Sveikos mergaites.Na tikras nepatogumas keisti kalbas klaviaturoje.As pavizdziui per diena rasau lietuviskai,rusiskai,vokiskai ir ispaniskai .Tai dazniausiai kvieciuosi virtualia klaviatura.O ir manoji "apsaudyta"libdukais,su rusu kalbos alfabetu,tai lietuvisku raidyciu nebeturiu kur klijuoti O virtuali tai man labai nepatogi.Nesu as dar didelis meistras situose informatikos kiemuose Papildyta:
QUOTE(kipse @ 2005 09 27, 21:58)
Bandziau vis kelis menesius ir vis dar beraste. Pas mane vietoj lietuvisku raidziu is viso nieko nespausdina. O Windows lietuviskas. Help.
Dar nuo mokyklos laikų kai pripratau lietuviškai rašyti, tai ir stengiuosi tai daryti. tik va kartasi pamirštu kalbą pakeisti, tai prirašau visokių skaičiukų vietoj raidžių. Bet manau visiems visko pasitaiko.
Bet ar nenusibosta perjunginėti kalbą, kai norite šauktuką padėti? man tai labai tas nervina ir visada beveik rašau be lietuviškų raidžių, ir nematau čia jokios gėdos, juk ne kokį diktantą rašai... Tik matau vieną minusą, kai įprantu čia rašyti be lt raidžių, o kai reikia rašyti kokį darbą paskaitoms, tada jau sunkiau būna
Aišku, skubant galima suklysti. Bet savo krašto raštą ir kalbą reikia gerbti. Nemalonu, kai matai klaidas, kurios net akį rėžia. Na būna, kad paspaudi ne tą klavišą.... Bet nemokšiškumas tikrai pastebimas