Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 05, 14:08)

Kabinsiu, ant šaldytuvo(kaip viena merginų pasiūlė)
mašinytė
tik rinkdama spalvas kitai, pastebėjau, kad šiai netaip spalvas parinkau(rakto neradau), vietoj geltonos turėjo samaninė būti doh.gif  blush2.gif

labai grazi masinyte thumbup.gif
o tas ant saldytuvo labai geras, jauciu ir man tokio reiketu, tada gal maziau valgyciau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dewa @ 2008 01 05, 13:22)
labai grazi masinyte  thumbup.gif
o tas ant saldytuvo labai geras, jauciu ir man tokio reiketu, tada gal maziau valgyciau  thumbup.gif

Ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Gal kas turi visu zodiako zenklu schemutes? Busiu labai dekinga jei atsiustumet i tam.jovita@gmail.com
Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 05, 14:08)

Siuvinukas kruopštus ir dailus thumbup.gif Bet mergina tikrai stora... Negi malonu žiūrėt į tokį paveiksliuką, galvojant, kad čia tavo pačios atvaizdas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 01 05, 14:21)
Siuvinukas kruopštus ir dailus  thumbup.gif Bet mergina tikrai stora... Negi malonu žiūrėt į tokį paveiksliuką, galvojant, kad čia tavo pačios atvaizdas?  g.gif

Ačiū, tikrai stengiausi
Tai, kad aš ir esu stora doh.gif , pradėjau sportuot ir reguliuot savo maistą. O kad nepasiduočiau pagundom, pasikabinsiu ant šaldytuvo
Atsakyti
QUOTE(Dewa @ 2008 01 05, 11:55)
pradejau siuvineti Sakura...

vau, kaip gražu... pirmą kartą tokią gražią matau bigsmile.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 05, 13:08)

tik rinkdama spalvas kitai, pastebėjau, kad šiai netaip spalvas parinkau(rakto neradau), vietoj geltonos turėjo samaninė būti doh.gif  blush2.gif

Mašinytė

oi, aš kai tave mačius, tai iki to paveikslėlio, kurį kabinsi ant šaldytuvo tau dar daug daug reiktų valgyt ir nieko neveikt, kad tokia būtum mirksiukas.gif
mašiniukas gražus 4u.gif

o štai ką aš pasigaminau ax.gif

user posted image

ir dar norėjau paklausti, gal kuri turite širdelių schemučių? AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

norėjau paklausti kur įsigijote dėžučių siūlams? Aš tai jau nebesusitvarkau, siūlų daugėja, norisi patogiai visus susidėti, nes dabar... doh.gif vargas ieškot siūliukų, nors jie ir vienoj vietoj, bet vistiek... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 01 05, 15:35)
Sveikos,

norėjau paklausti kur įsigijote dėžučių siūlams? Aš tai jau nebesusitvarkau, siūlų daugėja, norisi patogiai visus susidėti, nes dabar...  doh.gif vargas ieškot siūliukų, nors jie ir vienoj vietoj, bet vistiek... schmoll.gif

savo pirmą dėžutę pirkau iš Senukų ir man ji visai patiko. Po to pirkau DMC dėžutes iš GA, tai mano pirmoji dabar turi kitą paskirtį. Šiaip mačiau dėžučių pirkt Hypermaximoj, tik ten tų skyrelių sieneles išsiima, gali tarpelius daryt kokius nori.
Iš kitos pusės, tai siūlukus laikyk ten, kur tau patogu, nebūtinai tai turi būti spec dėžutė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 05, 15:19)
o štai ką aš pasigaminau  ax.gif

Labai gražu, pati viską siuvai, ar pirkai gatavą adatinę?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2008 01 05, 15:43)
Labai gražu, pati viską siuvai, ar pirkai gatavą adatinę?

ačiū rolleyes.gif siuvau pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 05, 16:19)

o štai ką aš pasigaminau  ax.gif

ir dar norėjau paklausti, gal kuri turite širdelių schemučių? AČIŪ  4u.gif

wow..labai gražu:)
aš niekaip neįsivaizduoju, kaip ten viską susiūti, kad taip gražiai atrodytų, ir kaip ta kutą pritvirtinti?smile.gif

o kokių tau širdelių reikia?
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2008 01 05, 15:43)
savo pirmą dėžutę pirkau iš Senukų ir man ji visai patiko. Po to pirkau DMC dėžutes iš GA, tai mano pirmoji dabar turi kitą paskirtį. Šiaip mačiau dėžučių pirkt Hypermaximoj, tik ten tų skyrelių sieneles išsiima, gali tarpelius daryt kokius nori.
Iš kitos pusės, tai siūlukus laikyk ten, kur tau patogu, nebūtinai tai turi būti spec dėžutė  mirksiukas.gif

Dėkui už patarimus 4u.gif
Atsakyti