Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(chriss @ 2006 07 28, 00:06)
Na o aš dabar pradėjau rašyti lietuviškai.Ir visai nepamirštu persijungti,o ir pačiai aiškiau būna kai skaitai ką nors ar pati rašai smile.gif

Sutinku drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eco @ 2006 07 27, 20:57)
Spjoviau ant lietuviu kalbos,kur su ja nueisi? ir aplamai sudina kalba,nors lietuve esu bet lietuviu kalba yra dideslis sudas

Oooo, kaip drąsiai 4u.gif aš nesenai pradėjau rašyt lietuvišku šifru,bet labai tuo džiaugiuosi,nes juk pamiršim lietuvišką raštą ax.gif O ji vistik mūsų gimtoji smile.gif
Atsakyti
o as dabar kad ir labai noreciau, bet negaliu lietuviskai rasyti, nes cia paparsciausiai nera lietuviskos klaviaturos! ir ka man daryti? tegu pyksta ar nepyksta lietuviu kalbos puoseletojos, bet kai nera iseities tai ... (na aisku, galiu is vis nerasyti, bet be SM nei dienos doh.gif )
Atsakyti
Nemanau,kad kažkas ir pyksta.Juk čia tik internetas ax.gif virtualūs pokalbiai-pliurpalai lotuliukas.gif Bet be sms, nei dienos____sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš jau metukai kaip rašau, tik lietuviškai biggrin.gif esu truputėlį patriotė ir manau reikia gerai išmokti lietuviškai ir tik tada pulti prie užsienio kalbų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eco @ 2006 07 27, 22:57)
Spjoviau ant lietuviu kalbos,kur su ja nueisi? ir aplamai sudina kalba,nors lietuve esu bet lietuviu kalba yra dideslis sudas

Ketegoriški tvirtinimai nėra didelio proto požymis. smile.gif O po kablelių reiktų dėti tarpą.
Atsakyti
QUOTE(eco @ 2006 07 27, 22:57)

Kaip tai kur su ja nueisi? Pas draugus, į teatrą, net į Ameriką gali nuvažiuoti smile.gif Beje, aš tai ir į ranką neimu tokių dalykų, kokius tamsta į burną susigrūdote. schmoll.gif
Atsakyti
Stengiuosi rasyti taisyklingai, bet nenaudoju lietuvisku raidziu ax.gif ir siaip nevisada sudedu skirybos zenklus blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 08 01, 00:31)
o as dabar kad ir labai noreciau, bet negaliu lietuviskai rasyti, nes cia paparsciausiai nera lietuviskos klaviaturos! ir ka man daryti? tegu pyksta ar nepyksta lietuviu kalbos puoseletojos, bet kai nera iseities tai ... (na aisku, galiu is vis nerasyti, bet be SM nei dienos  doh.gif )

Matyt iš tikrųjų nelabai nori smile.gif Lietuviškos klaviatūros yra sudėtos į visas šiuolaikines OS. Tereikia susikonfigūruoti taip, kad galėtum ta klaviatūra naudotis.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2006 08 22, 04:39)
Matyt iš tikrųjų nelabai nori smile.gif Lietuviškos klaviatūros yra sudėtos į visas šiuolaikines OS. Tereikia susikonfigūruoti taip, kad galėtum ta klaviatūra naudotis.

Pilnai pritariu biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, jau galiu ir aš lietuviškai rašyti yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2006 08 22, 02:39)

Kompiuteris ne mano, ir as cia laikinai. negaliu nieko daryti, o be to ir nemoku.
Atsakyti