Kenya, o iš karto matosi, kad amarilis
QUOTE(winia @ 2008 01 08, 11:34)
Va ir aš tos nuomonės laikausi, kad čia hobis ir viskas jame turi būti patogu ir malonu:)
Tas pakaitalų ieškojimas man rodos čia dar likęs nuo tų senų laikų, kai viskas buvo deficitas, žmonės buvo įpratę, kad visko nėra ir visad reikia sukti galvą ką kuo pakeisti:)
Tas pakaitalų ieškojimas man rodos čia dar likęs nuo tų senų laikų, kai viskas buvo deficitas, žmonės buvo įpratę, kad visko nėra ir visad reikia sukti galvą ką kuo pakeisti:)
Apie patoguma nera ko ir gincytis. Kalba ejo apie lietuviska lina. Nors, as manau, kad cia ne lietuvisko lino problema, o medziagos paskirtis visai kita.
Ir kai as siuvinejau ant belekokios medziagos kokia tik rasdavau mamos lobynuose, apie visokias Aidas ir kitokias kanvas galima buvo suzinoti tik beziurint Burdas, o realiai pamatyti jokiu sansu.
Labutis visoms, gal kuri nors turit schemuciu su kalijom?
QUOTE(etaeta @ 2008 01 08, 15:06)
Labutis visoms, gal kuri nors turit schemuciu su kalijom?
http://photo.163.com/photos/h.lyy/#p36
Reska - ačiū už nuorodas
Aha, ypač antras gražus, turiu ir aš jo schemutę išsisaugojus
Gražuuuu
O va čia tai nežinojau Loretoidai - ar žinojai, kad tavo gražusis meilenis yra amarilis? Ir finale net iš nuotraukų wikipedijoj galėčiau pasakyt, kad ta gėlė, kur Winia buvo įdėjusi, yra kuo tikriausias amarilis/meilenis, o ne lelija Na bet bala nematė, ne floristikos skyrelis čia
Winia - ačiū už paaiškinimą dėl lino Nors truputį susigaudysiu, kai jau ateis laikas užsisakinėt
Papildyta:
Ne visai jau taip yra Pirmi siuvinėjimai gal ir buvo prieš 15 metų, bet po to sekė kokia 12 metų pertrauka, kada kaip ir Winiai buvo visai kitokių reikalų O naujasis amžius prasidėjo prieš keletą metų realiai Taip kad 11 metų tikro stažo yra laaaabai daug
QUOTE(Sonkiukas @ 2008 01 08, 11:13)
Pumpureli as tokius Amarilius turiu
Aha, ypač antras gražus, turiu ir aš jo schemutę išsisaugojus
QUOTE(Reska @ 2008 01 08, 11:19)
Mano Bonsas ir Buda. Liko tik backstich'as :
Gražuuuu
QUOTE(Reska @ 2008 01 08, 11:38)
Nebesiginčykim
Amarilis (kaip čia mes vadinam), ištikrūjų vadinasi Meilenis.
Taip kad siuvinėkim viską, kas gražu, ir nesukim galvos kas ten, amarilis ar lelija
Amarilis (kaip čia mes vadinam), ištikrūjų vadinasi Meilenis.
Taip kad siuvinėkim viską, kas gražu, ir nesukim galvos kas ten, amarilis ar lelija
O va čia tai nežinojau Loretoidai - ar žinojai, kad tavo gražusis meilenis yra amarilis? Ir finale net iš nuotraukų wikipedijoj galėčiau pasakyt, kad ta gėlė, kur Winia buvo įdėjusi, yra kuo tikriausias amarilis/meilenis, o ne lelija Na bet bala nematė, ne floristikos skyrelis čia
Winia - ačiū už paaiškinimą dėl lino Nors truputį susigaudysiu, kai jau ateis laikas užsisakinėt
Papildyta:
QUOTE(Loretoidas @ 2008 01 08, 00:14)
Oho, prieš penkiolika metų O aš įsivaizdavau esanti tokia asė su savo vienuolikos stažu
Ne visai jau taip yra Pirmi siuvinėjimai gal ir buvo prieš 15 metų, bet po to sekė kokia 12 metų pertrauka, kada kaip ir Winiai buvo visai kitokių reikalų O naujasis amžius prasidėjo prieš keletą metų realiai Taip kad 11 metų tikro stažo yra laaaabai daug
Pumpurėli, žinau, kad meilenis - lietuviškas, o amarilis - tarptautinis tos pačios gėlės pavadinimas
Tai kad ir aš, kai pradėjau siuvinėti, dvejus metus siuvinėjau intensyviai, vėliau užmečiau, buvo baisus mezgimo periodas Kasmet geriausiu atveju kokį kalėdinį išsiuvinėdavau. Čia dabar renesansas - kuo daugiau prisižiūriu, tuo labiau siuvinėt norisi (užtat mezgimas visai užmestas )
Tai kad ir aš, kai pradėjau siuvinėti, dvejus metus siuvinėjau intensyviai, vėliau užmečiau, buvo baisus mezgimo periodas Kasmet geriausiu atveju kokį kalėdinį išsiuvinėdavau. Čia dabar renesansas - kuo daugiau prisižiūriu, tuo labiau siuvinėt norisi (užtat mezgimas visai užmestas )
QUOTE(krapstaliuke @ 2008 01 07, 15:11)
norejau pademonstruoti savo paskutini kurinuka
http://s187.photobuc...nt=IMG_3229.jpg
jau padovanotas brangiajam 4 draugystes metiniu proga
http://s187.photobuc...nt=IMG_3229.jpg
jau padovanotas brangiajam 4 draugystes metiniu proga
Ispudingas "DARBELIS"
QUOTE(Reska @ 2008 01 08, 10:19)
Mano Bonsas ir Buda. Liko tik backstich'as :
O kuo jis jum nepatinka ,man tai visai nieko
Grazus darbelis
QUOTE(seksimeske @ 2008 01 09, 00:24)
Tai ,kad visom patinka O "DARBELIS" parašytas taip,man atrodo,kad čia jau visas "DARBAS"
Na va, vakar pabaigiau darbelį su jūros žvaigžde, toliau su jūros arkliuku pradėsiu... beliks tik įrėminti...