Įkraunama...
Įkraunama...

one.lt pašto vartotojams

Pamiršau parašyti, kad ne visuose forumuose neleidžia parašyti komentaro. Vakar norėjau prie temos Vaistai, parašyti apie slogą, bet neleido, kaip, beje, neleidžia ir dabar, paskui pabandžiau čia paieškot pagalbos ir labai apsidžiaugiau, kad nors čia paklaust leido. Ir vis tik, kodėl taip būna, nes daugelio forumų temose pasisakyti galima, o kai kuriuose, ne? Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(vėtrė @ 2007 01 15, 20:48)
Pamiršau parašyti, kad ne visuose forumuose neleidžia parašyti komentaro. Vakar norėjau prie temos Vaistai, parašyti apie slogą, bet neleido, kaip, beje, neleidžia ir dabar, paskui pabandžiau čia paieškot pagalbos ir labai apsidžiaugiau, kad nors čia paklaust leido. Ir vis tik, kodėl taip būna, nes daugelio forumų temose pasisakyti galima, o kai kuriuose, ne? Ačiū už atsakymą.

Visų pirma, ne ten klausimą rašai. Pagal pavadinimą neatitinka tavo kl rolleyes.gif
O antra, matyt bandau rašyti atsakymą Konsultantų skyreliuose. Juose veiki principu: nariai klausia, o konsultantas atsako (ir niekas daugiau). Jei ten matai ilgesnes temas, tai moderatoriai ten jau sujungė kelias vienodas temas, kad būtų patogiau nariams susirast wink.gif
Atsakyti
Labukas.Na as ir cia naujoke ir norejau paklaust ar tiesa kad jei neaktyviai dalyvauji forume tave isvis isbraukia? rolleyes.gif
Atsakyti
Jeigu naujai prisiregistravęs narys nepatvirtina savo registracijos per 7 dienas ji ištrinamas (kol nepatvirtinat registracijos negalite apskritai dalyvauti forume).
Jeigu naujai prisiregistravęs (ir savo registraciją patvirtinęs) narys neparašo nei vienos žinutės ir forume paskutinį kartą uvo apsilankęs prieš 6 mėnesius jam el.paštu išsiunčiamas priminimas ir perspėjimas apie išregistravimą. Po kelių dienų jis išregistruojamas.
Jeigu narys parašęs kelias žinutes, o forume paskutinį kartą lankėsi seniau nei prieš metus (1,5 metus) o į jo vardą pretenduoja kitas narys, žiūrim pagal situaciją ir tas narys gali būti ištrintas. (nežiūrint į tai kad paraįė bent kelias žinutes)

Užeikite į forumą bent kartą per 6 mėn ir jūsų varotojo vardo niekas neužims, bet jeigu planuojat lankytis tik kartą per 6 mėn ir nieko nerašyt ar verta laikyti užimtą vardą?
Atsakyti
labai labai aciu uz informacija ., thumbup.gif .,na manau cia dazniau lankysiuosi nei per pusmeti karta smile.gif .,dar tik ketvirta menesi esu nescia ,tai man dar daug ka reikia suzinot. Aciu.
Atsakyti
Sveiki,
mano draugė vakar užsiregistravo ir sako, jog viską padarė teisingai. AŽ man parašyti gali, o forumuose dalyvauti jai neleidžia. Užsiregistravo nicku NYLE MA. Iš anksto dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lėja32 @ 2007 04 18, 20:08)
Sveiki,
mano draugė vakar užsiregistravo ir sako, jog viską padarė teisingai. AŽ man parašyti gali, o forumuose dalyvauti jai neleidžia. Užsiregistravo nicku NYLE MA. Iš anksto dėkinga.  4u.gif

Vadinasi, nepatvirtino el.paštu savo narystės rolleyes.gif Po prisiregistravimo turėjo gaut laiskutį, kuriame yr anuorodą į SM. Paspaudus tą nuorodą, pasitvirtina narystė wink.gif

Lai parašo Aminei Auges į asmeninę, ji patvirtins rnakiniu būdu smile.gif
Atsakyti
as esu uzsiregistravusi one.lt, bet negaliu parasyti forume atsakymu i joki klausyma. Kodel?
Atsakyti
QUOTE(jovitaxxx @ 2008 01 23, 21:07)
as esu uzsiregistravusi one.lt, bet negaliu parasyti forume atsakymu i joki klausyma. Kodel?

Bet šią žinutę tai parašei g.gif Vadinas, leidžia wink.gif
Atsakyti
nesamone su tuo one, bandziau uzsiregistruoti ir neatejo patvirtinimas visa dien. susikuriau per elekta.lt ir pasijungiau is karto
Atsakyti
Sveiki 4u.gif smile.gif
man one.lt ne patinka kad bluokoja foto vaiko, g.gif
Atsakyti
QUOTE(ViktorijaLaura @ 2008 06 27, 08:08)
Sveiki  4u.gif  smile.gif
man one.lt ne patinka kad bluokoja foto vaiko, g.gif

Nuotraukoms siūlau naudotis internetiniais fotoalbumais, žr mano paraše nuorodą.
Atsakyti