Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 06, 22:48)
Gaila.  verysad.gif Svarbiausia, kad viskas buvo gerai, tik pries kelias dienas pradejo neberasyt man lietuvisku raidziu supermamoj nors tu ka. Gal netycia pati to nezinodama kazka prispaudziau kur nereikia?  g.gif

Ne tik supermamamoj verysad.gif Visame Internete. Taip berasant vienu metu trinkt ir neber raidziu sad.gif

Nu gal kas gali padeti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 03 07, 00:07)
Ne tik supermamamoj  verysad.gif  Visame Internete. Taip berasant vienu metu trinkt ir neber raidziu sad.gif

Nu gal kas gali padeti  unsure.gif

Atrodo rimta. Nors siandien dirbau prie kito kompiuterio, tai ten viskas normaliai. leidzia lietuviskas raides supermamoj rasyt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 03 06, 23:07)
Ne tik supermamamoj  verysad.gif  Visame Internete. Taip berasant vienu metu trinkt ir neber raidziu sad.gif

Nu gal kas gali padeti  unsure.gif

help.gif help.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 03 07, 14:44)

Na ką, visų pirma tai įtariu, kad naršyklė Internet explorer cool.gif, ir reikia jį perkoduoti. Tai ir viskas.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 08, 18:11)
Na ką, visų pirma tai įtariu, kad naršyklė Internet explorer  cool.gif, ir reikia jį perkoduoti. Tai ir viskas.

Greičiausia kad naršyklė.Meginau savo taip "užlaušti" tačiau nieko nesigavo. Gal kad ie7 sėdi? Nors naudojuosi mozila. geriausia butu "pačiupinėti" toki kompa.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 08, 18:11)
Na ką, visų pirma tai įtariu, kad naršyklė Internet explorer  cool.gif, ir reikia jį perkoduoti. Tai ir viskas.

Kaip perkoduoti? g.gif

QUOTE(Taktas @ 2007 03 08, 18:25)
Greičiausia kad naršyklė.Meginau savo taip "užlaušti" tačiau nieko nesigavo. Gal kad ie7 sėdi? Nors naudojuosi  mozila. geriausia butu "pačiupinėti" toki kompa.

Kas kas sedi? blink.gif Cia pas mane? unsure.gif

Esu eiline vartotoja, vat neraso lietuviskai ir tragedija mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 03 08, 21:54)
Esu eiline vartotoja, vat neraso lietuviskai ir tragedija  mastau.gif

Pas mane tas pats. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 08, 19:25)
Greičiausia kad naršyklė.Meginau savo taip "užlaušti" tačiau nieko nesigavo. Gal kad ie7 sėdi? Nors naudojuosi  mozila. geriausia butu "pačiupinėti" toki kompa.

Tai vat, prisigaudo su tais exploreriais šnipų, o paskui "padėkit !", seniai aiškinam čia visoms, kad parsisiųstų MOZILLA FIREFOX(naršyklių lyderė) arba OPERA ir problemų tokių nebus. Dabar dar priedo ir SPYBOTĄ turės instaliuotis, kad savo PC išmasažuotų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 09 kovo 2007 - 12:11
QUOTE(Lauradr @ 2007 03 06, 13:03)
4u.gif Oi, kaip butu shaunu jei ka atkapstytum  blush2.gif

"Mes kapstėme, kapstėme ir pagaliau ..." 1 , 2 ,
3 ,
4 ,
5 , 6 , 7 ,
8
9
10
11 , o paskui da gal atkapstysiu. rolleyes.gif O gal jau nebereik ? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 09, 13:09)
Tai vat, prisigaudo su tais exploreriais šnipų, o paskui "padėkit !", seniai aiškinam čia visoms, kad parsisiųstų MOZILLA FIREFOX(naršyklių lyderė) arba OPERA ir problemų tokių nebus. Dabar dar priedo ir SPYBOTĄ turės instaliuotis, kad savo PC išmasažuotų.

gal galima aiskiau paaiskinti nelabai besigaudancioms tokiuose inteneto tyruose. g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 09, 19:19)
gal galima aiskiau paaiskinti nelabai besigaudancioms tokiuose inteneto tyruose.  g.gif

Tai yra interneto naršyklės kaip ir Internet Explorer(microsoft produktas) tik jos daug saugesnės, spartesnės, greičiau atidarinėja puslapius ir tiksliausiai juos atvaizduoja, taigi tokių dalykų kaip "nerašo lietuviškai" nėra. Firefox'o paskutinė versija yra ir lietuviška, o Opera 9.10 lietuvių kalbos nėra, bet aš naudoju rusišką variantą. Firefox'ą parsisiųsti galima iš ČIA, o Operą iš ČIA. Pas mane namie ir darbe yra instaliuotos jos abi, o į explorerį net žiūrėti nesinori. Internetine bankininkyse besinaudojantiems pravartu žinoti, kad visas operacijas patartina atlikinėti tik per šias naršykles, nes dirbantčiu per IE dažnai "stebi" pašaliniai "blogiečiai" cool.gif .
Atsakyti
Nu ir ačiū dievui tongue.gif ir Palemonui - rašau lietuviškai. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Dėjau načiort Explorerį, nes nepadėjo net Spybotas unsure.gif Parsisiunčiau lietuviškąją Mozillą - thumbup.gif

Dėkui darsyk, jei vėl kas nuluš - aš vėl čia apsilankysiu aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti