtina  smile.gif  na bet jei paveiksliukas nedidukas, tai turėtų tikti ir paprastutė smile.gif

Man atvirukam, tai ten nedideli tie darbeliai.
Atsakyti
etaeta nuostabus darbas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
įrėminta labai gražiai wub.gif

Gal gali papasakoti kaip darai atvirukus, esu visai žalia šiam reikale doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 16 sausio 2008 - 14:06
etaeta,
labai gražus darbelis ir rėminimas puikiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
Etaeta, super darbelis!
Atsakyti
Ar naudojat siuvinėdamos padidinimo stiklą/lupą? ax.gif Kažin, kurie geresni? Pakabinami ant kaklo ar pastatomi? Ar lyg ir link pakabinamo linkstu ax.gif Bet irgi neapsisprendžiu su lempute ar be lemputės. unsure.gif

Pasidalinkit patirtim bigsmile.gif
Atsakyti
Insomnia aš nenaudoju jokių stiklų, o kur jie ką turi didint?
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 16, 14:04)
Ar naudojat siuvinėdamos padidinimo stiklą/lupą? ax.gif Kažin, kurie geresni? Pakabinami ant kaklo ar pastatomi? Ar lyg ir link pakabinamo linkstu ax.gif Bet irgi neapsisprendžiu su lempute ar be lemputės. unsure.gif

mano mama nusipirko padidinimo stiklą ant kaklo su lempute, tai sako, vakarais labai gerai siuvinėt pasišviečiant. GA mačiau tokią padidinimo "lazdelę" su lempele. Bet čia tik tam atvejui, jei schema guli, nes ta lazdelė užsideda ant schemos.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 16, 14:07)
Insomnia aš nenaudoju jokių stiklų, o kur jie ką turi didint?

Na į siuvinį pro padidinimo stiklą žiūri ir siuvinėji. Langeliai didesni atrodo, lengviau rasti. O tai žiūriu, kad kažkaip man akytės pavargsta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2008 01 16, 15:04)

O as suvineju su nesiojamu kompiuteriu, visas schemas pasididinu ir negadinu akiu.
Atsakyti