Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(radastele @ 2006 03 21, 01:18)
Ačiū Fukuotukaf!!!!!!!!
As taip pat jau nebe šveplai rasau! tongue.gif  4u.gif  tongue.gif

Tai kad dar truputį šveplai tongue.gif ax.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos mergaites.Na tikras nepatogumas keisti kalbas klaviaturoje.As pavizdziui per diena rasau lietuviskai,rusiskai,vokiskai ir ispaniskai .Tai dazniausiai kvieciuosi virtualia klaviatura.O ir manoji "apsaudyta"libdukais,su rusu kalbos alfabetu,tai lietuvisku raidyciu nebeturiu kur klijuoti doh.gif O virtuali tai man labai nepatogi.Nesu as dar didelis meistras situose informatikos kiemuose ax.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2005 09 27, 21:58)
Bandziau vis kelis menesius ir vis dar beraste. Pas mane vietoj lietuvisku raidziu is viso nieko nespausdina. O Windows lietuviskas. Help.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ne tu viena lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif As tai tuj ir kalbeti pamirsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kipse @ 2005 09 27, 20:58)
Bandziau vis kelis menesius ir vis dar beraste. Pas mane vietoj lietuvisku raidziu is viso nieko nespausdina. O Windows lietuviskas. Help.

Kaip gali nespausdinti lietuviškų raidžių? g.gif Aš savo kompiuterį pirkau ne Lietuvoje, bet lietuvišką raidyną jau instaliuotą suradau visai nesunkiai. smile.gif
Atsakyti
Dar nuo mokyklos laikų kai pripratau lietuviškai rašyti, tai ir stengiuosi tai daryti. tik va kartasi pamirštu kalbą pakeisti, tai prirašau visokių skaičiukų vietoj raidžių. Bet manau visiems visko pasitaiko.
Atsakyti
Įsijungus super mamų forumą pirmiausiai pasikeičiu angliškas raides į lietuviškas.Nes man būtų gėda blush-anim-cl.gif rašyti su klaidom.
Atsakyti
Bet ar nenusibosta perjunginėti kalbą, kai norite šauktuką padėti? man tai labai tas nervina ir visada beveik rašau be lietuviškų raidžių, ir nematau čia jokios gėdos, juk ne kokį diktantą rašai... lotuliukas.gif
Tik matau vieną minusą, kai įprantu čia rašyti be lt raidžių, o kai reikia rašyti kokį darbą paskaitoms, tada jau sunkiau būna blush2.gif
Atsakyti
Aišku, skubant galima suklysti. Bet savo krašto raštą ir kalbą reikia gerbti. Nemalonu, kai matai klaidas, kurios net akį rėžia. blush2.gif
Na būna, kad paspaudi ne tą klavišą.... Bet nemokšiškumas tikrai pastebimas blush2.gif
Atsakyti
Šauktukų niekad nedėjau ir to nepastebėjau. tongue.gif
Atsakyti
man tai kaip "užplaukia" .. ax.gif kartais lietuviškomis rašau, kartais angliškomis.. biggrin.gif
Atsakyti
Padariau viska, kas pradzioj parasyta, Worde lietuviskos raides atsirado, o cia vistiek skaiciai verysad.gif

Papildyta:
Regis, jau viskas gerai biggrin.gif
ąčęėįšųūž
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aila: 24 birželio 2006 - 22:17
Spjoviau ant lietuviu kalbos,kur su ja nueisi? ir aplamai sudina kalba,nors lietuve esu bet lietuviu kalba yra dideslis sudas
Atsakyti
Na o aš dabar pradėjau rašyti lietuviškai.Ir visai nepamirštu persijungti,o ir pačiai aiškiau būna kai skaitai ką nors ar pati rašai smile.gif
Atsakyti