Tikriausiai Klaipėdoj yra GA parduotuvė? (Geros Akys)
Kaip bebūtų liūdna, nėra O tose dviejose parduotuvikėse rinkiniai-schema,medžiaga,siūlai,adata. Gražios velniškai brangios bent jau man Kai paskaičiuoju,man pigiau išeina pačiai susipirkt viską,o schemą iš interneto imt
Kaip tik dabar siuvinėju orchidėjas - schemutę atsispausdinau iš interneto, o siūliukus ir medžiagytę pirkau GA, sumoj gavosi grubiai paėmus apie 40 lt (na tiksliai neatsimenu ), o Casa Lanoj toks pats rinkinukas kainuoja 95 lt
Kaip bebūtų liūdna, nėra O tose dviejose parduotuvikėse rinkiniai-schema,medžiaga,siūlai,adata. Gražios velniškai brangios bent jau man Kai paskaičiuoju,man pigiau išeina pačiai susipirkt viską,o schemą iš interneto imt
nu jo, mačiau vieną gražų - virš 60Lt. kainuoja o kaži kiek kainuoja vien siūlus ir medžiagą pirkti? Papildyta:
Oi, tik dabar pamačiau bugytes atsakyma - aišku dabar viskas darosi man ačiūs didelis už pagalbas:notworthy:
turiu klausimeli toms kurios rusiskai moka... per google ieskau schemu.. bet nelabai ka randu.. gal galit parasyt kokius rusiskus zodzius vedat kai ieskot schemu..
turiu klausimeli toms kurios rusiskai moka... per google ieskau schemu.. bet nelabai ka randu.. gal galit parasyt kokius rusiskus zodzius vedat kai ieskot schemu..