paukščiuk, nu jau kokie tavo darbeliai Man labai labai patiko
QUOTE(astulia @ 2008 01 11, 23:31)
labai grazus suniukai
pauksciukas ireminti darbeliai dar grazesni
baigiau savo Magnolija bet nuotraukyte ikelsiu ryt
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 12, 21:52)
Vau Tai ar ne vakar buvo tik pusė
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 12, 21:52)
baigiau savo Magnolija bet nuotraukyte ikelsiu ryt
Na bet ir greita tu . Lauksim nuotraukos
QUOTE(Acacia @ 2008 01 11, 10:16)
Aš vakar pradėjau naują darbelį. Pirmą tokį didelį Kažkuri čia užrodėt, tai aš nusigriebiau, labai patiko
Tai vakar supratau, kad jei šitą pabaigus, dar akinių nenešiosiu, tai manysiu, kad man pasisekė Ant juodos aidos, su daug daug pilkų atspalvių... vargas, bet labai gražu žiūrėt, kai po truputį kontūrai atsiranda
Tai vakar supratau, kad jei šitą pabaigus, dar akinių nenešiosiu, tai manysiu, kad man pasisekė Ant juodos aidos, su daug daug pilkų atspalvių... vargas, bet labai gražu žiūrėt, kai po truputį kontūrai atsiranda
Na nieko sau Idomu per kiek ji issiuvinesi? Lauksiu pabaigos.
Ačiū merginos už gražų mano darbų įvertinimą
Vakar gimė dar vienas Tedukas
Violetaj su nekantrumu laukiu tavo magnolijos, net neabejoju, kad ji nuostabiai atrodys
Violetaj su nekantrumu laukiu tavo magnolijos, net neabejoju, kad ji nuostabiai atrodys
Violetaj atrodo nuostabiai
Aciu pauksciuk tavo tedis irgi labai grazus kokiais siulais tu juos siuvineji, as kai siuvinejau mano toks tamsus gavosi tai man nelabai siuvinejau DMC
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 13, 10:00)
Ačiū merginos už gražų mano darbų įvertinimą
Labutis As isduosiu paslapti - pradejau siuvineti vaikiskus darbelius tik tada, kai sese parode man tavo sedevrus. Nuo miegancio anciuko as kaifuoju. Teddy irgi
QUOTE(Violetaj @ 2008 01 13, 11:39)
Aciu pauksciuk tavo tedis irgi labai grazus kokiais siulais tu juos siuvineji, as kai siuvinejau mano toks tamsus gavosi tai man nelabai siuvinejau DMC
Ačiū, aš vaikiškus kai siuvinėju visad spalvas renkuosi iš akies
QUOTE(lilialiliok @ 2008 01 13, 12:03)
Labutis As isduosiu paslapti - pradejau siuvineti vaikiskus darbelius tik tada, kai sese parode man tavo sedevrus. Nuo miegancio anciuko as kaifuoju. Teddy irgi
Oi, labai malonu...ačiū
Net nežinau ką berašyt
Prašom parodyk savo darbelius, manau jie ne ką prastesni