Labai gražus rėmelis, ojau paveikslėlis
Aciu aciu labai stengiausi, kad viskas deretu tarpusavy. Cia dovana bus didelio jubiliejaus proga, tai labai stengiausi
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 12:27)
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti , tik va nesigauna nuotraukos kokybiskos padaryti. Bet dedu tokia - kokia gavosi
wow..labai puikus rezultatas - ir pats darbas, ir rėminimas
Papildyta:
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 12:58)
Aciu aciu labai stengiausi, kad viskas deretu tarpusavy. Cia dovana bus didelio jubiliejaus proga, tai labai stengiausi
O kur rėminai?
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 11:27)
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti , tik va nesigauna nuotraukos kokybiskos padaryti. Bet dedu tokia - kokia gavosi
tikrai labai gražus, tvarkingas darbas ir įrėminta puikiai
QUOTE(cenzura @ 2008 01 16, 11:54)
ačiū, aš siuvinėju ant 18 gabalėlio, tai širdelės plotis 6 cm, o aukštis 5,2 cm
QUOTE(winia @ 2008 01 16, 13:09)
wow..labai puikus rezultatas - ir pats darbas, ir rėminimas
Papildyta:
O kur rėminai?
Papildyta:
O kur rėminai?
Su reminimu tai cirkai buvo Nunesiau SAVAM i SAVEX tai turbut vadinasi. Issirinkau remus pasparta viska suderinau, pasake, kad ne anksciaukaip per 10 dienu padarys. Na laukiu, is vakaro pries paskirta data skambina, kad jie negali ivygdyti mano uzsakymo, nes ovalaus pasparto nepjauna, padarys be pasparta. Arba grazins darba nereminta tik sutarta diena per pietus, nes isveztas kazkur kitur remiti. Sakau, na jau ne, greitai paskambinau i kita firma, jie pazadejo padarysi su paspartu per diena. Tada paskambnau atgal i SAVEX ir pasakiau kad neremintu, kad susitariau su konkurentais . Ir ka jus sau manot , paskambina jie man kita diena ir sako, nesijaudinkit mes padarysim su paspartu savo filiale MERKURIJUJE, per pora valandu. Ir net i namus pasuko, kai pabaige ir galejau pasiimti. Kartais pagalvoji, koks geras dalykas yra konkurencija
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 12:19)
savo filiale MERKURIJUJE, per pora valandu.
o aš nežinojau, kad ir ten yra kažkoks rėminimo centriukas Mačiau Gertrūdos gatvėj, kažkos yra, priešais šilo parduotuvę, kažin, ar kas ten yra nešę?
[quote=etaeta,2008 01 16, 12:27]
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti
Ir tau tai pavyko - tai yra pasigirti. Labai elegantiska ir nuostabi bus duovana.
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti
Ir tau tai pavyko - tai yra pasigirti. Labai elegantiska ir nuostabi bus duovana.
Bet tiesa pasakius, kiek visko ismokau si darba darydama, pradejau kita , kaip tikra profesionale. Visi kas pamato, aikcioja, o as ziuriu ir atrodo brokas ant broko .
EtaEta, nuostabus darbelis Ir jokio broko nesimato (bent jau nuotraukoje). Jei čia pimas tavo darbelis, tai iš viso super - didelis, gražus ir kruopštus. O klaidos - kas jų nepridaro
QUOTE(Ausrine666 @ 2008 01 16, 13:44)
EtaEta, nuostabus darbelis Ir jokio broko nesimato (bent jau nuotraukoje). Jei čia pimas tavo darbelis, tai iš viso super - didelis, gražus ir kruopštus. O klaidos - kas jų nepridaro
Dekui dekui dar karteli, iki siol tik atvirukus buvau darius, tai tokio dydzio tai pirmas-todel taip ir dziaugiuosi O su tuo broku, tai kaip sako mano vyras, tik as ji ir matau, kai pati dariau
Dar turiu viena klausimeli patyrusiomis auksarankems. Kokiais klijais klijuoti siuvineta darbeli prie popieriaus, man galutimas rezultate, klijavimo vieta susibanguoja. Gal kas zinot kokius specialius klijus?
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 14:16)
Dar turiu viena klausimeli patyrusiomis auksarankems. Kokiais klijais klijuoti siuvineta darbeli prie popieriaus, man galutimas rezultate, klijavimo vieta susibanguoja. Gal kas zinot kokius specialius klijus?
Kiek aš žinau, tai geriau klijuoti ne klijais o dvipuse lipnia juosta
Na kažkur skaičiau siuvinėtojų pasidalijimą patirtimi
Tavo darbelis išties vertas pačių gražiausių pagyrimų