Norėčiau rašyti lietuviškai, bet kai noriu greitai ir daug parašyti tai rašau ne lietuvišku šriftu Nu man taip greičiau gaunasi, va dabar labai ilgai rašiau ši postą
Aš taip pat tos nuomonės, jog lietuvių kalbą reikia mokėti naudoti, ten kur reikia.
Nesuprantu, kaip ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių, pas mane jų irgi nėra, tačiau jau ta lietuvių kalba tiek į kraują įaugo, jog jau mintinai žinau kur kokia raidė ant klaviatūros randasi. Ne jau taip sunku įsiminti 10 raidžių kuriuos eina ant kitų klavišų?????
Nesuprantu, kaip ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių, pas mane jų irgi nėra, tačiau jau ta lietuvių kalba tiek į kraują įaugo, jog jau mintinai žinau kur kokia raidė ant klaviatūros randasi. Ne jau taip sunku įsiminti 10 raidžių kuriuos eina ant kitų klavišų?????
QUOTE(Atenila @ 2006 10 16, 08:26)
Aš taip pat tos nuomonės, jog lietuvių kalbą reikia mokėti naudoti, ten kur reikia.
Jei čia buvo skirta man, kai sakiau,kad nėra lietuviškų raidžių - pasikartosiu - tuo metu, kai rašiau, gyvenau užsienyje, nu ir tikrai ant klaviatūros nėra lietuviškų raidžių!! iš kur jos ten gali būti??
asmeniškai aš tikrai daug daugiau rašau angliškai nei lietuviškai, tik paskaitoms kai reikia spauzdinti, tad ir dabar dar sunku įprasti, kur yra lietuviškos raidės. čia jau kaip kam
Nezinau ar cia rasau, bet o ka daryti, jei worde rasant lietuviskai netaiso tekste klaidu?
QUOTE(Invincible @ 2006 10 19, 20:26)
Nezinau ar cia rasau, bet o ka daryti, jei worde rasant lietuviskai netaiso tekste klaidu?
aha, pas mane tokia pat problema, bet cia truksta kazkokios programikes..
Tai va truksta programos: "Juodos avys", issiaiskinau jau bet niekur nerandu jos, gal kas galit imesti man i pasta anoliz@gmail.com buciau labai dekinga
Na nejaugi niekas neturi sios programeles?
Turiu tą programą parsisiuntus, bet man prašo kodo, o iš kur jį žinoti?
Aš irgi už lietuvišką rašybą, pas mane irgi ant klaviatūros nebuvo lietuviškų raidžių tai užpiešiau su markeriu
Manau galima kažką sugalvot
Manau galima kažką sugalvot
Sveikos,gal galesit man padeti.Maziukas kazka primaige ir dabar man neleidzia sm rasyti lietuviskom raidem.Skype leidzia,worde bandziau irgi leidzia lietuviskom rasyt.Gal zinot kaip padaryti kad ir sm leistu vel rasyt lietuviskom
Is anksto aciukas uz pagalba
Is anksto aciukas uz pagalba