Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(fukuotukaf @ 2005 03 22, 23:43)
1) Einate Start->Settings->Control Panel, pasirenkate "Regional and Language Options" (jeigu tokio dalyko nėra, tada "Keyboard" ir atsidariusiame lange pasirenkate Language), atsidariusiame lange pasirenkate Languages, spaudžiate Details... Jeigu kalbų sąrašiuke nėra lietuvių kalbos, spaudžiate Add..., "Input Language" pasirenkate Lithuanian, "Keyboard Layout" taip pat Lithuanian (tada lietuviškos raidės bus viršuje ant skaičių). Suspaudot visus OK, kiek tik yra, ir bandot rašyt lietuviskai. Jeigu nepasiseka, atliekat tolimesnius punktus.

2) Einat į šį puslapiuką ir parsisiunčiate
"Windows 98 priedai" (jeigu pas jus Windows 98),
"LithWinNT 4.14" (jeigu pas jus Windows NT),
"LithWin Millennium" (jeigu pas jus Windows ME),
"LithWin 2000" (jeigu pas jus Windows 2000) arba
"LithWin XP" (jeigu pas jus Windows XP).

3) Du kartus spaudžiate ant parsisiųsto failo, nurodote, kur sudėti išarchyvuotus failus (pasinaudojant Browse...) ir spaudžiate Unzip.

4) Einate į katalogą, kuriame yra išarchyvuoti failai. Du kartus spaudžiate ant failų Go.inf ir LitWin98.inf (arba LitWinNT.inf/LitWinMl.inf/LitWinXP.inf/LitWin2k.inf). Jeigu išmes kokį langą, spauskite OK arba Yes  smile.gif

5) Pakartoti 1 punktą. Jeigu vis tiek nerašo lietuviškai, galit rašyti man AŽ, bandysiu padėti susilietuvinti   drinks_cheers.gif

labas 4u.gif

Daejau iki 3 etapo,toliau neiseina verysad.gif
O kur tas katalogas su isarchyvuotais failais?? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anna-Mariab: 25 vasario 2007 - 18:42
QUOTE(Taktas @ 2007 02 21, 21:33)
O control panel- regional and language options- languages-details pridėta lt kalba?

visada galvojau,kad buvo, bet pasirodo, kad vis dėlto nea doh.gif blush2.gif Ačiū drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mielos mamytės,
prireikė pagalbos, patarimo.
MS Word'e yra daug labai gražių kaligrafinių šriftų. Bėda, kad gražiausieji neturi lietuvybės verysad.gif
Gal patarsit, kokia programa galima juos redaguoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 03 01, 16:42)
Mielos mamytės,
prireikė pagalbos, patarimo.
MS Word'e yra daug labai gražių kaligrafinių šriftų. Bėda, kad gražiausieji neturi lietuvybės  verysad.gif
Gal patarsit, kokia programa galima juos redaguoti? ax.gif

Reikia parsisiųsti ir instaliuoti pačiai, redaguoti, neturint tam tikrų žinių yra sudėtinga. Parsisiųsti gražių kaligrafinių sulietuvintų šriftų galima iš ČIA
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 01, 20:04)
Reikia parsisiųsti ir instaliuoti pačiai, redaguoti, neturint tam tikrų žinių yra sudėtinga. Parsisiųsti gražių kaligrafinių sulietuvintų šriftų galima iš ČIA

Labai ačiū aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Išgelbėjai mane.
Vienas šriftas iš ten duodamų atsisųst tiko. Kiti tokie labai jau specifiniai. mastau.gif
Dar bandžiau landžioti po linkus, bet daugiau šriftų su lietuviškom nosinėm ir paukščiukais neradau.

O gal kas žinot ir daugiau puslapių iš kurių būtų galima parsisiųst kaligrafinių šriftų su lietuvybe? ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Lauradr @ 2007 03 02, 12:36)
Labai ačiū  aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Išgelbėjai mane.
Vienas šriftas iš ten duodamų atsisųst tiko. Kiti tokie labai jau specifiniai. mastau.gif
Dar bandžiau landžioti po linkus, bet daugiau šriftų su lietuviškom nosinėm ir paukščiukais neradau.

O gal kas žinot ir daugiau puslapių iš kurių būtų galima parsisiųst kaligrafinių šriftų su lietuvybe?  ax.gif

Džiaugiuosi, kad kažkuo pagelbėjau. biggrin.gif Kai nereikėjo, tai tų linkų turėjau į valias, dabar kažkaip neberandu, bet galėsiu pakapstyt. rolleyes.gif
Atsakyti
O as nebezinau, kas mano kompiuteriu nutiko, bet jau keleta dienu negaliu forume rasyti lietuviskom raidem. g.gif Word'e viskas gerai, bet kai bandau supermamoj rasyt, nesiraso man lietuviskos raides nors tu ka. blink.gif
Gal kam panasiai yra buve ar galetu patart? Noriu vel rasyt lietuviskai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 02, 16:36)
Džiaugiuosi, kad kažkuo pagelbėjau.  biggrin.gif  Kai nereikėjo, tai tų linkų turėjau į valias, dabar kažkaip neberandu, bet galėsiu pakapstyt.  rolleyes.gif

4u.gif Oi, kaip butu shaunu jei ka atkapstytum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 04, 10:44)
O as nebezinau, kas mano kompiuteriu nutiko, bet jau keleta dienu negaliu forume rasyti lietuviskom raidem.  g.gif Word'e viskas gerai, bet kai bandau supermamoj rasyt, nesiraso man lietuviskos raides nors tu ka.  blink.gif
Gal kam panasiai yra buve ar galetu patart? Noriu vel rasyt lietuviskai.  ax.gif

Lygiai ta pati problema verysad.gif , atsiradusi pries kelias dienas. Word'e gerai, visama Internete - nors tu ka - neraso lietuvisku ir viskas. Vat vietoj lietuviskos eilutes ka raso:
/ask90-~ blink.gif

Gal kas pades?
Atsakyti
QUOTE(nikute @ 2007 03 06, 14:30)
Lygiai ta pati problema  verysad.gif , atsiradusi pries kelias dienas.  Word'e gerai, visama Internete - nors tu ka - neraso lietuvisku ir viskas. Vat vietoj lietuviskos eilutes ka raso:
/ask90-~ blink.gif
Gal kas pades?

lygiai ta pati ir man raso vietoj lietuvisku raidziu.

help.gif help.gif help.gif

noriu vel rasyt lietuviskai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 03 06, 20:52)
lygiai ta pati ir man raso vietoj lietuvisku raidziu.

help.gif  help.gif  help.gif

noriu vel rasyt lietuviskai. ax.gif

Mielai padėčiau, tačiau jokia protinga mintis neateina i galva. O savo kompo irgi nesugebėjau privesti iki tokios būsenos.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 06, 23:43)
Mielai padėčiau, tačiau jokia protinga mintis neateina i galva. O savo kompo irgi nesugebėjau privesti iki tokios būsenos.

Gaila. verysad.gif Svarbiausia, kad viskas buvo gerai, tik pries kelias dienas pradejo neberasyt man lietuvisku raidziu supermamoj nors tu ka. Gal netycia pati to nezinodama kazka prispaudziau kur nereikia? g.gif
Atsakyti