Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Reska @ 2008 01 16, 11:32)
Kaip čia paaiškinti  g.gif , kiši adatą į vieną skylutę ir iškart iškiši (ištrauki) per kitą. Va čia paaiškinime gerai matosi adata, kaip ji turi landžioti: http://ausrines.pusl...dziamokslis.php

Supratau ax.gif ... Aš visą laiką tik taip ir siuvinėju, net pati nežinodama, kad būdas greitesnis... doh.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

aš vis paskaitinėju jūsų temą, bet kažkaip neaptikau, kaip jūs nusivežat savo išsiuvinėtą darbelį rėminti, kad šis nesusilamdytų. g.gif aš esu išsiuvinėjusi savo pirmąjį paveikslą kiek didesnį nei A4 formato, tai nesugalvoju kaip man jį nugabenti nesulamdytą: įdėt į kokią papkę kietesnę, bet formatas ne tas, galai vis tiek susilamdys.... g.gif

Gal galėtumėt patarti? Jūsų stažas verčia mane slėtis po stalu su tokiu klausimu.... ax.gif
Atsakyti
Aš ant kočėlo užvyniojusi nešiau, tikrai nesusilamdė biggrin.gif .
Galima ir ant dovanų vyniojimo popieriaus ritinėlio darbelį užvynioti.....ir vietos nedaug užimtų .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saliuky: 16 sausio 2008 - 10:56
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 01 16, 10:48)
Sveikos, merginos,

aš vis paskaitinėju jūsų temą, bet kažkaip neaptikau, kaip jūs nusivežat savo išsiuvinėtą darbelį rėminti, kad šis nesusilamdytų.  g.gif aš esu išsiuvinėjusi savo pirmąjį paveikslą kiek didesnį nei A4 formato, tai nesugalvoju kaip man jį nugabenti nesulamdytą: įdėt į kokią papkę kietesnę, bet formatas ne tas, galai vis tiek susilamdys....  g.gif 

Gal galėtumėt patarti? Jūsų stažas verčia mane slėtis po stalu su tokiu klausimu.... ax.gif

o as nesu-susilamdo, bet reminimo centrai visad islygina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurginėlis @ 2008 01 15, 21:19)
lilialiliok,labai smagus metrikas thumbup.gif

tie katinai realybėj dar gražiau atrodo wub.gif  wub.gif

Sorry, metrikas ne mano (tik as neteisingai pateikiau komentara). As dar naujoke - pasitaisysiu... blush2.gif
Atsakyti
O kur geriausia paveikslus rėminti Vilniuje?
Atsakyti
Sunku suprast nepabandžius. Pabandysiu, paaiškės smile.gif

aš čia apie tą dvigubą dygsnį smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 16 sausio 2008 - 11:18
QUOTE(IlonaMutis @ 2008 01 16, 10:48)
Sveikos, merginos,

aš vis paskaitinėju jūsų temą, bet kažkaip neaptikau, kaip jūs nusivežat savo išsiuvinėtą darbelį rėminti, kad šis nesusilamdytų.  g.gif aš esu išsiuvinėjusi savo pirmąjį paveikslą kiek didesnį nei A4 formato, tai nesugalvoju kaip man jį nugabenti nesulamdytą: įdėt į kokią papkę kietesnę, bet formatas ne tas, galai vis tiek susilamdys....  g.gif 

aš irgi ant nieko nevynioju, tiesiog susuku lengvai į ritinuką įdedu į maišelį ir vežu, kolkas jokių nutikimų nebuvo, kad akas atsitiktų mirksiukas.gif

parodysiu jau kiek širdelės išsiuvinėjau, galvoju dėt apvalų pasportą, kaip jūs manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 16, 11:17)
parodysiu jau kiek širdelės išsiuvinėjau, galvoju dėt apvalų pasportą, kaip jūs manot?

Manau, apvalus būtų gražiau 4u.gif

QUOTE(vazaza @ 2008 01 16, 11:17)
O kur geriausia paveikslus rėminti Vilniuje?

Jau anksčiau minėjau, bet jei dar kartą klausia, tai dar kartą ir pasisakysiu biggrin.gif

Paskutinius darbus rėminau Lvovo gatvėj, prieš Holiday Inn viešbutį. Rėmų žaisme. Tik jie ovalių pasportų nedaro, bet šiaip visus darbus įrėmino gražiai, tvarkingai, greitai, o darbuotojos patarimų negaili, padėjo rėmus išsirinkti smile.gif

Prieš tai rėminau Savex galerijoj (akropoly), tai kokybe nenusivyliau, bet aptarnavimas nepatiko, jokių patarimų nesulauksi, o aš naujokė tam reikale, kažkaip norėjosi, kad padėtų smile.gif O ir rėmina savaitę... (rėmų žaisme tuo tarpu per kelias dienas padaro, žiūrint kiek darbų tuo metu turi).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 16 sausio 2008 - 11:23
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti lotuliukas.gif , tik va nesigauna nuotraukos kokybiskos padaryti. Bet dedu tokia - kokia gavosi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 11:27)
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti  lotuliukas.gif , tik va nesigauna nuotraukos kokybiskos padaryti. Bet dedu tokia - kokia gavosi  4u.gif

labai gražu ir rėminimas kuo puikiausiai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 01 16, 11:27)
Na va ir as sutvarkiau iki galo savo paskutini darba, labai norisi pasigirti  lotuliukas.gif , tik va nesigauna nuotraukos kokybiskos padaryti. Bet dedu tokia - kokia gavosi  4u.gif

labai grazus paveikslas wub.gif wub.gif wub.gif

Pabaigiau ir as savo Mergele Marija. kaip tik vakarvakare gulejau ir galvojau, kad butent auksinio remo reikia biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 16, 11:17)
aš irgi ant nieko nevynioju, tiesiog susuku lengvai į ritinuką įdedu į maišelį ir vežu, kolkas jokių nutikimų nebuvo, kad akas atsitiktų  mirksiukas.gif

sirdele labai daili wub.gif
o kokio dydzio mazdaug?
Atsakyti