Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

QUOTE(Skintė @ 2009 07 24, 21:11)
O aš tai visur kur tik galiu rašau TIK su LT raidėm  thumbup.gif

drinks_cheers.gif pati visada stengiuosi rašyti lietuviškai. ne tik ą,č,ę ir t.t. bet ir kablelius dėti, kur reikia. aišku, kartais būna, kad kur įveliu klaidą, bet nemanau, kad tai peiktina
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2009 07 27, 11:33)
drinks_cheers.gif  pati visada stengiuosi rašyti lietuviškai. ne tik ą,č,ę ir t.t. bet ir kablelius dėti, kur reikia. aišku, kartais būna, kad kur įveliu klaidą, bet nemanau, kad tai peiktina

Stengiuosi ir aš 4u.gif tik kartais, kai skubi, nespėji galvoti ką rašai doh.gif šis įprotis labiausiai praverčia, kai reikia rašyti kokį metinį darbą ar šiaip referatą smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat rašau Lietuviškai, esu įpratusi, tad kitaip nemoku. biggrin.gif
Atsakyti
aš ir už rašymą lietuviškai! drinks_cheers.gif
Atsakyti
laba diena 4u.gif
gal kas žinote kaip pakeisti kalbą ,nes dabar turiu Vista ,o čia kaižkaip gal kitaip kalbos reguliojamos,net elektroninio pasto dabar nemoku atidaryt unsure.gif blush2.gif nes ženkliukas eta reikalingas
ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miracleforever @ 2009 09 07, 11:03)
laba diena 4u.gif
gal kas žinote kaip pakeisti kalbą ,nes dabar turiu Vista ,o čia kaižkaip gal kitaip kalbos reguliojamos,net elektroninio pasto dabar nemoku atidaryt unsure.gif  blush2.gif nes ženkliukas eta reikalingas
ačiū 4u.gif

Kalbos pakeitimas – LeftAlt+Shift
@ ir kitų rašymas – paspaudus RightAlt (AltGr), pvz., @ rašoma AltGr+Shift+2, skaičiai rašomi AltGr+skaičius, ! – AltGr+Shift+1 ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 09 08, 14:18)
Kalbos pakeitimas – LeftAlt+Shift
@ ir kitų rašymas – paspaudus RightAlt (AltGr), pvz., @ rašoma AltGr+Shift+2, skaičiai rašomi AltGr+skaičius, ! – AltGr+Shift+1 ir t.t.

ačiū 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš visada stengiuosi rašyti lietuviškomis raidėmis, išimtis - kai naudojuosi kompiuteriu, kuriame jų nėra...
Atsakyti
QUOTE(Rainyte @ 2009 09 10, 23:34)
Aš visada stengiuosi rašyti lietuviškomis raidėmis, išimtis - kai naudojuosi kompiuteriu, kuriame jų nėra...

Argi tokių kompiuterių dar įmanoma surasti šiais laikais?

Einate į Control panel, Regional settings ir prisidedate lietuvišką klaviatūros išdėstymą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valkata: 10 rugsėjo 2009 - 22:17
Ačiū,už informaciją,kaip isidiegti lietuvišką klaviatūrą 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o man kazkaip vistiek neiseina g.gif
Atsakyti
QUOTE(blizgutia @ 2009 10 14, 21:07)
o man kazkaip vistiek neiseina  :hm

Kas neišeina?
A) Rašyti lietuviškom raidėm
B) Rašyti skaičius ir simbolius, pasijungus LT klaviatūrą
C) Kitos problemos