Įkraunama...
Įkraunama...

Rašykime lietuviškai :)

Jau senokai lietuvių kalba pas mane nustatyta kaip pagrindinė.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2009 04 28, 10:30)
Kaip nustatai, taip ir yra. Pas mane visą laiką LT, nes nustačiau kaip pagrindinę.

bet jei skaicius reik rasyti tai perjungti reik rolleyes.gif
Atsakyti
Perjungti reikia, bet tai nera sunku jei naudoji dviejų klavišų kombinaciją (Alt+Shift).
Atsakyti
QUOTE(Armani @ 2009 05 07, 18:16)
bet jei skaicius reik rasyti tai perjungti reik  rolleyes.gif

Kai kuriems ženklams parašyti kartais tenka perjungti, o skaičiams nereikia – AltGr+Skaičius
Atsakyti
Šiaip gerai būtų išmokt teisingai lietuviškai rašyt, o kai dvejoji dėl vienos ar kitos radės tai imi ir parašai nelietuviškai.
Paskui kai kas pyksta bet ka darysi... Aš tik už, kad reikia išmokt rašyt lietuviškai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal galit paaiškinti, kaip nustatyti, kad įsijungus kompą, visada rodytų LT ( nes dabar rodo RU, ir pastoviai reikia perjunginėti doh.gif ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dominyka3 @ 2009 05 14, 12:27)
Sveiki, o gal galit paaiškinti, kaip nustatyti, kad įsijungus kompą, visada rodytų LT ( nes dabar rodo RU, ir pastoviai reikia perjunginėti  doh.gif  )  ax.gif

start > control panel > regional settings > ten jau gal susirasi.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 05 14, 18:12)
start > control panel > regional settings > ten jau gal susirasi.
Ąčiū 4u.gif
Atsakyti
Turiu problemute ir as jau senai ir niekaip nesugebu susitvarkyti fTik kaip cia dabar suprantamai paaiskinti biggrin.gif
Bandau blush2.gif
Tas zenkliukas desineje kampe kur yra ant jo paspaudus yra anlgu kalba ir lietuviu normali su visom lietuviskom raidem čo kita yra Lithuanian (LST, dot in Numpad)
Neina jos nei istrinti per control Panel ,nes jis pazymetas taip ryskiai juodai (nu kaip nepajudinamas butu ) kaip panaikinti tai nesuprantu doh.gif blush2.gif gal kas padesit rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Atėjūnė @ 2009 06 05, 22:21)
Turiu problemute ir as jau senai ir niekaip nesugebu susitvarkyti fTik kaip cia dabar suprantamai paaiskinti  biggrin.gif
Bandau  blush2.gif
Tas zenkliukas desineje kampe kur yra ant jo paspaudus yra anlgu kalba ir lietuviu normali su visom lietuviskom raidem čo kita yra Lithuanian (LST, dot in Numpad)
Neina jos nei istrinti per control Panel ,nes jis pazymetas taip ryskiai juodai (nu kaip nepajudinamas butu ) kaip panaikinti tai nesuprantu  doh.gif  blush2.gif gal kas padesit  rolleyes.gif

Ta klaviatūra, kurios neina išmesti, yra nustatyta kaip default, pasirink kitą kaip default ir tada leis išmest.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2009 06 07, 13:12)
Ta klaviatūra, kurios neina išmesti, yra nustatyta kaip default, pasirink kitą kaip default ir tada leis išmest.

o kaip tai padaryti? blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2009 05 08, 11:23)
Kai kuriems ženklams parašyti kartais tenka perjungti, o skaičiams nereikia – AltGr+Skaičius

Niu ačiū už pasakymą,o tai nežinojau,kam tas mygtukas reikalingas blush2.gif

O aš tai visur kur tik galiu rašau TIK su LT raidėm thumbup.gif
Atsakyti