Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(nikute @ 2007 03 09, 21:08)
Nu ir ačiū dievui  tongue.gif  ir Palemonui - rašau lietuviškai.  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Dėjau načiort Explorerį, nes nepadėjo net Spybotas  unsure.gif Parsisiunčiau lietuviškąją Mozillą -  thumbup.gif
Dėkui darsyk, jei vėl kas nuluš - aš vėl čia apsilankysiu  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif

biggrin.gif - na, visada prašom, tik gal taip iškilmingai nereikia, bo dar išpuiksiu biggrin.gif
O spybotas ir nepadės, jei naršyklė kodų neatrenka. Tarp kitko Firefoxui yra galimybė gražių skinų (grafinių apvalkalų) parsisiųsti ir tiuninguotis jį pagal savo skonį ir poreikius, ta prasme mygtukai, jų išdėstymas ir forma, spalvos ir t.t.
Atsakyti
Palemonas, ačiū labai! aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Vėl galiu rašyti lietuviškai. clap.gif assa.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 10, 09:30)
Palemonas, ačiū labai!  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Vėl galiu rašyti lietuviškai.  clap.gif  assa.gif

biggrin.gif - prašom, prašom, kad tik mačija tai ir gerai. O kurią parsisiuntei: firefox'ą ar operą ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 10, 16:36)
biggrin.gif - prašom, prašom, kad tik mačija tai ir gerai.  O kurią parsisiuntei: firefox'ą ar operą ?

Firefox'ą. Kol kas labai patenkinta. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 04, 10:44)
O as nebezinau, kas mano kompiuteriu nutiko, bet jau keleta dienu negaliu forume rasyti lietuviskom raidem.  g.gif Word'e viskas gerai, bet kai bandau supermamoj rasyt, nesiraso man lietuviskos raides nors tu ka.  blink.gif
Gal kam panasiai yra buve ar galetu patart? Noriu vel rasyt lietuviskai.  ax.gif

Analogiska situacija doh.gif
kiek sedziu prie kompo,pirma karta sutuo susiduriau cool.gif sunervino nerealiai bash.gif nesuprantu kame problema g.gif bandau Firefox'a ir as instaliuot,gal pades g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 10, 21:27)
Analogiska situacija  doh.gif 
kiek sedziu prie kompo,pirma karta sutuo susiduriau  cool.gif  sunervino nerealiai  bash.gif  nesuprantu kame problema  g.gif  bandau Firefox'a ir as instaliuot,gal pades  g.gif

Tikrai padės. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 10, 20:52)
Tikrai padės.  thumbup.gif

Jau padėjo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 10, 21:57)
Jau padėjo  thumbup.gif

Smagu. Dabar vėl galėsi rašyt lietuviškai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 10, 21:00)
Smagu.  Dabar vėl galėsi rašyt lietuviškai. 4u.gif

Tikrai taip,rašysiu lietuviškai,kaip visada thumbup.gif
tik man vistiek labai įdomu,kas nutiko su lietuvišku šriftu g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 03 10, 23:42)
Tikrai taip,rašysiu lietuviškai,kaip visada  thumbup.gif 
tik man vistiek labai įdomu,kas nutiko su lietuvišku šriftu  g.gif

į kokius kinietiškus puslapius nebandei eiti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 10, 18:20)
Firefox'ą. Kol kas labai patenkinta. ax.gif

jei norėsi naršyklės išvaizdą patiuninguoti, tai galėsiu paaiškinti. Daug smagiau dirbti kai pagal save pasidarai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 11, 13:29)
jei norėsi naršyklės išvaizdą patiuninguoti, tai galėsiu paaiškinti. Daug smagiau dirbti kai pagal save pasidarai. biggrin.gif

Jau gali aiškinti apie tiuningavimą. Noriu žinot. bigsmile.gif
Man Firefox'as patinka, nes internetiniai langai visi tam pačiam lange atsidaro. Tai jei daug visko būni atsidarius, neužima tiek vietos, kiek Internet Explorer.
Atsakyti