Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(juratata @ 2008 01 15, 21:13)
nuostabus katinai... kaip noreciau schemuciu smile.gif

Taigi parsisiųsk mirksiukas.gif kai paspaudi ant nuorodos, išmeta katino paveikslėlį ir prierašą: "schema tut". Nusikopijuoji linką į naują langą ir išmeta, iš kur parsisiųsti mirksiukas.gif spaudi "skačiat" ir atsiunčia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 15 sausio 2008 - 21:30
aš dabar širdelę tokią siuvinėju, na man tai ji patinka, tai kol įrėmins, kol ką, tai tikiuosi, kad kitą savaitę jau galėsiu parodyt smile.gif

QUOTE(astute_k @ 2008 01 15, 17:05)
mažiausia, labai gražus metrikas thumbup.gif

ačiū biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lilialiliok @ 2008 01 15, 19:04)
Na ir fainuolis tas ROKAS thumbup.gif

ačiū, kolkas dar panašus biggrin.gif

QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 15, 20:23)
Metrikas superinis  wub.gif  wub.gif

ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 15 sausio 2008 - 22:17
wub.gif wub.gif Kaip man sitie katinai patiko wub.gif wub.gif
Gal dar kur tokiu uzmatet?
Atsakyti
Gal kuri žinot greito siuvinėjimo būdą? Nes aš siuvinėju labai lėtai, o piešinys bus didelis. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vazaza @ 2008 01 15, 23:01)
Gal kuri žinot greito siuvinėjimo būdą? Nes aš siuvinėju labai lėtai, o piešinys bus didelis. ax.gif  ax.gif  ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aš ir tokio būdo norėčiau žinoti blush2.gif
Atsakyti
Gal kuri žinot greito siuvinėjimo būdą? Nes aš siuvinėju labai lėtai, o piešinys bus didelis. ax.gif  ax.gif  ax.gif

Pagreitinti siuvinejima galima:
1. Durti is karto per 2 skylutes, bet tam reikia kad medziaga butu pakankamai minksta.
2. Naudoti greito siuvinejimo adatas. Jos smailios is abieju pusiu, tada nereikia kiekviena karta apsukti adatos. Yra/buvo parduotuveje rankdarbiai.com arba aukrasaranke.net.
Atsakyti

hihihi.gif
Tik nesupyk, bet mes visos tikriausiai tokio norėtumėm. Aš siuvinėju per 2 skylutes durdama, bet vistiek labai ilgai siuvinėjasi. Belieka išbandyti "abra kadabra" lotuliukas.gif Toks jau tas mūsų pomėgis doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 16 sausio 2008 - 08:41
QUOTE(giege @ 2008 01 15, 20:25)
Gal kas turit ar kur nors užmatėt:
http://show.7ya.ru/p...?...691327&ob=0
(nebutinai šitą, bet bent iš šitos serijos).

bigsmile.gif va čia tai grožis.... kaip ir aš tokios norėčiau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 16, 08:31)
Pagreitinti siuvinejima galima:
1. Durti is karto per 2 skylutes, bet tam reikia kad medziaga butu pakankamai minksta.
2. Naudoti greito siuvinejimo adatas. Jos smailios is abieju pusiu, tada nereikia kiekviena karta apsukti adatos. Yra/buvo parduotuveje rankdarbiai.com arba aukrasaranke.net.

Maniškė medžiaga visiškai minkšta, reikės pabandyti durti į dvi skylutes. Beje aš tai prieš keletą dienš nusipirkau specialiai siuvinėjimui buką adatą, tai dabar galvoju, kodėl aš jos nenusipirkau anksčiau?... blink.gif Nes su paprasta adata susibadydavau pirštus. O ši tokia patogi ir visiškai neduria... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2008 01 16, 09:37)
Maniškė medžiaga visiškai minkšta, reikės pabandyti durti į dvi skylutes. Beje aš tai prieš keletą dienš nusipirkau specialiai siuvinėjimui buką adatą, tai dabar galvoju, kodėl aš jos nenusipirkau anksčiau?...  blink.gif Nes su paprasta adata susibadydavau pirštus. O ši tokia patogi ir visiškai neduria...  ax.gif

Tik duriant per 2 skylutes reikia ziureti, kad nepertemtum. Kryziukai gausis pailgi.

Siaubingai nemegstu buku adatu. Labai sunku siuvineti kai schemoje yra 3/4 ar 1/4 kryziuku.
Atsakyti
Na vis galvoju galvoju, kaip čia su tuo badymu iškart per dvi skylutes, ir niekaip nesusidėlioja vaizdas, kaip tai turėtų atrodyt g.gif
Atsakyti
Kaip čia paaiškinti g.gif , kiši adatą į vieną skylutę ir iškart iškiši (ištrauki) per kitą. Va čia paaiškinime gerai matosi adata, kaip ji turi landžioti: http://ausrines.pusl...dziamokslis.php
Atsakyti