Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Kenya, o iš karto matosi, kad amarilis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 08, 11:34)
Va ir aš tos nuomonės laikausi, kad čia hobis ir viskas jame turi būti patogu ir malonu:)

Tas pakaitalų ieškojimas man rodos čia dar likęs nuo tų senų laikų, kai viskas buvo deficitas, žmonės buvo įpratę, kad visko nėra ir visad reikia sukti galvą ką kuo pakeisti:)

Apie patoguma nera ko ir gincytis. Kalba ejo apie lietuviska lina. Nors, as manau, kad cia ne lietuvisko lino problema, o medziagos paskirtis visai kita.
Ir kai as siuvinejau ant belekokios medziagos kokia tik rasdavau mamos lobynuose, apie visokias Aidas ir kitokias kanvas galima buvo suzinoti tik beziurint Burdas, o realiai pamatyti jokiu sansu.
Atsakyti
Labutis visoms, gal kuri nors turit schemuciu su kalijom?
Atsakyti
čia yra spausk chart download ir čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurate0111: 08 sausio 2008 - 16:00
QUOTE(egverb @ 2008 01 07, 00:25)
labas vakarelis
ir vel pasirodau su mazais savo darbeliais, cia mano sio savaitgalio darbeliai ir jau abu padovanoti sivakar smile.gif (1 - 9x13 cm, 2 - 13x18 cm)

user posted image user posted image

Neblogas peliukas thumbup.gif Malacius clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2008 01 08, 15:06)
Labutis visoms, gal kuri nors turit schemuciu su kalijom?

http://photo.163.com/photos/h.lyy/#p36
Atsakyti
Reska - ačiū už nuorodas 4u.gif

QUOTE(Sonkiukas @ 2008 01 08, 11:13)
Pumpureli as tokius Amarilius turiu

Aha, ypač antras gražus, turiu ir aš jo schemutę išsisaugojus biggrin.gif

QUOTE(Reska @ 2008 01 08, 11:19)
Mano Bonsas ir Buda. Liko tik backstich'as  doh.gif :

Gražuuuu thumbup.gif

QUOTE(Reska @ 2008 01 08, 11:38)
Nebesiginčykim  mirksiukas.gif
Amarilis (kaip čia mes vadinam), ištikrūjų vadinasi Meilenis.
Taip kad siuvinėkim viską, kas gražu, ir nesukim galvos kas ten, amarilis ar lelija  mirksiukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O va čia tai nežinojau bigsmile.gif Loretoidai - ar žinojai, kad tavo gražusis meilenis yra amarilis? biggrin.gif Ir finale net iš nuotraukų wikipedijoj galėčiau pasakyt, kad ta gėlė, kur Winia buvo įdėjusi, yra kuo tikriausias amarilis/meilenis, o ne lelija thumbup.gif Na bet bala nematė, ne floristikos skyrelis čia biggrin.gif

Winia - ačiū už paaiškinimą dėl lino 4u.gif Nors truputį susigaudysiu, kai jau ateis laikas užsisakinėt smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2008 01 08, 00:14)
Oho, prieš penkiolika metų  doh.gif O aš įsivaizdavau esanti tokia asė su savo  vienuolikos stažu  bigsmile.gif

Ne visai jau taip yra blush2.gif Pirmi siuvinėjimai gal ir buvo prieš 15 metų, bet po to sekė kokia 12 metų pertrauka, kada kaip ir Winiai buvo visai kitokių reikalų smile.gif O naujasis amžius prasidėjo prieš keletą metų realiai smile.gif Taip kad 11 metų tikro stažo yra laaaabai daug thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 08 sausio 2008 - 18:37
Pumpurėli, žinau, kad meilenis - lietuviškas, o amarilis - tarptautinis tos pačios gėlės pavadinimas biggrin.gif
Tai kad ir aš, kai pradėjau siuvinėti, dvejus metus siuvinėjau intensyviai, vėliau užmečiau, buvo baisus mezgimo periodas rolleyes.gif Kasmet geriausiu atveju kokį kalėdinį išsiuvinėdavau. Čia dabar renesansas - kuo daugiau prisižiūriu, tuo labiau siuvinėt norisi (užtat mezgimas visai užmestas verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2008 01 07, 15:11)
norejau pademonstruoti savo paskutini kurinuka
http://s187.photobuc...nt=IMG_3229.jpg
jau padovanotas brangiajam 4 draugystes metiniu proga

Ispudingas "DARBELIS" thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2008 01 08, 10:19)
Mano Bonsas ir Buda. Liko tik backstich'as doh.gif :

O kuo jis jum nepatinka ,man tai visai nieko ax.gif
Grazus darbelis mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seksimeske @ 2008 01 09, 00:24)
O kuo jis jum nepatinka ,man tai visai nieko  ax.gif
Grazus darbelis  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Tai ,kad visom patinka mirksiukas.gif O "DARBELIS" parašytas taip,man atrodo,kad čia jau visas "DARBAS" tongue.gif
Atsakyti
Na va, vakar pabaigiau darbelį su jūros žvaigžde, toliau su jūros arkliuku pradėsiu... beliks tik įrėminti... wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cacukas: 09 sausio 2008 - 09:04