Ačiū už pagalbą susilietuvinant, nes pasijungiau internetą per laptopą, o pas jį nėra lt raidyno, tai keletą dienų rašiau nelietuviškai...
Aš taip pat rašau lietuviškai
QUOTE(asas123 @ 2009 02 27, 18:58)
As tai lietuviskai rasau tik ten kur oficialu ir privaloma. O forumuose kaip cia tai nesistengiu tu raidziu ieskoti...
Tada lietuvių kalbos žudikas esi .
Sveiki,
mane kankina nenusakmai didele problema rodos instaliavausi pirmame puslapyje nurodyta Lietuviu kalbos papilda Windows XP, meginau per options prideti, nes mano turimame kompiuteryje LT kalba pries tai buvusio seimininko buvo ismesta kaip nereikalinga, o man ji reikalinga ne tik siam forumui, bet sakyciau egzistencijai, kodel nepavyksta man prideti kalbos prie saraso ?
mane kankina nenusakmai didele problema rodos instaliavausi pirmame puslapyje nurodyta Lietuviu kalbos papilda Windows XP, meginau per options prideti, nes mano turimame kompiuteryje LT kalba pries tai buvusio seimininko buvo ismesta kaip nereikalinga, o man ji reikalinga ne tik siam forumui, bet sakyciau egzistencijai, kodel nepavyksta man prideti kalbos prie saraso ?
QUOTE(Drute @ 2009 02 28, 13:56)
Sveiki,
Tai pasakok, kaip darai viską
nagi parsisiunciau ta visa siuntinuka is nurodyto puslapio, kuris pasibaigia exe, paspaudziu, tada start ir rods viskas einu i kalbos ir regiono nustatymus, ieskau LT kalbos ir matau spyga taukuota...
Ex Lietuvoj gyvenam lietuviai esam o dar turim lietuvikų raidžių ieškoti ir vargti kur teisybė?
QUOTE(VyresniojiSesyte @ 2009 03 21, 01:37)
Ex Lietuvoj gyvenam lietuviai esam o dar turim lietuvikų raidžių ieškoti ir vargti kur teisybė?
teisybe pabego i siltus krastus...o siaip tema super-pasistengsiu pasidaryt ir as lietuviskai...
Teko perinstaliuoti Windows ir dabar jau ir aš galiu rašyti lietuviškai, dabar reikės priprasti nebešvepluoti.
lietuviškos raidelės jau pas mane. valiooo
QUOTE(sage master @ 2009 03 31, 15:41)
lietuviškos raidelės jau pas mane. valiooo
Valiooo !