Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas

Drauge_lija tavo darbeliai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wioletukas: 07 sausio 2008 - 22:31
Kazkas norejo Heart arbatinuku schemos
Yra cia http://picasaweb.goo...gouveia/Cozinha
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labutuliukas: 07 sausio 2008 - 22:36
QUOTE(Aviva @ 2008 01 07, 21:54)
Labai aciu
kaip tik nedideles ir reikia

Įsižiūrėjau ten dar viena yra, truputi didesnė, jei reikia, nuvotkinisu g.gif
Atsakyti
QUOTE(kasiopeja @ 2008 01 07, 22:18)
Lelija čia, lelija  biggrin.gif  pažiūrėk į kuokeles  mirksiukas.gif

irnesakyk.gif Tada nesiuvinėsiu lotuliukas.gif Arba ne - siuvinėsiu ir galvosiu, kad amarilį siuvinėju bigsmile.gif

QUOTE(winia @ 2008 01 07, 22:41)
Cenzūra, aš vaikystėj irgi esu išsiuvinėjus Lietuvos istorijai apvalkalą, ir irgi su D raide:)) Raidės schemą ėmiau iš Burdos smile.gif reikės nufotkinti, kai būsiu pas tėvus:)

clap.gif Aha, aš irgi siuvinėjau, kelias raides buvau išsiuvinėjusi, berods G ir B rolleyes.gif Tikrai iš Burdos ta abėcėlė assa.gif Tas buvo gal prieš 15 metų rolleyes.gif Įdomu, kur tie siuvinėjimai dabar... Reikės pas tėvus pasiknisti smile.gif

Taip man nieks ir neparašė, kokį liną pirkt geriausia blush2.gif DMC? Kažkas minėjo Belfasto liną kažkada? Ar čia tas pats? Gal yra dar koks geras? mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpurėlis: 07 sausio 2008 - 22:54
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 01 07, 23:50)
irnesakyk.gif Tada nesiuvinėsiu  lotuliukas.gif
clap.gif  Aha, aš irgi siuvinėjau, kelias raides buvau išsiuvinėjusi, berods G ir B rolleyes.gif Tikrai iš Burdos ta abėcėlė assa.gif Tas buvo gal prieš 15 metų  rolleyes.gif Įdomu, kur tie siuvinėjimai dabar... Reikės pas tėvus pasiknisti smile.gif

Jo jo, aš gerai neatsimenu, bet tikrai prieš kokių 15 metųsmile.gif nors prieš 15 metų jau ne toks ir vaikas buvau:/
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 23:54)
nors prieš 15 metų jau ne toks ir vaikas buvau:/

Jo, aš irgi, kaip pasirodo... mastau.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 01 07, 23:50)
Taip man nieks ir neparašė, kokį liną pirkt geriausia  blush2.gif DMC? Kažkas minėjo Belfasto liną kažkada? Ar čia tas pats? Gal yra dar koks geras?  mastau.gif

Na aš tai belfast pirksiu:)
ir dar pirksiu tą 28, pamiršau, kaip jis ten vadinasi:) Cashel or smth?

Man biški tamsus miškas tie lino pavadinimai buvo, kol Idun biški neapšvietėsmile.gif
Pasirodo, kad Belfast tai yra 32 linas, Cashel (??) 28 linas, kitokio pavadinimo - dar kitokio tankumo:)
Na čia iš Zweigart šeimos:)

Man rodos pointas yra, kad pirkti reikia Zweigart liną, o visą kitą pagal tankumo pageidavimąsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 07 sausio 2008 - 23:15
Oho, prieš penkiolika metų doh.gif O aš įsivaizdavau esanti tokia asė su savo vienuolikos stažu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2008 01 07, 19:50)
kasiopeja, man atrodo, kad Tu ieškojai šitos staltiesės schemutės , kažkas nurodė sizikės picasa (negi klystu  g.gif ). Va šitos:

a..., tu apie šitą biggrin.gif
Pradėjau siuvinėti, norėjau paveiksliuką daryti ir dovanoti Kalėdoms. Bet vaikai ir aš pati apsirgau, nespėjau. Guli dabar pradėtas, laukia tolesnio įkvėpimo (arba kitų Kalėdų lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 07 sausio 2008 - 23:18
QUOTE(Loretoidas @ 2008 01 08, 00:14)
Oho, prieš penkiolika metų  doh.gif O aš įsivaizdavau esanti tokia asė su savo  vienuolikos stažu  bigsmile.gif

Tai aš siuvinėti išvis gal vienuolikos metų pradėjau, o kokių 18 ar panašiai baigiau:)) ta raidė ir buvo paskutinis mano darbas. Paskui daug metų "tokie niekai" man tikrai nerūpėjo, o prieš kokių pusantrų ar porą metų atradau tuos kinų puslapius su schemomis. Va tada šokas buvo, kad tiek visko galima išsiuvinėti:)

Pradėjau iš smalsumo: nu negi tikrai galima iš siūlų tokį vaizdą gauti??? va todėl tiek daug ir pradėjau darbų iš karto, rūpėjo pažiūrėti, kas gaunasi. o kai pažiūrėjau, tai nebe taip įdomu pasidarė baigti:)
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2008 01 07, 22:50)
irnesakyk.gif Tada nesiuvinėsiu  lotuliukas.gif Arba ne - siuvinėsiu ir galvosiu, kad amarilį siuvinėju  bigsmile.gif

Amariliai:
http://photo.163.com....lyy/117578143/
http://photo.163.com...y/118908585/#p1
Atsakyti
QUOTE(winia @ 2008 01 07, 21:41)
Cenzūra, aš vaikystėj irgi esu išsiuvinėjus Lietuvos istorijai apvalkalą, ir irgi su D raide:)) Raidės schemą ėmiau iš Burdos smile.gif reikės nufotkinti, kai būsiu pas tėvus:)

thumbup.gif is Burdos!!! drinks_cheers.gif ... Jau tas zurnalas visas aptrintas pas mama guli ax.gif
Atsakyti