Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(Jurate0111 @ 2008 01 15, 10:33)
O aš šitą pat paveikslą siuvinėju ant baltos kanvos, ir visą juodą spalvą jau beveik baigiu  biggrin.gif

Ar aš teisingai supratau g.gif -tu siuvinėji ant baltos kanvos,o paskui foną juodai užsiuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(Jurate0111 @ 2008 01 15, 11:33)
O aš šitą pat paveikslą siuvinėju ant baltos kanvos, ir visą juodą spalvą jau beveik baigiu  biggrin.gif

juk tai toks sunkus darbas blink.gif blink.gif
kai siuvinėjau popiedžių reikėjo nedaug aplinkui išsiūti juodai foną, tai man daug laiko užėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 15, 11:40)
Ar aš teisingai supratau  g.gif -tu siuvinėji ant baltos kanvos,o paskui foną juodai užsiuvinėji?

Aš irgi nesupratau- kam? Juk fono ant juodos kanvos nereikia siuvinėti, o jo kelis kartus daugiau, nei pačio paveikslėlio. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 15, 11:56)
Aš irgi nesupratau- kam? Juk fono ant juodos kanvos nereikia siuvinėti, o jo kelis kartus daugiau, nei pačio paveikslėlio.  g.gif

Siuvinėju ant baltos, ne ant juodos kanvos. Juodos neradau pirkti, o noras turėti šį paveikslą buvo milžiniškas biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena biggrin.gif

Atsiprašau, kad įsibroviau su klausimu, bet gal žinot kur Klaipėdoj galima gražių paveiksliukų siuvinėjimui pirkti? Mana mama pamačius mano darbelį užsimanė tokios dovanos gimtadieniui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 15, 12:03)
Laba diena biggrin.gif

Atsiprašau, kad įsibroviau su klausimu, bet gal žinot kur Klaipėdoj galima gražių paveiksliukų siuvinėjimui pirkti? Mana mama pamačius mano darbelį užsimanė tokios dovanos gimtadieniui blush2.gif

Ar turi omeny schemas, pagal kurias siuvinėjama? g.gif Juk jų pilnas internetas smile.gif
Ar jau išsiuvinėtą paveiksliuką?
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 15, 12:03)
Laba diena biggrin.gif

paziurek CIA 4u.gif

http://www.pajuriopl....php?topic=63.0

uzsiregistruot tik praso mirksiukas.gif
bet tikrai maciau ten daug graziu ir nebrangiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cenzura: 15 sausio 2008 - 12:07
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 13:06)
Ar turi omeny schemas, pagal kurias siuvinėjama?  g.gif  Juk jų pilnas internetas smile.gif
Ar jau išsiuvinėtą paveiksliuką?

nu schemos norėčiau, aš esu siuvinėjusi, kai ant popieriaus schema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 15, 12:29)

Na tokias schemas ir turėjau omeny, kurias ant popieriaus spausdinam smile.gif

Tikriausiai Klaipėdoj yra GA parduotuvė? (Geros Akys) g.gif
ten būna paveiksliukų siuvinėjimui. Ir bent jau Vilniuje, tai dabar 50 proc nuolaida tokiems paveiksliukams 4u.gif
Bet aš kiek žiūrėjau, tai gražių niekad nemačiau, internete schemų daug gražesnių ir įvairesnių būna blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 15 sausio 2008 - 12:36
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 13:31)
Bet aš kiek žiūrėjau, tai gražių niekad nemačiau, internete schemų daug gražesnių ir įvairesnių būna  blush2.gif

drinks_cheers.gif pilnai sutinku - parduotuvinių schemų nėra nė ko lyginti su internetinėmis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 13:31)
Na tokias schemas ir turėjau omeny, kurias ant popieriaus spausdinam smile.gif

Tikriausiai Klaipėdoj yra GA parduotuvė? (Geros Akys) g.gif
ten būna paveiksliukų siuvinėjimui. Ir bent jau Vilniuje, tai dabar 50 proc nuolaida tokiems paveiksliukams  4u.gif
Bet aš kiek žiūrėjau, tai gražių niekad nemačiau, internete schemų daug gražesnių ir įvairesnių būna  blush2.gif

sorry dar už kvailą klausimą, o kai iš net'o schemas randat, kaip spalvas atitaikot?
Atsakyti
QUOTE(musone @ 2008 01 15, 12:29)

šiaip Klaipėdoj yra bent kelios siuvinėjimui skirtos parduotuvės. Viena prie Vaikų pasaulio, o kita - Žardėj. Abiejose daugybė visko.
Bet bent jau aš savo mamai internetu schemų ieškau, o po to atspausdinu. O kadangi paskutinė schema buvo poprastė, tai išmokiau kompu pasididint kad gerai matytų ir iš kompo siuvinėt lotuliukas.gif
o dėl spalvų, juk ir internete schemos turi spalvų raktą mirksiukas.gif juk tai tos pačios schemos, kurias parduotuvėse pardavinėja, tik gerosios moteriškės jas į internetą sukėlė thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sizike: 15 sausio 2008 - 12:59