Norėčiau pasikeisti elektroninį paštą iš one.lt į kitą. Kartais kyla problemų prisijungiant . Ar tikrai dings visos mano susikaupusios žinutės
QUOTE(Daliūnė @ 2009 01 23, 22:25)
Norėčiau pasikeisti elektroninį paštą iš one.lt į kitą. Kartais kyla problemų prisijungiant . Ar tikrai dings visos mano susikaupusios žinutės
O kas sakė, kad dings? Tikrai nedings! Pati kažkada keičiaus
O kuo susijęs el.pašto pasikeitimas su prisijungimo problemomis?
Jei norite keisti el.pašto adresą, pakeičiat. Tada paprašot administratorės Auges į až, kad jus patvirtintų rnakiniu būdu, rašote iš šio niko. Ir viskas
Elektroniniame paste gaunu laiska, kad gauta Supermamos asmenine zinute.Ateinu i Supermama, nauju zinuciu skaicius 0. Kas nutiko?
QUOTE(merėja @ 2009 03 20, 14:20)
Elektroniniame paste gaunu laiska, kad gauta Supermamos asmenine zinute.Ateinu i Supermama, nauju zinuciu skaicius 0. Kas nutiko?
Gali būti, kad pašte gaunat pavėlavusią žinutę.
QUOTE(lalala947 @ 2009 08 23, 20:25)
Gal galite pasakyti ar galima pakeisti el.p asto nicka kuriuo prisiregstravau,nes tas labai nepatinka man? Skaiciau,kad reikia ieti i mano nustatymai>pakeisti el.pasto adresa.Kazkas tokio,bet niekaip nerandu to "mano nustatymai"
Kai prisijungi prie Supermama.lt forumo, matysi tai puslapio viršuje:
QUOTE(lalala947 @ 2009 08 23, 21:28)
Bet argi jis pasikeis,kai reikes prisijungti prie one.lt? Ta prasme as noriu,kad kaip nuejus i one puslapi kur yra vartotojo vardas reiketu ivesti nauja
Oj, mieloji, nepainiok ONE ir Supermamų forumo... ONE jei gerai žinau, ir jei dar nepasikeitė taisyklės -- pirmiausia reikia išsiregistruot ir persiregistruot iš naujo ir dar susimokėt už tai... Ir tai darai būtent ONE puslapy... Tai viena...
Kita -- jei jau nėr pašto, tai net ONE nebe paštas, patikėk... Vargas vargelis ten su juo -- ir dėl šlamšto kontrolės, ir dėl gaunamų laiškų apimties, ir apskritai dėl pašto dėžės dydžio...
Trečia -- bent aš turiu keletą pašto dėžių (kad ir tam pačiam ONE, pvz...). Vienas naudojamas tarkim, pramogoms, kitas -- registracijoms internete (kad neitų šlamštas į darbinę pašto dėžę), trečias -- darbui, rimtiems reikalams... Kita vertus -- reikia atidžiai galvot, kai jau kuri pašto dėžę, kad po to nebūtų nei sarmata, nei per daug viešumo (kai kur jo ypač nereikia...) ir pan.
o as kai tik bandau ka nors parasyti man meta toki uzrasa-Atsiprašome, tačiau www.supermama.lt administratorius jums uždraudė naudotis šiomis valdymo skydo galimybėmis.
QUOTE(ADLIM12 @ 2009 09 25, 09:39)
o as kai tik bandau ka nors parasyti man meta toki uzrasa-Atsiprašome, tačiau www.supermama.lt administratorius jums uždraudė naudotis šiomis valdymo skydo galimybėmis.
o kuriuose skyreliuose, kokiose temose mėginot rašyti? nes forume yra keletas skyrelių bei temų juose, kur nėra numatyta galimybė atsakyti, komentuoti, kai kas yra skirta tik skaitymui.
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 23, 00:31)
O ka daryti, jei ta zinute jau seniai istrinta, o supermamose esu jau antri metai ir negaliu parasyti jokiu zinuciu ar sukurti temos?