Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Turiu dar vieną klausimą, jūs vis tiek susidūrusios - kaip galėčiau atsispaudinti normaliam formate, o tai kai save'inu, tai labai jau maži gaunasi ir negaliu atsispaudint verysad.gif
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=90647
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 15, 14:51)
Turiu dar vieną klausimą, jūs vis tiek susidūrusios - kaip galėčiau atsispaudinti normaliam formate, o tai kai save'inu, tai labai jau maži gaunasi ir negaliu atsispaudint verysad.gif
http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=90647

O kaip saugoji? Ant paveiksliuko paspaudus, atsidaro didelis formatas, iš to lango ir reiktų saugot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 15:54)
O kaip saugoji? Ant paveiksliuko paspaudus, atsidaro didelis formatas, iš to lango ir reiktų saugot  4u.gif

kokia žiopla aš doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 15, 13:54)
mažiausia metrikas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū, mačiau tavo darbelius thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cenzura @ 2008 01 15, 14:39)
схемы для вышивания
вышивка крестом

aciu
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 15, 14:54)
mažiausia metrikas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Man irgi metrikas labai patinka!

Beje, aciu dar karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 15, 14:44)
gal tu geriau parašyk, kokio norėtum, mes tau kelis variantus įmestumėm  mirksiukas.gif

ieskau koiu nesudetingu... paprastu... juodai-baltu arba kur visai nedaug spalvu... labiausiai domina zmones.. zmoniu siluetai... as cia perzvelgiau tema.. radau siek tiek.. bet vistiek dar ieskau kazko TOKIO ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rufi @ 2008 01 15, 15:56)
Man irgi metrikas labai patinka!

Beje, aciu dar karta smile.gif

ačiū wub.gif

visada prašom wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 15, 17:01)
ieskau koiu nesudetingu... paprastu... juodai-baltu arba kur visai nedaug spalvu... labiausiai domina zmones.. zmoniu siluetai... as cia perzvelgiau tema.. radau siek tiek.. bet vistiek dar ieskau kazko TOKIO  ax.gif

Jeigu nori zmones siuvineti- gal pabandyk nuotrauka. Schema gali pasidaryti pati.
Atsakyti
Susiduriau su tokia viena problema, dėl siuvinėjimo priemonių. Norėjau paklaust, gal kam nors teko naudot ar bent matėt kur galima nusipirkt, tokio lyg popieriaus, ant kurio galima būtų nusipiešt paveiksliuką, kad netepti medžiagos ant kurios siuvinėji? Kad būtų aiškiau, apie ką aš čia, tai įmetu nuorodą, kaip tas panašiai atrodo:

Siuvinėjimo popierius

Butu idomu isgirst kokiu komentaru, kurioms gal teko siuvinet per toki popieriu smile.gif
Atsakyti
mažiausia, labai gražus metrikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 10:48)
Langelius aš pirmą kartą susibraižiau, ir tai tik vakar doh.gif Šiaip skaičiuodavau be susibraižymo, bet dabar kai ant siuvinio nebeatskiriu, kur koks atspalvis, tai sunku atsekti, kur baigiau. Per akutes reikia piešt smile.gif

aišku ir ačiū už paaiškinima 4u.gif

metrikas tikrai gražus, reiktu ir man išsisiuvinėt, net keturiu reikia biggrin.gif
Atsakyti