Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(musone @ 2008 01 15, 14:48)
sorry dar už kvailą klausimą, o kai iš net'o schemas randat, kaip spalvas atitaikot?

tikra tiesa, yra spalvu raktai. O jai reikia galima konvertuoti i betkokios firmos siulus. Tik niekaip tos lenteles nerandu verysad.gif Gal kas tuirt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanesa3 @ 2008 01 15, 14:04)
O jai reikia galima konvertuoti i betkokios firmos siulus. Tik niekaip tos lenteles nerandu  verysad.gif  Gal kas tuirt  blush2.gif

Čia yra keletas lentelių mirksiukas.gif
http://www.cyberstit...ersionChart.asp
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 13:31)
Tikriausiai Klaipėdoj yra GA parduotuvė? (Geros Akys) g.gif

Kaip bebūtų liūdna, nėra verysad.gif O tose dviejose parduotuvikėse rinkiniai-schema,medžiaga,siūlai,adata. Gražios velniškai brangios doh.gif bent jau man blush2.gif Kai paskaičiuoju,man pigiau išeina pačiai susipirkt viską,o schemą iš interneto imt tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 15, 14:10)
Kai paskaičiuoju,man pigiau išeina pačiai susipirkt viską,o schemą iš interneto imt  tongue.gif  blush2.gif

Kaip tik dabar siuvinėju orchidėjas - schemutę atsispausdinau iš interneto, o siūliukus ir medžiagytę pirkau GA, sumoj gavosi grubiai paėmus apie 40 lt (na tiksliai neatsimenu mastau.gif), o Casa Lanoj toks pats rinkinukas kainuoja 95 lt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bugyte: 15 sausio 2008 - 13:24
sveikos mergaitės, sergu tai visai neužeinu blush2.gif Daug gražių darbelių prisiuvinėjot, šaunuolės, labai gražu wub.gif

Va mano metrikiukas blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(KRISTIDA @ 2008 01 15, 14:10)
Kaip bebūtų liūdna, nėra  verysad.gif O tose dviejose parduotuvikėse rinkiniai-schema,medžiaga,siūlai,adata. Gražios velniškai brangios  doh.gif bent jau man  blush2.gif Kai paskaičiuoju,man pigiau išeina pačiai susipirkt viską,o schemą iš interneto imt  tongue.gif  blush2.gif

nu jo, mačiau vieną gražų - virš 60Lt. kainuoja doh.gif o kaži kiek kainuoja vien siūlus ir medžiagą pirkti? g.gif
Papildyta:
Oi, tik dabar pamačiau bugytes atsakyma - aišku dabar viskas darosi man mirksiukas.gif ačiūs didelis už pagalbas:notworthy:
Atsakyti
stai kokia karvute radau... bet chemutes nera verysad.gif gal kas turi netycia
Atsakyti
mažiausia metrikas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
visos graziai dirbat 4u.gif
paskutiniu metu matau visai ne tai kas parasyta doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugsėjė: 15 sausio 2008 - 14:18
turiu klausimeli toms kurios rusiskai moka... per google ieskau schemu.. bet nelabai ka randu.. gal galit parasyt kokius rusiskus zodzius vedat kai ieskot schemu.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 15, 14:37)
turiu klausimeli toms kurios rusiskai moka... per google ieskau schemu.. bet nelabai ka randu.. gal galit parasyt kokius rusiskus zodzius vedat kai ieskot schemu..  smile.gif

схемы для вышивания
вышивка крестом
Atsakyti
QUOTE(juratata @ 2008 01 15, 14:37)
turiu klausimeli toms kurios rusiskai moka... per google ieskau schemu.. bet nelabai ka randu.. gal galit parasyt kokius rusiskus zodzius vedat kai ieskot schemu..  smile.gif

gal tu geriau parašyk, kokio norėtum, mes tau kelis variantus įmestumėm mirksiukas.gif
Atsakyti