Labai grazus darbeliai
Violetaj,
labai gražus žiedas
labai gražus žiedas
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 13, 09:00)
Ačiū merginos už gražų mano darbų įvertinimą
Vakar gimė dar vienas Tedukas
Violetaj su nekantrumu laukiu tavo magnolijos, net neabejoju, kad ji nuostabiai atrodys
Vakar gimė dar vienas Tedukas
Violetaj su nekantrumu laukiu tavo magnolijos, net neabejoju, kad ji nuostabiai atrodys
Labai
as irgi viena pradejau siuvinet. nezinau, ar uzteks kantrybes
Papildyta:
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 13, 11:00)
stai mano grazuole
tikra grazuole. svelni, balta, nekalta, kaip nuotaka
QUOTE(cenzura @ 2008 01 13, 13:46)
ačiū
Jie nesunkiai siuvinėjasi, bet su plaukiukais reikia pavargti. Aš juos maždaug daigstau, neseku schemos
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 13, 13:57)
ačiū
Jie nesunkiai siuvinėjasi, bet su plaukiukais reikia pavargti. Aš juos maždaug daigstau, neseku schemos
jauciu ir as taip darysiu...
Aciu visoms uz ivertinima
Labai gražūs darbeliai
aš beveik savaitei buvau padejus adata, nes gripas buvo stipriai susukes, bet jau geriau jaučiuos, tai ir siuvinėt noras gryžo
aš beveik savaitei buvau padejus adata, nes gripas buvo stipriai susukes, bet jau geriau jaučiuos, tai ir siuvinėt noras gryžo
Fantastiški jūsų, mergaitės, darbeliai pažiūrėjus į juos - noris mesti visu darbus ir ... lėkti siuvinėti
QUOTE(draugė_lija @ 2008 01 13, 20:25)
Fantastiški jūsų, mergaitės, darbeliai pažiūrėjus į juos - noris mesti visu darbus ir ... lėkti siuvinėti
Pritariu 100proc , tik va laiko visiskai nera
QUOTE(lilialiliok @ 2008 01 13, 00:16)
Na nieko sau Idomu per kiek ji issiuvinesi? Lauksiu pabaigos.
Aš irgi laukiu pabaigos
Visą savaitgalį prasėdėjau, kol akis paskaudo. Bet jau moteriškės galva atsirado
Labai gražūs visų darbeliai, beje kaip visada, negražių čia net nebūna
QUOTE(Acacia @ 2008 01 14, 08:37)
Aš irgi laukiu pabaigos
Visą savaitgalį prasėdėjau, kol akis paskaudo. Bet jau moteriškės galva atsirado
Pabaigiau Teduką