Acacia ,na ir gražus tavo darbelis bus O kaip tau ant juodos kanvos siuvinėjasi-ar jau pripratai? Aš ir porą darbelių ant juodos siuvinėjus,tai kiekvieną kartą prisiekiau,kad jau paskutinis,bet,kai pamatau kitų toookius grožius-vėl "nagučiai niežti"
QUOTE(ReNcYtEa @ 2008 01 15, 09:59)
Acacia ,na ir gražus tavo darbelis bus O kaip tau ant juodos kanvos siuvinėjasi-ar jau pripratai?
Ačiū už pagyras
O siuvinėjasi tai kaip kada: savaitgalį, prie dienos šviesos - visai gerai. O vat vakarais, prie lempos - vargelis Reikia vis pasikelt prieš šviesą, kad pamatyčiau, kur durt O ir tų atspalvių ant siuvinio nebeatskiriu, visi tokie panašūs
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 10:02)
O siuvinėjasi tai kaip kada: savaitgalį, prie dienos šviesos - visai gerai. O vat vakarais, prie lempos - vargelis Reikia vis pasikelt prieš šviesą, kad pamatyčiau, kur durt
Taip kaip dienos sviesos mazai, vertetu pagalvoti apie kokia nors kitokia lempa.
O ir tų atspalvių ant siuvinio nebeatskiriu, visi tokie panašūs
Tokia ideja. Atspalviai turi graziai pereiti ir nesiskirti
QUOTE(Labutuliukas @ 2008 01 15, 10:06)
Taip, viskas suprantama
O lempą nusipirkau specialiai naują, su dienos šviesos lempute, ar kai ji ten vadinas... atrodo, kad šviečia gana stipriai ir gana natūralia šviesa, bet siuvinėjimui vis tiek nelabai padeda...
Acacia grazus darbelis bus
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 10:11)
Taip, viskas suprantama
O lempą nusipirkau specialiai naują, su dienos šviesos lempute, ar kai ji ten vadinas... atrodo, kad šviečia gana stipriai ir gana natūralia šviesa, bet siuvinėjimui vis tiek nelabai padeda...
Liudna .
Acacia gerai startavai, nenuleisk rankų
Aš ir pradedu siuvinėt nuo apačios, man taip kažkodėl aiškiau
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 15, 10:29)
Taip patogiau sekti schema. Pradejus nuo virsaus schema tenka kartais apversti .
As pradedu kaip kada - priklauso nuo piesinuko.
O aš šitą pat paveikslą siuvinėju ant baltos kanvos, ir visą juodą spalvą jau beveik baigiu
QUOTE(Acacia @ 2008 01 15, 08:23)
Įdedu savo savaitgalio darbą Vakar dar nugarą moteriškei pasiuvau, bet jau tingėjau fotografuoti...
Pasakykit, ar panašu? Vienas bendradarbis tai nesuprato, kas čia, tai gal ir visiems kitiems neaišku?...
Pasakykit, ar panašu? Vienas bendradarbis tai nesuprato, kas čia, tai gal ir visiems kitiems neaišku?...
vau... tikrai gerai matos ir atrodo
o kur galima butu chemą to darbo gauti???
ir dar klausimėlis matau kad jus susibraižot langelius ant audinio, brėžiat linija per akutes, ar pilvukus?? (tikiuos supratot ko klausiu )
Schemą galiu atsiųst. Paėmiau iš interneto, bet nebepamenu, iš kur, tai galiu į mailą persiųst
Langelius aš pirmą kartą susibraižiau, ir tai tik vakar Šiaip skaičiuodavau be susibraižymo, bet dabar kai ant siuvinio nebeatskiriu, kur koks atspalvis, tai sunku atsekti, kur baigiau. Per akutes reikia piešt
Jurate0111, gal parodysi, kaip ant baltos atrodo?
Langelius aš pirmą kartą susibraižiau, ir tai tik vakar Šiaip skaičiuodavau be susibraižymo, bet dabar kai ant siuvinio nebeatskiriu, kur koks atspalvis, tai sunku atsekti, kur baigiau. Per akutes reikia piešt
Jurate0111, gal parodysi, kaip ant baltos atrodo?
Būtinai parodysiu kai jau bus ką rodyti